2009 Ekim Anneleri

LALİM 4213 müş kopyalıyom sana...

kızlar bişey sorucam...
şimdi pazar akşamı yatmadan önce bir kereye mahsus olmak üzere moral şase diye suya karıştırılan bi ilaç içti idrardaki iltihap için, dr. 3 gün sonra tam idrar tahlili ve idrar kültürü ver demişti...
yarın sabah hastaneye gittiğimde onuda vericem, sabah normalde ilk uyandığımda ilk idrarım çok sarı çıkıyor, günün ilerleyen saatlerinde daha açılıyor rengi...
şimdi ben hastaneye gidene kadar çişimi tutim o idrarımı verim? yoksa onu evde yaptıktan sonraki idrarımı ne dersiniz bu konuda?
sizinde ölemi oluyo ilk idrarınız sarımı baya?

Nan öyle deme bir kere bebek görmeye gittik kutuda çikolata verdiler alsan bir dert almasan bir dert hatta hemşire iğne yapmaya geldi onada ikram ettiler aldı ne kadar zor durumda kalmıştım ...... :umursamaz:

ayyy öle açık çuku olurmu kızzzz, o zaman haklısın tabi. baraklı çuku olması laızm hastane ortamı yani evet.
ayy bu gırtlak derdi hiç bitmez bizim milletimizde zaten, doğumda gırtlak ölümde gırtlak, bayramda düğünde hofffffffffff bayılazaaam

bugündee hep sidiklilerden gidiyos haaa :))) ilkayım yanlız değilsin üzülme pempemde altına işemiş, zaten fatoşu heçç sölemiyom üzülme :))))

aynen amazıon herşeyde yemek anasını satım adam ölüo ölü evinde bile çeşit çeşit yemek ikram edilio ya ne saçma

canan sen beni hastaneye görmeye gelirsen özellikle senin için pazarda satılan çukulardan alıcam sıkıysa yeme:roflol:

Nasılsa sen benden önce doğum yapacaksın bende derimki şekerim var çikolata yasak. hihoyyyt hihoyyyt nan ben kılım hastaneye gidince koltuklara bile oturamıyorum

ayhh sen beni çok rahatlıyon sağol ajkımmmopuyorumnanaktan
ben yarın işeyip gidimkaydirigubbakcemile3

Nasılsa sen benden önce doğum yapacaksın bende derimki şekerim var çikolata yasak. hihoyyyt hihoyyyt nan ben kılım hastaneye gidince koltuklara bile oturamıyorum

valla ben anlamam lohusa depresyonunda felan olursam sana bi bakış fırlatır bide aglarım sıkıosa yemekaydirigubbakcemile3

amazın biz bu asiyenin cebini alcazmı doguma yakın almak lazım dimi sonuçta doktorumuz vermezse yolarım

tabi canım almak lazım verir de zaten. gece yarısı sancılansak ne bok yicez doktoru arıcaz tabiiki. o yönlendircek.
normal doğumda ebeler yaptırıyo zaten handancım, sezeryan falan olursa girer gibime geliyor. ya da o an iş saati ve hastanedeyse son anda gelir açılma olduktan sonra.

:))) kaza gelecem diye haber vermiyor dikkatli olmakta yarar var :)

elam bence tahlil icin gidiyorsan cisini tut öyle git tabi tutabilirsen , :)

amazoncum ben yaklaşık 2 aydır penguen gibi yürüyom :)))

kizlar hani ben seviniyordum ya killarim cikmiyor agda falan filan yapmiyorum diye kac zamandir , eskiden killanirdim hemen diye ........ simdi dun farkkettimki eski killar yeniden boy gostermeye basliyor 1 aya kalmaz recep ivedigin bacisi olurum kesin , hormonlar tekrar eski halinemi dönüyor nedir anlamadim sizde killandiniz mi ??

nasıl yani eminmisin amazon ne ebesi ya ebeye dogurmam ben kim söledi ya olurmu öle şey ben doktor dogurtuo die biliom ya ala alla

aynen bende penguen gibi yuruyorum ayakkabi giyemiyorum acik terliklerle geziyorum sansimiza havalar sicak kisin olsaydi ne giyecektim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…