2009 Ekim Anneleri

amazoncum lalcim yasemincim 4214. sayfada çişle ilgili bişey yazdım size zahmet bi okusanız...

tek tek barağa sarılı çukular var pempem, pazra malı çuku demiyoz heralde. süslü çuku.

o zaman çatlakmı yaa bunlar inanmıom ya nie çatlasınki şimdiben yaglıom ama ama ama olamazmafoldumben
istediğin kadar yağlan handancım, çatlıcaksa çatlıyor işte. 4 ayda 10 kilo alırsak böyle olur . ffffff ya memeler çatlamasaydı iyi olcaktı ya.

canım zaten çikolatasını ülkerin süpriz çikolataları varya ondan alacağımm.....açık çikolata olmasss....yerimseniben

elcaım sen sabah kalkınca yap çişini yafrum niye tahlile kadar tutacaksın nerden çıktı o. öyle bi durum olduğunda söylüyorlar zaten ilk idrarınızla gelin diye.
yap sen çişini kalkınca, tahlili verene kadar bidaa çişin gelir zaten. o kadar çiş tutmak iyi değil hamişler için. ben şahsen gebelik sürecince yaptırdığım hiçbir idrar tahlilinde tutmadım çişimi. söylerler öle bişey olsa.

yani hiçbiyerim çatlamadı geldi gitti memiklerim çatladı yaaa göbem çatlasa bu kadar üzülmezdim mafoldumbenmafoldumben

evet amazoncum bencede sölerlerdi zaten bende bu zamana kadar hiç tutmadım...
amaa hani ilk kalkınca yapılan çiş çok sarıya acaba ondan vermek daha doğru sonuçmu verir diye kendi kendime düşündüm, seninde sarımı çişin ama gün içinde rengi açılıyo...

biz daha çok düşünürüz lalcim bak canım tavuklu pilav çekti iimi mevlüt olsada yesek:roflol:
canım inan benimde canım çektiiii..çok ta severim zatennn:asigim:
Süpersin lal bayılırım böyle düşünceli insanlara opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canımmmmmmopuyorumnanaktan

elacım bulamadım ben....:çok üzgünüm:

yani hiçbiyerim çatlamadı geldi gitti memiklerim çatladı yaaa göbem çatlasa bu kadar üzülmezdim mafoldumbenmafoldumben

daha dur yafrum şov yeni başlıyor. göbik son ayda son haftalar çatlıyormuş çatırtttt diye.
son haftalar hızlı kilo alacaza, dolayısıyla çattttttttttt

merhaba kizlar nasilsiniz , bugun sormayin basima ne geldi , bir arkadasim var burda kendisiyle onun doktoruna gittik ama hamile falan degil normal genel kontrol , bekleme salonunda otururken sohbete daldik o arada komik birsey söyledi ben nasil guldum :kedi:nasil anlatamam ben guldukce birden altima kacirmam mi ayyy nasil tuaf oldum o da bana gulmeye baslayinca tamamen bosaldi rezil oldum sormayin nasil utandim sonra ben oyle yas yas millet bana bakiyor doktorun sekreteri geldi hamilelik ilerliyor artik gulerken dikkat edin heran boyle kazalar olabilir diye , artik disarda gulmemeye tobe ettim orda lmaz:

daha dur yafrum şov yeni başlıyor. göbik son ayda son haftalar çatlıyormuş çatırtttt diye.
son haftalar hızlı kilo alacaza, dolayısıyla çattttttttttt

moralimi bosuosun senle görüşmücem bi süre:dilcikar: benim göbem çatlamıcak çatlamıcam çatlamıcakmafoldumben

ahh canım benim kaydirigubbakcemile3 alın bide sidikli ilkay çıktı başımıza gitgite çogalıolarkaydirigubbakcemile3

tek tek barağa sarılı çukular var pempem, pazra malı çuku demiyoz heralde. süslü çuku.

Nan öyle deme bir kere bebek görmeye gittik kutuda çikolata verdiler alsan bir dert almasan bir dert hatta hemşire iğne yapmaya geldi onada ikram ettiler aldı ne kadar zor durumda kalmıştım ...... :umursamaz:

ilk çiş koyu olurmuş zaten o normal bişey. benim de öyle. hormonlar en üst seviyede. bi de gece boyu hazmedilen şeyler vs. su da içemediğimiz için koyu oluyor. sonra bidaha açık sarı. idrar tahlilinde bakacağı şey protein ve lökosit zaten. onları da etkilemez şekercim. hormonal birşeye baksa belki etkileyebilirdi o zaman söylerler zaten. nasıl aç gelin diyolar. işemeden gelin derler :)))

canan sen beni hastaneye görmeye gelirsen özellikle senin için pazarda satılan çukulardan alıcam sıkıysa yeme:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…