Sizde güle güle kullanın ama bu arabayla ilgili KK da cok şikayet yazısı gördüm ve birde ben biraz iriyarı bir tip olduğum için muhtemelen o şikayetleri bende yasarım diye düşünüp vazgeçtim.
Ama önemli olan senin memnun olman tabiiki, güle güle kullanın inşallah...
Güzel arabaymış baktım şimdi, güle güle kullanın. Ama ben halen çok kararsızım ilk 7-8 ay arabasız idare etmeye cabalıycam sanırım:çok üzgünüm:
evet cnm o şikayeti bende okudum, rabayı sürerken tekerleklerin ayağa çarpmasından bahsediyosun sanırım, şikayet edenden daha fazlada memnun olan var bu arabadan...
ben kendim kullanırken böle bi şikayetle karşılaşmadım, çünkü tutma yeri biraz yukarıda kalkıyoyerimseniben
zuzuuuu:))) sen bilirsin sekerim daha 3 ayimiz var kiz simdiden bunalima girme dogumdan sonra verirsin sekerim
bertun, ciceklara, ELALI, Fatos_55, gulican, mart09, nurefsann, xxnilxx, ZuZuu hepinize tünaydın... buralar sıcaktan yanıyooo resmennn...
İşte ben hem enine hem boyuna biraz azman olduğum için bana uygun olmayabilecegini düşündümsırnaşık şey
:icecream:
tünaydın cücüm..burada çok sıcakk..yanıyorummm
bertun, ciceklara, ELALI, Fatos_55, gulican, mart09, nurefsann, xxnilxx, ZuZuu hepinize tünaydın... buralar sıcaktan yanıyooo resmennn...
bertun, ciceklara, elalı, fatos_55, gulican, mart09, nurefsann, xxnilxx, zuzuu hepinize tünaydın... Buralar sıcaktan yanıyooo resmennn...
ben yasdım nurefsan
muhahahahahaaaaaaaaa yukarda 68 yazıyoo, şuan min. 70 im :)))
Buralarda alev alev canım koltuktan kalkıp baska bir koltuğa gecemiyorum sıcaktan...
valla sıcaklara dayanamıyom artık. zaten kısa olan saçlarımı dün gidip iyice kestirdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?