kızlar bişey sorucam...
şimdi pazar akşamı yatmadan önce bir kereye mahsus olmak üzere moral şase diye suya karıştırılan bi ilaç içti idrardaki iltihap için, dr. 3 gün sonra tam idrar tahlili ve idrar kültürü ver demişti...
yarın sabah hastaneye gittiğimde onuda vericem, sabah normalde ilk uyandığımda ilk idrarım çok sarı çıkıyor, günün ilerleyen saatlerinde daha açılıyor rengi...
şimdi ben hastaneye gidene kadar çişimi tutim o idrarımı verim? yoksa onu evde yaptıktan sonraki idrarımı ne dersiniz bu konuda?
sizinde ölemi oluyo ilk idrarınız sarımı baya?
ama bende idrar vermiştim tutmadım çişimi evde yaptım öle gittim orda su içtim gene yapmıştım
kiti korkulacak bişi yok şekerli su içicen kan vericen o kadar canım , benimde annem babam şeker hastası 50 mg biraz yüksek çıktı ama 100mg normal çıktı korkma alakası yokmuş demekki:)
elacım hiç yorum yapamıcam hiç dikkat etmedim bilmiom canım keşke bınları doktoruna sorsan kıs kafan karışıo senin habire
elam benimki baya koyu. ama yanma yok. baktigimda sapsari altin sarisi gibi gözüküyor. bilemiyorum ama sanki tutupta gitsen daha iyi? saat kactaki randevün sonra etme altina orda verecem diye idrari
ama bende idrar vermiştim tutmadım çişimi evde yaptım öle gittim orda su içtim gene yapmıştım
kizim birak tutup gitsin alla alla su sidikli ünvanini biriyle paylasmam lahzim jhahahahah
bende yorum yapamicam cünkü biliyonuz benim doktor malum kan idrar 3 dk ultrason bye
seker yüklemesi vs.. olmadi ama bakalim bugün öyle bisi diyecekmi
kıs ne fenasın kızı işetmeye çalışıon demi çakallll , sor bakalım şekeri yapması lazım yakizim birak tutup gitsin alla alla su sidikli ünvanini biriyle paylasmam lahzim jhahahahah
bende yorum yapamicam cünkü biliyonuz benim doktor malum kan idrar 3 dk ultrason bye
seker yüklemesi vs.. olmadi ama bakalim bugün öyle bisi diyecekmi
Ya kızlar sizde çok sık tuvalete gidiyormusunuz ben hapşuruken falan kaçırıyorum birde söylemiyim dedim ama geçen evde altıma yaptım ev battı yetişemedim tuvalete ama benim bir suçum yok levent kırcayı izliyorduk gülmekten altıma yaptım allahtan evde sadece eşim vardı şimdi çok gülünce eşim korkuyor. ama bak dalga geçmeyi heeeklava:
Ya kızlar sizde çok sık tuvalete gidiyormusunuz ben hapşuruken falan kaçırıyorum birde söylemiyim dedim ama geçen evde altıma yaptım ev battı yetişemedim tuvalete ama benim bir suçum yok levent kırcayı izliyorduk gülmekten altıma yaptım allahtan evde sadece eşim vardı şimdi çok gülünce eşim korkuyor. ama bak dalga geçmeyi heeeklava:
kızlar slm.....ben bişey sorucam yaa.....oğluşum için bebek şekeri malzemeleri aldım bugün ben ....ben bu şekerleri doğumda ikram etmeyi düşünüyordum..ama orda kafam karıştı bazıları bebek mevlütü için alıodu....mevlüttemi doğumdamı ikram etsemkiiiiikafamçokkarıştı
lall resimlerini göreleim yoksa cevap vermem
ay sanırım mevlütte şeker verilio bende yapıcam ama bende tam bilmiom sanırım:bbo:
kızlar slm.....ben bişey sorucam yaa.....oğluşum için bebek şekeri malzemeleri aldım bugün ben ....ben bu şekerleri doğumda ikram etmeyi düşünüyordum..ama orda kafam karıştı bazıları bebek mevlütü için alıodu....mevlüttemi doğumdamı ikram etsemkiiiiikafamçokkarıştı
eklerim canımm zaten çok sade 25 beyaz 25 mavi tül ve 50 tanede küçük emzik aldım birde bebek arabalı şeker sepeti aldım.. canım öle abartılı değil sade yanii:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?