elacım boyunu sordum cevap vermedin. sonra ben de unuttum... sonra da kime sorduğumu unuttum:)))))
söylede endamını bilelim:))))))
handan ela nerdesiniz sövecem size gelsenize oraya
nan susun yemekten bahsetmeyin yemeğe 1 saatim var ve ben bugünkü herşeyimi yedim obur gibi meyvem bitti sütüm bitti . elimde 1 şeftalim kaldı neyapacağım ben 1 şeftaliyle
:roflol:aman istemezsen isteme :dilcikar: aç kal ozaman , ben şeftaliden tiksiniom yiyenin yanında durmam kokusundan konuşmayalım bugun mümkünse
çalışan hamileler allah hepinizin yardımcısı olsun valla. eee anne var annecik var:)))))
sarmanın yanında ekmek yedinmi elakaydirigubbakcemile3 şirket yemegimi kıs sarma
yok nan iyi sonuçta kızartma yok , hamurişi yok tatlı yok bence gayet güzel hem çok aşırı çıkmadıki bizim sonucumuz çokta kasmasak olur diye düşünüyorum.
Bak ben ne buldum
handan seninkide iyi ama 2 dilim 2 dilim toplam kaç dilim ekmek yiyorsun günde hem o dilimlerin kalınlıkları nasıl bakemmm
bende , sabah 1 domates bi salatalık peynir zeytin 2 dilm kepek ekme yedim bide açık çay, 11 gibi bi bardak süt içtim , sonra ögle yeme yedim kurufasulye ve mercimek çorbası2 dilim kepek ekme, şimdi meyvemi yicem biavuç kiraz 4 kaysı 1 incir tabi bunları 5 e kadar parça parça yicem sonra sütümü içicem benimki nası kıslar
bizim saf yemekçiler bugün hem pilav hem makarna göndermişler :mymeka:
yemiyorum hamurişi inat yapar gibi
soğuk çorba - patlıcan - salata yedim meyve olarak karpuz vardı
o kdardan bişi olmaz kısım ya abartma prinç plavida yiyebiliriz yarım porsiyon şekeri çıkanların diyetine baksana canannın gönderdigi doktorda az az ye demişti
selam arkadaşlar ben nagehan ben de allahın izniyle ekim 14 de doğum yapacağım sat:7 ocak tanışalım
dandanım seninkide iyyimiş bak ben domatesi arada yiyom 2-3 tane küçük domates tuzlayıp, 5 gibide 200ml sütle 1 dilim kek yesemmi ne dersin?
akşamda ıspanak kavurması yapıcam yumurtalı çayla...
yemekten sonrada karpuz çokmu olur sle bakim hele...
tuzlamadan ye bence canım:) bide kek yerine başka bişi bulabilirsin hergün kek yeme bence ,akşam yemende güselmiş karpuzu yemekten 2 saat felan sonra ye bence bakarmısın bende diyetisyen edasıyla konuşuom hahahakaydirigubbakcemile3 benim taze fasulyem var akşama yanına salata ayran yaparım tamamduır belki bide bulgur pilavi olabilr sonrada meyva yiyiom bende yatmadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?