Haaa müdürüm gelmiş ohh kurtuldum yanlızlıktan ohhhhhhhhh
canım işler yoğundu ilgilenemedim ama geçmişi okudum benim sabah ilk yaptığım koyu sonra açılıyor rengi bence sen çişini yapıpta git sonra işeme oralarda lülülülülülüelam benimki baya koyu. ama yanma yok. baktigimda sapsari altin sarisi gibi gözüküyor. bilemiyorum ama sanki tutupta gitsen daha iyi? saat kactaki randevün sonra etme altina orda verecem diye idrari
canım benimde oluyor arada ama öyle çok değil gülerken falan 1-2 damla oda sidiklilik sayılmaz herhalde demiii sositosositomerhaba kizlar nasilsiniz , bugun sormayin basima ne geldi , bir arkadasim var burda kendisiyle onun doktoruna gittik ama hamile falan degil normal genel kontrol , bekleme salonunda otururken sohbete daldik o arada komik birsey söyledi ben nasil guldum :kedi:nasil anlatamam ben guldukce birden altima kacirmam mi ayyy nasil tuaf oldum o da bana gulmeye baslayinca tamamen bosaldi rezil oldumsormayin nasil utandim sonra ben oyle yas yas millet bana bakiyor doktorun sekreteri geldi hamilelik ilerliyor artik gulerken dikkat edin heran boyle kazalar olabilir diye , artik disarda gulmemeye tobe ettim orda lmaz:
beni uyutsalarda ekimde uyandirsalar oyle bir yöntem varmidirki veya eylul sonuna dogru uyandirsalar ne cok isterim varya bunaldim daraldim istedigim gibi gezemiyorum artik 45 dk yurume izni verdi gunluk doktor , esimde benim icin cuma isini birakacak doguma kadar ikimiz evde birde oglum haftaya tatile giriyor bende yatacak olursam ne halt edecem bilmiyorumki simdi ben evde durmazdim gezerdim kosardim yuzmeye giderdim canli kanli olurdum ama simdi uyusuk oldum off puff gunler demekten yoruldum gina geldiiiiiiiiiiii yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?