2009 Ekim Anneleri

evet cnm o şikayeti bende okudum, rabayı sürerken tekerleklerin ayağa çarpmasından bahsediyosun sanırım, şikayet edenden daha fazlada memnun olan var bu arabadan...
ben kendim kullanırken böle bi şikayetle karşılaşmadım, çünkü tutma yeri biraz yukarıda kalkıyoyerimseniben

Güzel arabaymış baktım şimdi, güle güle kullanın. Ama ben halen çok kararsızım ilk 7-8 ay arabasız idare etmeye cabalıycam sanırım:çok üzgünüm:

saol canım..iişallah memnun kalırım..ilk aylar gereksis aslında ewet kış bebeği olcak,fiyatını uygun buluncak aldım ööle ...

nurefsan kilo bilgilerimi güncellemiyciimmmm bunalıma giriyorummmsırnaşık şey

İşte ben hem enine hem boyuna biraz azman olduğum için bana uygun olmayabilecegini düşündümsırnaşık şey

bertun, ciceklara, ELALI, Fatos_55, gulican, mart09, nurefsann, xxnilxx, ZuZuu hepinize tünaydın... buralar sıcaktan yanıyooo resmennn...

muhahahahahaaaaaaaaa yukarda 68 yazıyoo, şuan min. 70 im :)))

zuzuuuu:))) sen bilirsin sekerim daha 3 ayimiz var kiz simdiden bunalima girme dogumdan sonra verirsin sekerim

:icecream:

bertun, ciceklara, ELALI, Fatos_55, gulican, mart09, nurefsann, xxnilxx, ZuZuu hepinize tünaydın... buralar sıcaktan yanıyooo resmennn...

tünaydın cücüm..burada çok sıcakk..yanıyorummm

Cnm benıde lısteye eklersen Çok sevınırım
sat14 ocak
m.doĞum tarıhı 21 ekım 2009
baŞlangıÇ kılo 94
Şımdıkı kılo 102
yaŞım 24
cınsıyetı ÖĞrendıĞım hafta 15+3
bebıŞım kız

gunaydinn bahair.havalar epey sicak Allah kolaylik versin hepimize...

handancigim bozmayin moralinizi yaa zaten dogumda 5/6 kilo gidiyor .sonrasida hemen veriliyor

ben yasdım nurefsan

elali gozumden kacmadi hemen ekledim listeye:)))
muhahahahahaaaaaaaaa yukarda 68 yazıyoo, şuan min. 70 im :)))

valla sıcaklara dayanamıyom artık. zaten kısa olan saçlarımı dün gidip iyice kestirdim....

Sorma canım bu gece kuzenim gelecek bizede, gelecek diye cok mutluyum ama oda beni görmeye degil, gezmeye geliyor, valla 1 hafta bu sıcakta onu nasıl gezdiricem diye kara kara düşünüyorum:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…