2009 Ekim Anneleri

elacım boyunu sordum cevap vermedin. sonra ben de unuttum... sonra da kime sorduğumu unuttum:)))))
söylede endamını bilelim:))))))

cnm görmedim ne zaman sordun?
boyum 1,63 ayakkabısız :)))))))))))

handan ela nerdesiniz sövecem size gelsenize oraya

bende kulamm niyee çınlıyo dediydim meğer sen sövüyomuşunkaydirigubbakcemile3 bu tren kaçtı kanımcayerimseniben

nan susun yemekten bahsetmeyin yemeğe 1 saatim var ve ben bugünkü herşeyimi yedim obur gibi meyvem bitti sütüm bitti . elimde 1 şeftalim kaldı neyapacağım ben 1 şeftaliyle

ayyy yazık sana tempomm:teselli: noldu kızım diyetee ben korkumdann bi halt yiyemiyom kıss yazık banaa:çok üzgünüm: yarın dr.a gidicem, ebemi bellicek walla-tatlicadiarzu-

:roflol:aman istemezsen isteme :dilcikar: aç kal ozaman , ben şeftaliden tiksiniom yiyenin yanında durmam kokusundan konuşmayalım bugun mümkünse

ayy bende şeftaliye ve kayısıya dokunamam tüylerinden dolayı ama kociş soyar ben yerim afiyetleecokacimcoook

çalışan hamileler allah hepinizin yardımcısı olsun valla. eee anne var annecik var:)))))

amin cnm aminnn:Saruboceq:

Herkese yemekten sonra ağırlık çöktü sanırsam kimseden ses yok. Ben de yeni yeni ayılıyorum. Evde olsam ne güsel uyurdum şimdi

elelalım bugün ekşi erik vardı menüde hepsini silip süpürdüm süt müt derken açıkta kaldım bugün fena iştahım açık ya inş. böyle devam etmez yoksam bu iştahla diyet zor.

bende sabah tiroid ilacımdan sonra soyulmuş bi şeftali yedim, kavaltıda kepekli ekmee kaşarlı tost, haşlanmış yumurta ve açık çay ama bitiremedim hepsini (
11 gibide dev avucuynan :)) bi avuç kirazla güççük 1 armut yedim, öle yemende az yayla çorbası bide etli yaprak sarma yedim söle çokmu yemişim, ben bu diyeti beceremiyommuCADIARZU

yok nan iyi sonuçta kızartma yok , hamurişi yok tatlı yok bence gayet güzel hem çok aşırı çıkmadıki bizim sonucumuz çokta kasmasak olur diye düşünüyorum.
Bak ben ne buldum

bende , sabah 1 domates bi salatalık peynir zeytin 2 dilm kepek ekme yedim bide açık çay, 11 gibi bi bardak süt içtim , sonra ögle yeme yedim kurufasulye ve mercimek çorbası2 dilim kepek ekme, şimdi meyvemi yicem biavuç kiraz 4 kaysı 1 incir tabi bunları 5 e kadar parça parça yicem sonra sütümü içicem benimki nası kıslar

sarmanın yanında ekmek yedinmi elakaydirigubbakcemile3 şirket yemegimi kıs sarma

yok yafrum ben dışardan söledim biz normalde dışarda yiyozda bugün çıkmaya dötüm yemedikaydirigubbakcemile3
yeminle hiç ekmek yemedim, dolmanın içinde pirinç olduğu sonradan aklıma geldikafamçokkarıştı

bizim saf yemekçiler bugün hem pilav hem makarna göndermişler :mymeka:

yemiyorum hamurişi inat yapar gibi
soğuk çorba - patlıcan - salata yedim meyve olarak karpuz vardı

yok nan iyi sonuçta kızartma yok , hamurişi yok tatlı yok bence gayet güzel hem çok aşırı çıkmadıki bizim sonucumuz çokta kasmasak olur diye düşünüyorum.
Bak ben ne buldum

cnmsın yaaaŞeniz
anam benim gittiğim hastanede bi arkadaş vardı ona asistan doktora sordurttumda 100lük yapılmalı demiş uyuz, o yüzden yusuf yusuf atıyom:çok üzgünüm:
yarın gidiyom sabah inşallah ötü şeyler olmaz:Saruboceq:

handan seninkide iyi ama 2 dilim 2 dilim toplam kaç dilim ekmek yiyorsun günde hem o dilimlerin kalınlıkları nasıl bakemmm

o kdardan bişi olmaz kısım ya abartma prinç plavida yiyebiliriz yarım porsiyon şekeri çıkanların diyetine baksana canannın gönderdigi doktorda az az ye demişti

handan seninkide iyi ama 2 dilim 2 dilim toplam kaç dilim ekmek yiyorsun günde hem o dilimlerin kalınlıkları nasıl bakemmm

otomatik dogranıo ya fırınlarda felan ekmek o dilimlerden ince baya yani:kedi:akşamlarıda 2 dilim yiyiom günde 6 dilim kepek ekme yiyiom çok degil bence sence çokmu sen ne kadar yiyion

dandanım seninkide iyyimiş bak ben domatesi arada yiyom 2-3 tane küçük domates tuzlayıp, 5 gibide 200ml sütle 1 dilim kek yesemmi ne dersin?
akşamda ıspanak kavurması yapıcam yumurtalı çayla...
yemekten sonrada karpuz çokmu olur sle bakim hele...

bizim saf yemekçiler bugün hem pilav hem makarna göndermişler :mymeka:

yemiyorum hamurişi inat yapar gibi
soğuk çorba - patlıcan - salata yedim meyve olarak karpuz vardı

o ne kıs hem pilav hem makarnaakaydirigubbakcemile3

o kdardan bişi olmaz kısım ya abartma prinç plavida yiyebiliriz yarım porsiyon şekeri çıkanların diyetine baksana canannın gönderdigi doktorda az az ye demişti

doru cnm ama zaten sarmada yeterince pirinç vardı-tatlicadiarzu-

selam arkadaşlar ben nagehan ben de allahın izniyle ekim 14 de doğum yapacağım sat:7 ocak tanışalım

hoşgeldin cnm aramızaa:1hug:

pempemm çok sağol cnm iyi oldu bu link...
yaa zaten ben normaldede bu kadar yiyom sayılır nerden çıktı bu şeker :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…