2009 Ekim Anneleri

anamm bu nurefsan dedektif gibi hee..kilo konuşurken bakmak lasımm hemen burda mı diyesırnaşık şey

Sorma canım bu gece kuzenim gelecek bizede, gelecek diye cok mutluyum ama oda beni görmeye degil, gezmeye geliyor, valla 1 hafta bu sıcakta onu nasıl gezdiricem diye kara kara düşünüyorum:gitme:

şekerim bizde fethiye de olduğumuz için bize gelen misafirlerde geenelde gezmeye geliyolar sıcaklarda da baya bi zor oluyo ama bu sene şimdilik gelen giden yok. herhalde doğuma kadar da olmayacak... ama doğumda misafir patlaması bekliyorummm:)))))))

Valla biz gecici dönem burada olduğumuz için gelmek isteyenlere gelmeyin sonra gelinde diyemiyorum, aslında gelsinler görsünlerde istiyorum ama valla önümüzdeki 1 hafta resmen kabus gibi gececek şimdide en sıcak dönem burada

allah yardımcın olsun canım o zaman ne diyim:)))

gunaydinn bahair.havalar epey sicak Allah kolaylik versin hepimize...

handancigim bozmayin moralinizi yaa zaten dogumda 5/6 kilo gidiyor .sonrasida hemen veriliyor

elali gozumden kacmadi hemen ekledim listeye:)))

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

martcım nerdesin sen canım ?

bahair çıkıo kız sesim nefes darlıgı çekom anacım bebikim yukarı tırmanımuşta:bbo: sabah enerjiktim ama şimdi bi mayıştım :sinifsinif:

şükürler olsun canım... elektrik niye yok.. elktrik yoksa internet nasıl var?

Güzel sorular valla da burayı Türkiye gibi düşünme tamamen farklı bir yaşam tarzı ben Lübnan dayım burada 24 saatin yaklasık 16 saatinde elektrik olmuyor jeneratör kullanıyoruz. Jeneratörde klima, çamaşır, bulaşık gibi şeyleri çalıştırmıyor. Dahada kötüsü o 16 saat sabit 16 saat degil, ne zaman jeneratör ne zaman normal asla anlayamıyosun, ancak deneyerek anlasılıyo, mesela çamasırları bugün sabah koyup yarın akşam makineden çıkartabildiğim çok oluyo:)

anamm ne fena..napıosunus kıs orda..

ayy allah yardım etsin canım ya çok zormuş:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…