2009 Ekim Anneleri

Devlet hastanelerinde stajerlerde giriyor doğuma üff çok can sıkıcı birşey
Ben bugün birtane doğum hikayesi dinledim bakırköy doğum evinden hiç hoş değildi. üfff hayırlısıyla doğursakta kavuşsak meleklerimize.

ilkaycım belin tom ortası totonun üstü nasıl anlattım ama.....yerimseniben
kızlar öptüm hepinizi cadımı dışarı çıkarıım scootera binecekmişde yerimseniben

beni uyutsalarda ekimde uyandirsalar oyle bir yöntem varmidirki veya eylul sonuna dogru uyandirsalar ne cok isterim varya bunaldim daraldim istedigim gibi gezemiyorum artik 45 dk yurume izni verdi gunluk doktor , esimde benim icin cuma isini birakacak doguma kadar ikimiz evde birde oglum haftaya tatile giriyor bende yatacak olursam ne halt edecem bilmiyorumki simdi ben evde durmazdim gezerdim kosardim yuzmeye giderdim canli kanli olurdum ama simdi uyusuk oldum off puff gunler demekten yoruldum gina geldiiiiiiiiiiii yaaaaaaaa

ilkyacım rahat ol biraz hamileyiz biz tabiki eskisi kadar hareketli olmucaz aaaa bak ne güsel eşinde izin alabiliomuş o kadar uzun süper valla eşinle ne güsel yürüyüş felan yaparsınız allaa alla ben günde 20 dk anca yürüom valla çalıştıgım için 45dk çok ,ii daha ne istion olumlu düşün az kaldı az kaldıııı

elam benimki baya koyu. ama yanma yok. baktigimda sapsari altin sarisi gibi gözüküyor. bilemiyorum ama sanki tutupta gitsen daha iyi? saat kactaki randevün sonra etme altina orda verecem diye idrari
canım işler yoğundu ilgilenemedim ama geçmişi okudum benim sabah ilk yaptığım koyu sonra açılıyor rengi bence sen çişini yapıpta git sonra işeme oralarda lülülülülülü
canım benimde oluyor arada ama öyle çok değil gülerken falan 1-2 damla oda sidiklilik sayılmaz herhalde demiii sositososito

canım 6 ay geçtiyse şu 3 ayda geçer merak etme ne güzel eşinde izin alcakmış ohhh ne güzel valla daha ne istiyon delüüüüüüüüklava:

handanim normal halde bakarsak guzel , guzel olmayan yani korkular kendimi alamiyorum bu dusunceden cok etkileniyorum gun gectikce ben anca 34 haftaya girdigimizde rahat nefes alacam o zaman risk kalkmis olacak benim icin o zaman bebeklerimizin cigerleri gelismis olacak kuvoze falan girme ihtimalleri cok dusuk olacak hem bebeklerimiz hem bizim icin iyi olacak , bendeki kapris falan degil sadece psikolojime yerlesmis olan bir korku ve doktorum her gidisimde beni korkutmaya devam ediyor korkun kui dikkatli olun diye ,

iyi akşamlar kızlar, çıkıyorum...
bana dua edin nolur yarın iyi geçsin dr. bana 100lüğü yapmadan olumlu bişeyler desin...

kizlar ben seldusu merak ediyorum seldus uzun bir zamandir gelmiyor veya ben goremiyorum haberiniz varmi ???? daha oncede sordum ama kimse birsey soylemedi

elam insallah hayirli haberle donersin canim ALLAH im yardimcin olsun merak etme hersey yolunda gidecek birsey cikmayacak iyi aksamlar optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…