nasıl yani eminmisin amazon ne ebesi ya ebeye dogurmam ben kim söledi ya olurmu öle şey ben doktor dogurtuo die biliom ya ala alla
kizlar hani ben seviniyordum ya killarim cikmiyor agda falan filan yapmiyorum diye kac zamandir , eskiden killanirdim hemen diye ........ simdi dun farkkettimki eski killar yeniden boy gostermeye basliyor 1 aya kalmaz recep ivedigin bacisi olurum kesin , hormonlar tekrar eski halinemi dönüyor nedir anlamadim sizde killandiniz mi ??
dandanım doktorunun parasını ödersen girer doğumuna ama ödemezsen girmez ebe ve hemşireler yaptırıo doğumu.....yerimseniben
elacım bence farketmezki..içinden hangisibi tahlil ettirmek geliosa onu ettir..değerlerin değişeceğini zannetmiom çünküü...yerimsneiben
ilkaycım hoşgeldin bebekim...geçmiş olsun hemde....yerimseniben
ay bu kıllar var ya bu kıllar, kutuyu göremiyom zaten hofff sinir oluyorum. acil bişey olsa hastaneye gitmek gerekse yanii öff, hep temiz tutmak lazım. temizlicem diye sekiz oluyorum ya. ne çabuk da uzuyo anasını satim ya.
Elalımm bir kap işeyecen ortalığı şeye verdin heeee delüüüüüüüü
dandanım en son 2 hafta önce yaşadık biz....arkadaşım doğum yapacak doktorunu aramış çok sancım var die adam ücreti konuşmuştuk demi demiş....kızda evet diince siz geçin ben geliorum hastaneye demiş..ve benim ilk doğumumdada öle oldu....yerimsenibendoktorunla konuş bence bu olayı...ama inanki doktorunda girse yine ebe doğurtuo o sadece komut verioooooopuyorumnanaktanaa şoktayım kıslar canan sizdedemi öle yaa ne saçma bişi ama ben doktoruma görünüyorum o bilio herşeyi ebe ne bilcek ay sinirlendim şimdi
hosbuldum llallim canim tesekkür ederim
nasilsin tatlim ?
evet ben de böyle biliyorum, ama sezaryende gidiyolar dimi?
deme ya lalcim çok üsüldüm şimdi bu konuyu araştırmam lazım ama ben muaneye gittigimde doktor hanım dıogumda diolar kaç kez böle oldu acil doguma gitti felan dekor yapmayamı gidio oraya alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?