2009 Ekim Anneleri

bende yarım lt içiom hergün ama yagsız olanlardan sende onlardan iç boşyere kilo alma şişkosositososito
henden öyle light ürün kullanmak besin değerini düşürüyomuş anacım. içiyosan yiyosan tam yağlı ürünleri tercih et doktur söledi.

lalcim mevlüdünde ikram edersin, özene bezene yapacaksın onları şimcik, duası okunur güzel güzel, sonra da gelenlere ikram edersin. hastane için de çikolata atarzı daha basit bişey daha iyi olur diye düşünüyorum.

nan ne sidiklisi be 1 kere yaptım o sayılmaz sizide görücem ilerleyen günlerde açılışı ben yaptım gelirsiniz ardımdan.

lalim ben bu konuda çok tecrübesizim yapmayı düşünmüyorum cnm...
sen resimlerini eklede bakalım, toplam ne kadara mal oldu cnmCADIARZU

canım sepeti malzemesi 30 tl tuttuuu.....birde içine çikolata ve draje alıcam 20 de onlar tutar...50 tl de sen canımmmyerimseniben

ben mevlüdüne de lokum ya da süslü çukular oluyo ya öyle birşey yapıcam, uğraşamam şekerle şükerle. pilav ayran veririk, sona da lokum ya da çuku tamam işte yeter.

kıs amazın bizim dokturmu söledi bunu sana , ama genel itibariyle yagsız ürünlerin calsiyum oranı daha fazla vede gereksiz gere yag depolamamış oluyoruz zaten paketlerinde yazıo calsiyum oranları ben pınarın %0,1 yaglısını içiom normal yaglısına göre fazla calsiyumu

kızlar göğüslerim ufaktan çatlıyor sanırım yaa, hafif mor mor bişeyler var ffffffffffffff. allahım yapma bunu bana ya lütfeeeen

Lall böylemi canım açıkçası böyle emzikli mevlütte almıştım 2 kere ama doğumdada verilir bence

Son düzenleyen: Moderatör:

tv de duydum ben yafrum ondan şeyettim, tamam öyleyse üstünde yazıyosa doğrudur herhal.

ben mevlüdüne de lokum ya da süslü çukular oluyo ya öyle birşey yapıcam, uğraşamam şekerle şükerle. pilav ayran veririk, sona da lokum ya da çuku tamam işte yeter.

canım:asigim: doğumda şık olacağını düşünmüştümm..nese artık zaman bakalım ne gösterecekkkkkk...:bbo:doğuma kadarrr düşüniimmm benn:bbo:

kızlar göğüslerim ufaktan çatlıyor sanırım yaa, hafif mor mor bişeyler var ffffffffffffff. allahım yapma bunu bana ya lütfeeeen

benimde gögsümün altında kan toplamış gibi bişiler var din akşam gördüm sanki somurulmuş kan toplamış gibi çatlakmı oluo yani:1shok:

Lall böylemi canım açıkçası böyle emzikli mevlütte almıştım 2 kere ama doğumdada verilir bence

hemen hemen böle bişey canımmm....sadece tülleri daha süslüüü...üzerinde minik taşlar var gibi duruooo:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
lall bende doğumda öyle birşeyler vermeyi düşünüyorum süslü püslü öyle kutuda çikolata bana pek sağlıklı gelmiyor hastane ortamında ağzı burnu kapaı olmalı ikram edilen çikolatanın bence.

canım sepeti malzemesi 30 tl tuttuuu.....birde içine çikolata ve draje alıcam 20 de onlar tutar...50 tl de sen canımmmyerimseniben

bayaa uygunmuş cnmm ama onları yapmak marifet ister heralde, benim elim pek yatkın değildir o tarz şeylere
hepsi yapılmış halde satılıyomu bunlarınCADIARZU

bencede sence amazoncumyerimseniben

elacım yapımı çok basitt zaten basit die aldım..içine bir draje bir çikolat koy ve kurdalesine emziği tak bağlaa..o kadarcık yerimseniben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…