2009 Ekim Anneleri

canım benim heryeni senen bir öncekinden güzel gecsın

4. yılımıza girdik canım bu sene.bizde ilk defa kutladık..

biz de 5. seneyi bitirdik daha kutlamasık. bundan sonra da kutlaycağımzı sanmıyorum.. benim için önmeli olan tanışma yıldönümümüz:))))) gerçi evliliği kutlamasak da kocam çiçek falan alıyoo...

:roflol:aman istemezsen isteme :dilcikar: aç kal ozaman , ben şeftaliden tiksiniom yiyenin yanında durmam kokusundan konuşmayalım bugun mümkünse

:roflol:aman istemezsen isteme :dilcikar: aç kal ozaman , ben şeftaliden tiksiniom yiyenin yanında durmam kokusundan konuşmayalım bugun mümkünse

nan şeftali kokarmı be senin yediğin karuz kokuyoooo çekirdekli sulu sulu ıyyyyyyyyyyyyy :mymeka: ozaman ben şeftalimi alıp senin yanında yiyeyim vereliniortak

biz yemege gidioz

şeftalinide al git bu diyarlardan canan :mymeka:kokuo bee hemde nası buram buram

bende bi kere felan yemişimdir küçükknen bahaircim dayanamıom görmeye bile

bahair ne yiyorsun kuzum sen meyve olarak neyle besliyorsun bebişi

kayısı yiyorum kivi yiyorum muz yiyorum kiraz yiyorum kavun yiyorum elma yiyorum.. kaldıki sebzeyi çok seviyorum.. ben hamile kalmadan önce bu saydığım meyveleri de yemiyodum.. zaten karpuz ve şeftali hamilelerde kan şekerini çok etkileyen meyveler bir ananas çok çıkartıyomuş şekeri onu da çok arad yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…