tek tek barağa sarılı çukular var pempem, pazra malı çuku demiyoz heralde. süslü çuku.lall bende doğumda öyle birşeyler vermeyi düşünüyorum süslü püslü öyle kutuda çikolata bana pek sağlıklı gelmiyor hastane ortamında ağzı burnu kapaı olmalı ikram edilen çikolatanın bence.
istediğin kadar yağlan handancım, çatlıcaksa çatlıyor işte. 4 ayda 10 kilo alırsak böyle olur . ffffff ya memeler çatlamasaydı iyi olcaktı ya.o zaman çatlakmı yaa bunlar inanmıom ya nie çatlasınki şimdiben yaglıom ama ama ama olamazmafoldumben
biz daha çok düşünürüz lalcim bak canım tavuklu pilav çekti iimi mevlüt olsada yesek:roflol:
lall bende doğumda öyle birşeyler vermeyi düşünüyorum süslü püslü öyle kutuda çikolata bana pek sağlıklı gelmiyor hastane ortamında ağzı burnu kapaı olmalı ikram edilen çikolatanın bence.
istediğin kadar yağlan handancım, çatlıcaksa çatlıyor işte. 4 ayda 10 kilo alırsak böyle olur . ffffff ya memeler çatlamasaydı iyi olcaktı ya.
canım zaten çikolatasını ülkerin süpriz çikolataları varya ondan alacağımm.....açık çikolata olmasss....yerimseniben
canım inan benimde canım çektiiii..çok ta severim zatennn:asigim:biz daha çok düşünürüz lalcim bak canım tavuklu pilav çekti iimi mevlüt olsada yesek:roflol:
Süpersin lal bayılırım böyle düşünceli insanlara opuyorumnanaktan
yani hiçbiyerim çatlamadı geldi gitti memiklerim çatladı yaaa göbem çatlasa bu kadar üzülmezdim mafoldumbenmafoldumben
ela ben magnezyumu içtikten sonra limon gibi işiom çok güsel:roflol:
daha dur yafrum şov yeni başlıyor. göbik son ayda son haftalar çatlıyormuş çatırtttt diye.
son haftalar hızlı kilo alacaza, dolayısıyla çattttttttttt
merhaba kizlar nasilsiniz , bugun sormayin basima ne geldi , bir arkadasim var burda kendisiyle onun doktoruna gittik ama hamile falan degil normal genel kontrol , bekleme salonunda otururken sohbete daldik o arada komik birsey söyledi ben nasil guldum :kedi:nasil anlatamam ben guldukce birden altima kacirmam mi ayyy nasil tuaf oldum o da bana gulmeye baslayinca tamamen bosaldi rezil oldumsormayin nasil utandim sonra ben oyle yas yas millet bana bakiyor doktorun sekreteri geldi hamilelik ilerliyor artik gulerken dikkat edin heran boyle kazalar olabilir diye , artik disarda gulmemeye tobe ettim orda lmaz:
tek tek barağa sarılı çukular var pempem, pazra malı çuku demiyoz heralde. süslü çuku.
evet amazoncum bencede sölerlerdi zaten bende bu zamana kadar hiç tutmadım...
amaa hani ilk kalkınca yapılan çiş çok sarıya acaba ondan vermek daha doğru sonuçmu verir diye kendi kendime düşündüm, seninde sarımı çişin ama gün içinde rengi açılıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?