2009 Ekim Anneleri

elacım bence farketmezki..içinden hangisibi tahlil ettirmek geliosa onu ettir..değerlerin değişeceğini zannetmiom çünküü...yerimsneiben
ilkaycım hoşgeldin bebekim...geçmiş olsun hemde....yerimseniben

ay bu kıllar var ya bu kıllar, kutuyu göremiyom zaten hofff sinir oluyorum. acil bişey olsa hastaneye gitmek gerekse yanii öff, hep temiz tutmak lazım. temizlicem diye sekiz oluyorum ya. ne çabuk da uzuyo anasını satim ya.

dandanım doktorunun parasını ödersen girer doğumuna ama ödemezsen girmez ebe ve hemşireler yaptırıo doğumu.....yerimseniben

aa şoktayım kıslar canan sizdedemi öle yaa ne saçma bişi ama ben doktoruma görünüyorum o bilio herşeyi ebe ne bilcek ay sinirlendim şimdi

handan benim bildigim sorun olmazssa veya gerekmedikce doktor girmiyor , doktorun zaten dogum yapacagin hastaneye raporunu yollar diye dusunuyorum , burda kendi doktorumuz olmazssa asistan doktor ve ebeler giriyorlar

elacım bence farketmezki..içinden hangisibi tahlil ettirmek geliosa onu ettir..değerlerin değişeceğini zannetmiom çünküü...yerimsneiben
ilkaycım hoşgeldin bebekim...geçmiş olsun hemde....yerimseniben

sağol cnmmopuyorumnanaktan

ay bu kıllar var ya bu kıllar, kutuyu göremiyom zaten hofff sinir oluyorum. acil bişey olsa hastaneye gitmek gerekse yanii öff, hep temiz tutmak lazım. temizlicem diye sekiz oluyorum ya. ne çabuk da uzuyo anasını satim ya.

ben eşimden yardım alıyom walla napimm

Elalımm bir kap işeyecen ortalığı şeye verdin heeee delüüüüüüüü

2 kap kısım ne küçümsüyon:1closedeyes:

aa şoktayım kıslar canan sizdedemi öle yaa ne saçma bişi ama ben doktoruma görünüyorum o bilio herşeyi ebe ne bilcek ay sinirlendim şimdi
dandanım en son 2 hafta önce yaşadık biz....arkadaşım doğum yapacak doktorunu aramış çok sancım var die adam ücreti konuşmuştuk demi demiş....kızda evet diince siz geçin ben geliorum hastaneye demiş..ve benim ilk doğumumdada öle oldu....yerimsenibendoktorunla konuş bence bu olayı...ama inanki doktorunda girse yine ebe doğurtuo o sadece komut verioooooopuyorumnanaktan
hosbuldum llallim canim tesekkür ederim

nasilsin tatlim ?

canım iyiyim ama şu kuyruk sokumumdaki ağrı beni öldürüo...onun dışında süper....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Handan bence bu doğum konusunu dr ile görüş girecekmi girmeyecekmi bazıları ekstra para istiyor dr göre değişiyor bende bu gidişimde konuşacağım .

deme ya lalcim çok üsüldüm şimdi bu konuyu araştırmam lazım ama ben muaneye gittigimde doktor hanım dıogumda diolar kaç kez böle oldu acil doguma gitti felan dekor yapmayamı gidio oraya alla alla

dandanım sen doktorunla konuşşşşş.....o seni daha iyi bilgilendirirr....yerimseniben

canım iyiyim ama şu kuyruk sokumumdaki ağrı beni öldürüo...onun dışında süper....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan [/QUOTE]

canim gecmis olsun kuryruk sokumu neresi ? kusura bakma Türkce bazi seylerde zorlaniyorum :kedi:

benimde aksamlari boyle kasiklarima dogru bir basinc hissediyorum yani sanki batiyor siyiriyor gibi böyle hani cisin gelirde tutarsin tutarsin boyle bir agri oluyor onun gibi ne oldugunu anlamiyorum ki :uhm:

evet kızlar bizim üniversite hastanesinde o gece kim nöbetçi doktorsa onlar ve hemşireler doğurtuyomuş...

deme ya lalcim çok üsüldüm şimdi bu konuyu araştırmam lazım ama ben muaneye gittigimde doktor hanım dıogumda diolar kaç kez böle oldu acil doguma gitti felan dekor yapmayamı gidio oraya alla alla

sezaryenlere giriyodur bence de. ama ebeler doortuyo handancım evet. çok uyuz aslında yani bu gittiğimizde soralım bakalım naısl oluyomuş çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…