2009 Ekim Anneleri

anam Allah çok yardımcın olsun valla ne diyim şekerim.. bu arada insanların oraları görmesini istemen çok normal... farklı yerler çünkü:))) geçici süreliğine dedin ne zaman döneceksiniz ordan ve nereye gideceksiniz???

anamm ne fena..napıosunus kıs orda..

Valla bende sıksık aynı soruyu sorup duruyom kendime "bizim burada ne işimiz var" diye.
Ama kısmet işte. Eşim dış işlerinde çalışıyo tayini buraya çıktı. 1 senedir buradayız aşağı yukarı, ben doğum izniyle birlikte 1 sene daha burada kalacagım ama seneye yaz artık işime başlayacağım. Eşim benden sonra 1 sene daha kalacak. O bir senede ben annemin yanına taşınacagım, 1 gitti iki geldi olacak annem için:) Neyse sonuc olarak 2 yıl sonra biticek insallah:)

ya üstüme gelmeyin atarım kendimi bogazdan aşagıya haaa yaptıysam yaptım ohhh iide yaptım yapamayanlar çatlasın:roflol::roflol:

Allah yardım etsin canım size..hasretlik gircek he bi de araya..zor cücüm ya ne diyim..

ooo canım baya bi zaman varmış belli süreliğine diyince 1 aylık falan sandım... bizde 2 yıldır fethiyedeyiz ama heran başka bir yere taşınabiliriz biz sizden daha geçiciyiz galiba:)))))))

kızlar benim uyku düzenim iyice şeş beş oldu. önceden 10-10:30 gibi uyurdum 1 haftadır falan 12 yi bulgu dün gece 3:30 falandı uyudum ve sabah 7 de kalktım (ki hiç bi zorum yok) ve de inanılmaz enerjikim noluyo acaba?????

benim de ööle günüm günümü tutmuo..

maşallah dielim bahair ben 11 gibi yatıorum sabah 7,30 da kalkıorum ama zor kalkıom valla olsa uyurum 1-2 saat daha ahh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…