2009 Ekim Anneleri

zuzu moralını bozmna iştahlı olmak gibiis varmı ...sımdı yemıycezde ne zaman yıycez..ki... bıde ben soyle gund ebır ekmek falan yesem

iyi be gelmezsen gelme :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:dilcikar: gelcem kısım ama şimdi gelemem
sis işyerinde çene çalıosunus bis efde kızım..ama şimcik sana inat yatıym şööle bi ohhhh sereserpelülülülülülülülülülülülü

biz çalışıoz kısım sizle çene çalarken 50 iş yapıos :dilcikar: yat valla zuzum evde olsam hiç kalkmam hep uzanırım mis gibi ohhhh:lepi:

nan susun yemekten bahsetmeyin yemeğe 1 saatim var ve ben bugünkü herşeyimi yedim obur gibi meyvem bitti sütüm bitti . elimde 1 şeftalim kaldı neyapacağım ben 1 şeftaliyle

valla benimde sürekli beynimi ne yesem düşüncesi kemiriyo. her seferinde ya su içiyom ya salatalık yiyoım ya meyve atıyom ki,lo almayayım diye ama kesmiyo.. bi abur cubur yiyesim var anlatamam. keşke benimde biraz iştahın kapansa hamile kalmadan önceki günlerdeki gibi:)))))

öğlen oldu kıs nalann..iisss sen nasısınn

kahvaltımızı yeni yaptık topladık :)) sanki saat daha erkenmiş gibi geldiii zuzummm opuyorumnanaktan
dun evlilik yıl donumuzdu cok guzel gectii gunum.. onuncin cokkkkkkk iyiyim :kedi:

nan susun yemekten bahsetmeyin yemeğe 1 saatim var ve ben bugünkü herşeyimi yedim obur gibi meyvem bitti sütüm bitti . elimde 1 şeftalim kaldı neyapacağım ben 1 şeftaliyle

pembem sende benim gibi stok yap dolaba varsa tabii ben meyvamı yemeğimi kahvaltılıkalrımı sütümü suyumu stok yaptım dolaba dolapta ilaçtan çok gıda var kontrole bi gelseler yapıştırcaklar cezayııı :kedi:

kahvaltımızı yeni yaptık topladık :)) sanki saat daha erkenmiş gibi geldiii zuzummm opuyorumnanaktan
dun evlilik yıl donumuzdu cok guzel gectii gunum.. onuncin cokkkkkkk iyiyim :kedi:

ne güzel canım.bizim de hazirandaydı evlilik yıldönümümüz ama esgeçtik. genelde de pek kutlamayız evlilik yıldönümümüzü...

nice yıllara nalancımm..Allah ayırmasınn

kalemiti benım evlılık yıldönümünde ytakınlasıyor ınsaalah benimkide ıyı gecer..her sene bır aksilik cıkıyorda

yasemin bizim fabrika 80 tane insan var dolaba koysam bırak ertesi günü 10 dk sonrasına bulamam o yüzden günlük yiyeceğim kadar getiriyorum ama bugün erken tükettim hepsini..

istemim handan istemim de ne yapacağım ben 1 şeftaliyle :gitme:
80 tane insan var elbet birinde yiyecek birşeyler çıkar kaydirigubbakcemile3 gezerim kapı kapı kaydirigubbakcemile3

ne güzel canım.bizim de hazirandaydı evlilik yıldönümümüz ama esgeçtik. genelde de pek kutlamayız evlilik yıldönümümüzü...
4. yılımıza girdik canım bu sene.bizde ilk defa kutladık..

nice yıllara nalancımm..Allah ayırmasınn
Aminnnnn zuzumm Allahım kimseyi ayırmasın inş.yuvasını bozmasın huzur mutluluk bolluk nasip etsin

kalemiti benım evlılık yıldönümünde ytakınlasıyor ınsaalah benimkide ıyı gecer..her sene bır aksilik cıkıyorda

İnşallahhhh cok cokkkk guzel gecer canımmm seninde ben eşimin bu senede es gecicegini sanıyrdum :)) cok mutlu etti kocişim sagolsun.. Ben onunla herzaman mutluyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…