:dilcikar: gelcem kısım ama şimdi gelememiyi be gelmezsen gelme :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sis işyerinde çene çalıosunus bis efde kızım..ama şimcik sana inat yatıym şööle bi ohhhh sereserpelülülülülülülülülülülülü
kıs suss hepimisin canı isticek şimcikkk..anammm istedi bileeekafamçokkarıştı
ben de çok iştahlıyım bu da benim moralimi bozuyo:)))
öğlen oldu kıs nalann..iisss sen nasısınn
nan susun yemekten bahsetmeyin yemeğe 1 saatim var ve ben bugünkü herşeyimi yedim obur gibi meyvem bitti sütüm bitti . elimde 1 şeftalim kaldı neyapacağım ben 1 şeftaliyle
kahvaltımızı yeni yaptık topladık :)) sanki saat daha erkenmiş gibi geldiii zuzummm opuyorumnanaktan
dun evlilik yıl donumuzdu cok guzel gectii gunum.. onuncin cokkkkkkk iyiyim :kedi:
kahvaltımızı yeni yaptık topladık :)) sanki saat daha erkenmiş gibi geldiii zuzummm opuyorumnanaktan
dun evlilik yıl donumuzdu cok guzel gectii gunum.. onuncin cokkkkkkk iyiyim :kedi:
benim meyve stogum duruo daha canan sütümünde yarısı var satımmı sana
:umursamaz: :umursamaz: meyveyi anladımda ne yapayım senin artık sütünü :mymeka: delüüüü birde para istiyyyyyy
4. yılımıza girdik canım bu sene.bizde ilk defa kutladık..ne güzel canım.bizim de hazirandaydı evlilik yıldönümümüz ama esgeçtik. genelde de pek kutlamayız evlilik yıldönümümüzü...
Aminnnnn zuzumm Allahım kimseyi ayırmasın inş.yuvasını bozmasın huzur mutluluk bolluk nasip etsinnice yıllara nalancımm..Allah ayırmasınn
kalemiti benım evlılık yıldönümünde ytakınlasıyor ınsaalah benimkide ıyı gecer..her sene bır aksilik cıkıyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?