2009 Ekim Anneleri

elalım ne kaz kafalı bunlar niye zorluyorki test için anlamıyorum sonuçta zorluyor seni

Handan her öğün 1 dilim yiyorum ama kendim kesiyorum canım okadar ince değil 6 dilim fazla değil canım kocaman bir gün için.

hoşbulduk canlar ben ilk gebeliğimde preeklamsi geçirdim ve 32 haftalık ken doğum yapmak zorunda kaldım allaha şükür kızım şimdi 5 yaşında şimdi ise çokkorkuyorum.25 haftalık hamileyim ve şimdiye kadar 6 kilo aldım coraspin calsiyum kullanıyorum.sizlereler hamileliğinizi paylaşmak çok güzel insan neden se hamile insanlarla konuşmak ve her nekdar netten öğrenebilsede byunları yaşayan kişilerden duymak istiyor.

elacım bende hergün için dion sandım kıs heralde arada yenir yani bende dün akşam tatlı yedm mesela bide dondurma yedim dün arada bi kaçamak olabilirkaydirigubbakcemile3

karpuzu günde 1 dilim ye demişti bana doktorum bende yersem öle yiyiom artık kavunuda öle

yok yafrum normlde hergün muzla süt yerdim bugünlük kek olcek, yarın benden kan alcaklarmış şekerle ilgili bi değere bakıcaklarmış acep yarına kadar sudan başka bişey yemesem iyi çıkarmı sonuççkaydirigubbakcemile3

hosgeldin canim aramiza. allaha sükür rabbim kizini sana bagislamis.
evet insan her ne kadar okusada internetden yetersiz kaliyor sanki, bruda ^paylastikca bilmedigimiz cok sey ögreniyoruz. ve daha cok mutlu oluyor insan. rabbim zamaninda gelmesini nasip eder insallah bebisinin ve hepimizin bebisini. cinsiyeti ne peki?

kuarsit inş bu sefer zamanında saglıkla gelir bebişin canım stres yapma allahın izniyle herşey yolunda gidecek hepimiz için

allaha sükür kizlar baya baya geldik rabbim zamaninda dogurmaya nasip eder isnallah. son üc aylara girdik daha kalp atislari icin heycanlandigimiz günleri hatirliyorumda.. ey gidi günler. ne cabuk geciyor dimi. zaman yaklastikca cok heycanlaniyorum. gecen hafta eski bi arkadas dogum yapmis. 8 aylikken. kiz herhangi bir hastaneye gitmiski agrim var diye ama ne su gelmis ne baska bisi öyle asiri bi sancida olmamis. agrim var diye sadece acile gitmis bi hastaneye. kiz yatarken suyu gelmis sanirim baslamis dogurmaya nasil olmus bitmis anlamamis. hic bisey hissetmemis dogru dürüst

Selam kızlar,
ben de cumartesi şeker yüklemesine gidicem kötü bişi midir bu yada sıkıcı
ben bir de pko hastasıydım bu durumda insülin fazla salgılanıyomuş kesin şeker yükesek çıkar diyorum
babamda şeker hastası zaten

ayyy fatoşum efet ya öle böle derken az kaldı gerçekten temmuzda bittimi tamamdır artık , aminn inş hayırlısı ile kurtuluruz, ayy allah korusun ya en korktugum şey valla şu erken dogum olayı:S

Canım inş. bu bebeğinede sağlıkla kavuşurun içini ferah tut canım allaha emanet meleklerimiz.

kiti korkulacak bişi yok şekerli su içicen kan vericen o kadar canım , benimde annem babam şeker hastası 50 mg biraz yüksek çıktı ama 100mg normal çıktı korkma alakası yokmuş demekki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…