Nan öyle deme bir kere bebek görmeye gittik kutuda çikolata verdiler alsan bir dert almasan bir dert hatta hemşire iğne yapmaya geldi onada ikram ettiler aldı ne kadar zor durumda kalmıştım ...... :umursamaz:
canan sen beni hastaneye görmeye gelirsen özellikle senin için pazarda satılan çukulardan alıcam sıkıysa yeme:roflol:
ilk çiş koyu olurmuş zaten o normal bişey. benim de öyle. hormonlar en üst seviyede. bi de gece boyu hazmedilen şeyler vs. su da içemediğimiz için koyu oluyor. sonra bidaha açık sarı. idrar tahlilinde bakacağı şey protein ve lökosit zaten. onları da etkilemez şekercim. hormonal birşeye baksa belki etkileyebilirdi o zaman söylerler zaten. nasıl aç gelin diyolar. işemeden gelin derler :)))
Nasılsa sen benden önce doğum yapacaksın bende derimki şekerim var çikolata yasak. hihoyyyt hihoyyyt nan ben kılım hastaneye gidince koltuklara bile oturamıyorum
amazın biz bu asiyenin cebini alcazmı doguma yakın almak lazım dimi sonuçta doktorumuz vermezse yolarım
ayhh sen beni çok rahatlıyon sağol ajkımmmopuyorumnanaktan
ben yarın işeyip gidimkaydirigubbakcemile3
ela senin çişine şimdi ha:roflol:
bugündee hep sidiklilerden gidiyos haaa :))) ilkayım yanlız değilsin üzülme pempemde altına işemiş, zaten fatoşu heçç sölemiyom üzülme :))))
:))) kaza gelecem diye haber vermiyor dikkatli olmakta yarar var :)
elam bence tahlil icin gidiyorsan cisini tut öyle git tabi tutabilirsen , :)
Ah ah görcem ben sizide altına yapıpta bir burda söylemeyin bak ben ne yapıyorum sizi
tabi canım almak lazım verir de zaten. gece yarısı sancılansak ne bok yicez doktoru arıcaz tabiiki. o yönlendircek.
normal doğumda ebeler yaptırıyo zaten handancım, sezeryan falan olursa girer gibime geliyor. ya da o an iş saati ve hastanedeyse son anda gelir açılma olduktan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?