henden öyle light ürün kullanmak besin değerini düşürüyomuş anacım. içiyosan yiyosan tam yağlı ürünleri tercih et doktur söledi.bende yarım lt içiom hergün ama yagsız olanlardan sende onlardan iç boşyere kilo alma şişkosositososito
kızlar slm.....ben bişey sorucam yaa.....oğluşum için bebek şekeri malzemeleri aldım bugün ben ....ben bu şekerleri doğumda ikram etmeyi düşünüyordum..ama orda kafam karıştı bazıları bebek mevlütü için alıodu....mevlüttemi doğumdamı ikram etsemkiiiiikafamçokkarıştı
lalim ben bu konuda çok tecrübesizim yapmayı düşünmüyorum cnm...
sen resimlerini eklede bakalım, toplam ne kadara mal oldu cnmCADIARZU
kıs amazın bizim dokturmu söledi bunu sana , ama genel itibariyle yagsız ürünlerin calsiyum oranı daha fazla vede gereksiz gere yag depolamamış oluyoruz zaten paketlerinde yazıo calsiyum oranları ben pınarın %0,1 yaglısını içiom normal yaglısına göre fazla calsiyumu
ben mevlüdüne de lokum ya da süslü çukular oluyo ya öyle birşey yapıcam, uğraşamam şekerle şükerle. pilav ayran veririk, sona da lokum ya da çuku tamam işte yeter.
kızlar göğüslerim ufaktan çatlıyor sanırım yaa, hafif mor mor bişeyler var ffffffffffffff. allahım yapma bunu bana ya lütfeeeen
Lall böylemi canım açıkçası böyle emzikli mevlütte almıştım 2 kere ama doğumdada verilir bence
tv de duydum ben yafrum ondan şeyettim, tamam öyleyse üstünde yazıyosa doğrudur herhal.
benimde gögsümün altında kan toplamış gibi bişiler var din akşam gördüm sanki somurulmuş kan toplamış gibi çatlakmı oluo yani:1shok:
canım sepeti malzemesi 30 tl tuttuuu.....birde içine çikolata ve draje alıcam 20 de onlar tutar...50 tl de sen canımmmyerimseniben
ben mevlüdüne de lokum ya da süslü çukular oluyo ya öyle birşey yapıcam, uğraşamam şekerle şükerle. pilav ayran veririk, sona da lokum ya da çuku tamam işte yeter.
bende tavuklı pilav ayran sonra tatlı düşünüom mevlt için bide bebek şekeri düşünüodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?