Handan her öğün 1 dilim yiyorum ama kendim kesiyorum canım okadar ince değil 6 dilim fazla değil canım kocaman bir gün için.
dandanım seninkide iyyimiş bak ben domatesi arada yiyom 2-3 tane küçük domates tuzlayıp, 5 gibide 200ml sütle 1 dilim kek yesemmi ne dersin?
akşamda ıspanak kavurması yapıcam yumurtalı çayla...
yemekten sonrada karpuz çokmu olur sle bakim hele...
tuzlamadan ye bence canım:) bide kek yerine başka bişi bulabilirsin hergün kek yeme bence ,akşam yemende güselmiş karpuzu yemekten 2 saat felan sonra ye bence bakarmısın bende diyetisyen edasıyla konuşuom hahahakaydirigubbakcemile3 benim taze fasulyem var akşama yanına salata ayran yaparım tamamduır belki bide bulgur pilavi olabilr sonrada meyva yiyiom bende yatmadan önce
cnmm hergün kek yemiyom zatii, evde un vardı bozulcatı nerdeyse kocişimin canı kek istemişte dün kek yaptık, hiç yemedim daha sütle 1 dilim sadece bugünlük yesem nasıl olur dedimdi hani
yaa karpuz çokmu şekerli bi meyve yemesemmi acaba günde 1 dilim yiyorum akşamlarıcokacimcoook
elalım ne kaz kafalı bunlar niye zorluyorki test için anlamıyorum sonuçta zorluyor seni
Handan her öğün 1 dilim yiyorum ama kendim kesiyorum canım okadar ince değil 6 dilim fazla değil canım kocaman bir gün için.
ahh pempemm hemde ne kaz kafalarr:gitme: yarın yüzyüze konuşacam olmuyo işte napabilirim ben böle strese girmek istermiyim hiçsenağlama
ama sizlerin sayesinde içim çok rahat bana bu konuda çok destek oldunuz iyiki varsınız hepiniz canlarımopuyorumnanaktan
Listelere bakılırsa doğru yiyoruz bence abartımız yok
Elalaım LOVE LOVE MUCKKK
elacım bende hergün için dion sandım kıs heralde arada yenir yani bende dün akşam tatlı yedm mesela bide dondurma yedim dün arada bi kaçamak olabilirkaydirigubbakcemile3
karpuzu günde 1 dilim ye demişti bana doktorum bende yersem öle yiyiom artık kavunuda öle
hoşbulduk canlar ben ilk gebeliğimde preeklamsi geçirdim ve 32 haftalık ken doğum yapmak zorunda kaldım allaha şükür kızım şimdi 5 yaşında şimdi ise çokkorkuyorum.25 haftalık hamileyim ve şimdiye kadar 6 kilo aldım coraspin calsiyum kullanıyorum.sizlereler hamileliğinizi paylaşmak çok güzel insan neden se hamile insanlarla konuşmak ve her nekdar netten öğrenebilsede byunları yaşayan kişilerden duymak istiyor.
he yeme bişi ela bayıl düş kal sokaklarda sonra delii:mymeka::roflol:
hoşbulduk canlar ben ilk gebeliğimde preeklamsi geçirdim ve 32 haftalık ken doğum yapmak zorunda kaldım allaha şükür kızım şimdi 5 yaşında şimdi ise çokkorkuyorum.25 haftalık hamileyim ve şimdiye kadar 6 kilo aldım coraspin calsiyum kullanıyorum.sizlereler hamileliğinizi paylaşmak çok güzel insan neden se hamile insanlarla konuşmak ve her nekdar netten öğrenebilsede byunları yaşayan kişilerden duymak istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?