2009 Ekim Anneleri

Evet bende oradaydım hatta listeyi ben hazırlıyordum bende diyorumki bu mehay ismini biryerden tanıyorum neyseki jeton düştü sonunda. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben seni hatirlamistimda kilolarini desifre etmek istemedim burda:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım asıl doğumdan sonra hangi topicte olucaz 60-69 70-79 :gitme: :gitme: abowwww büyük rakamlar bunlarr

merhaba bayanlar bende 23+3 günlük hamileyım. tansşyonum cıktı bır ara 16 ve yuksegıne bazı zamanlarda da cok dustu,sızdede boyle problemler oldumu ayrıca 13 kılo aldım butun dr.lar cok almıssın dedıler .sımdı almam durdu pek almıyorum .....

nispet yapmak gibi olmasın ama ben de akşam için yemeklerimi hazırladım biraz yüzmeye gidiyom denize:)))))

merhaba demrecan.. benim şimdilik tansiyon sorunum yok ama sen sanki biraz fazla kilo almışsın ondan kaynaklanıyo olabilir belkii. yani ben 24+5 teyim 8,5 kilo aldım bu bile normalde fazla ama ben çok düşük kiloyla hamile kaldım.. eğer doktorun DA fazla diyosa fazladır.

kızlar nabersiniz ben iyice ağırlaşmaya başladım yani göbişim artık külfet gelio

aynen canim artik fazla yuruyunce birkac kat merdiven cikinca nefes nefese kaliyorum...karnimi agir hissediyorum oysaki bebisim 554 gr di 2 hafta once son aylarda ne yapariz boyle giderse bilmem..:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…