çok ayıp kıs çocukların önünde deme öle şeyler:kedi:
Güzel sorular valla da burayı Türkiye gibi düşünme tamamen farklı bir yaşam tarzı ben Lübnan dayım burada 24 saatin yaklasık 16 saatinde elektrik olmuyor jeneratör kullanıyoruz. Jeneratörde klima, çamaşır, bulaşık gibi şeyleri çalıştırmıyor. Dahada kötüsü o 16 saat sabit 16 saat degil, ne zaman jeneratör ne zaman normal asla anlayamıyosun, ancak deneyerek anlasılıyo, mesela çamasırları bugün sabah koyup yarın akşam makineden çıkartabildiğim çok oluyo:)
he ayıp ta ondan kendi çocuundan bilem utanmadın demiilülülülülülü
he handan utanmadınmı kendi çocuğundan cevap ver bakalımhe ayıp ta ondan kendi çocuundan bilem utanmadın demiilülülülülülü
:dilcikar::dilcikar: çocumda özlemiştir babasını die şeetim ben
:dilcikar::dilcikar: çocumda özlemiştir babasını die şeetim ben
he handan utanmadınmı kendi çocuğundan cevap ver bakalım
anamm ne fena..napıosunus kıs orda..
Valla bende sıksık aynı soruyu sorup duruyom kendime "bizim burada ne işimiz var" diye.
Ama kısmet işte. Eşim dış işlerinde çalışıyo tayini buraya çıktı. 1 senedir buradayız aşağı yukarı, ben doğum izniyle birlikte 1 sene daha burada kalacagım ama seneye yaz artık işime başlayacağım. Eşim benden sonra 1 sene daha kalacak. O bir senede ben annemin yanına taşınacagım, 1 gitti iki geldi olacak annem için:) Neyse sonuc olarak 2 yıl sonra biticek insallah:)
Valla bende sıksık aynı soruyu sorup duruyom kendime "bizim burada ne işimiz var" diye.
Ama kısmet işte. Eşim dış işlerinde çalışıyo tayini buraya çıktı. 1 senedir buradayız aşağı yukarı, ben doğum izniyle birlikte 1 sene daha burada kalacagım ama seneye yaz artık işime başlayacağım. Eşim benden sonra 1 sene daha kalacak. O bir senede ben annemin yanına taşınacagım, 1 gitti iki geldi olacak annem için:) Neyse sonuc olarak 2 yıl sonra biticek insallah:)
ya üstüme gelmeyin atarım kendimi bogazdan aşagıya haaa yaptıysam yaptım ohhh iide yaptım yapamayanlar çatlasın:roflol::roflol:
ya üstüme gelmeyin atarım kendimi bogazdan aşagıya haaa yaptıysam yaptım ohhh iide yaptım yapamayanlar çatlasın:roflol::roflol:
bence de handan yapamayanlar çatlasın.. bu arada geçenlerde biri boğaz köprüsünden atlamış ama ölmemeiş haberin ola...
kızlar benim uyku düzenim iyice şeş beş oldu. önceden 10-10:30 gibi uyurdum 1 haftadır falan 12 yi bulgu dün gece 3:30 falandı uyudum ve sabah 7 de kalktım (ki hiç bi zorum yok) ve de inanılmaz enerjikim noluyo acaba?????
benim de ööle günüm günümü tutmuo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?