2009 Ekim Anneleri

Ne yapalım canım, adam işini seviyo valla, 1 yıl ayrı kalacagımızı şimdik düşünmek bile istemiyoruz. Bebişimiz olmasa 2 yıl ayrı kalacaktık, belli olmaz belki ben seneye sırf ayrılmamak için bir çocuk daha yaparım:))))
Zaten ben agustosta Türkiyeye gelicem, eşim doğuma gelebilecekmi ona bile emin degiliz....

bu genelde çalışmayan bayanlarda olan bi durum sanırım ablamda öle çünkü vaktiniz bol ya onun rahatlıgı var zorunlu kalkmanız gerekse bence sizde zorlanırsınızkaydirigubbakcemile3

elacım boyunu sordum cevap vermedin. sonra ben de unuttum... sonra da kime sorduğumu unuttum:)))))
söylede endamını bilelim:))))))

bu genelde çalışmayan bayanlarda olan bi durum sanırım ablamda öle çünkü vaktiniz bol ya onun rahatlıgı var zorunlu kalkmanız gerekse bence sizde zorlanırsınızkaydirigubbakcemile3

olabilir ama ben normalde çalışırken de çok zor kalkardım 2 yıldrı evdeyim gene de çok zor kalkıyordum.taaaki hamile kalana kadar.. zaten hamile olduğumu ordan anladım. normöalde öğlen 1 e kadar uyuyan ben 9 da falan kalkmaya başladım ama şu aralar abartmış durumdyım 6 civarı uyandığım bile oluyo... geçen hamileliğimde de böyle olmöuştum ben...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım 1 hafta tek başıma çalıştığım için pek katılamıyorum konularınıza ama geçmişi okuyorum çok fazla yedim galiba kahvaltıda şiştim valla ohhhhh kaydirigubbakcemile3

hadi nan..benim de zorunlu kalkmam gerenkk kocimle kafaltı için...

olabilir canım bende haftasonlarıda erkenden uyanıom sinir oluom en fazla 9 a kadar uyuyabiliyorum karnım acıkıo oglum tekmelio kaldıro beni ama aslında uykuya hasretim ahh ahh şöle bi uyusam 1 hafta felan deliksizkaydirigubbakcemile3

selam güzel annişler nasılsınız bakalım...
ben ıstahsızım bud amoralımı cok bozuyor sızdede oluyormu zaman zaman.. bebeişimd ekıpır kıpır ama ben yemıyorum mide yanmalarım cok arrttı...

ben de çok iştahlıyım bu da benim moralimi bozuyo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…