2009 Ekim Anneleri

lalim bllemicemm cücüm özel hayatını :)))

ayy sorma yasemin yaa aklıma önceden gelse yaptırmazdım walla, mıknatıs gibi çekiyom haa :)))
teoride doğrumu yapmış söle hele...

nann niye öyle diyin pazar arabasınada para vericez herhalde niye kıskanıyorsun dahiyane fikrimi. lülülülülülü
Lallll karar verdim hastane çantama
karar verdiğine sevindim canımmmmmdelikafadulden
lalim bllemicemm cücüm özel hayatını :)))

ayy sorma yasemin yaa aklıma önceden gelse yaptırmazdım walla, mıknatıs gibi çekiyom haa :)))
teoride doğrumu yapmış söle hele...

bişey olmaz elalım relax ol birazyerimseniben

canım iğne kıısmı hariç diğerleri doğru eczaneyede ölçtürürken söyle iğne değiştirin diye sonra gene pimpiriklenme sırnaşık şeysırnaşık şey

o zaman gidip boğazını sıkip süle nann bana aidmisin diye sorayım :))))

kızlar fatoşun kontrol nasıl eçmiş sormayı unuttum???

kızlar öptüm hepinizi ..............görüşürüz sonra fıstıklaryerimseniben

elam pempem dün gittim cok iyi gecti cok sükür doktor ölcü felan yapti yine bebegim cok saglikli gözüküyor herseyi bide genis agzli olacak didi hahahahah babasi kilikli.. cok tatliydi bebegim.. ultrasondan ayagiyla yukari vurmasini gördüm ve o andada vurusunu hissettim karnim hopladi cok güzeldi anlatamam

Vay yaramaz annesini tekmeledi hem de kayıt altında öyle mii :)
Koca ağızlı şey :) Yesinler... Maşallah.

Arkadaşlar hepiciğiniz iyisiniz inşallah. Umarım sorun yoktur.
Takip edemiyoum ben forumu. Ama aklımdasınız teker teker...

gunaydinn kizlarrr nasilsiniz???
ben berbat bir gece gecirdim.dun biraz fazla yedim sanirim mide de gaz sIKISmasi iskencesini yasadim.daha once yasayan varsa bilir felaket birsey sanki mide patlayacak gibi oluyor kusuyorum,karbonat vs. iciyorum ne fayda..babam gece 2de nobetci eczaneye gidip ilac aldi hamilelerin kullanabilecegi birsey Allah tan o biraz fayda etti ama yatinca agrim arttigi icin resmen oturdugum yerde uyuklayarak saati (sabah) 6 ettim.Allah kimsenin basina vermesin..

canım kızına çok sevindim iyi olmasına
ben bugün 3'te gideceksin diye aklımda kalmış niye anlatmıyorsunn öyleyse bu saate kadar :mymeka:

çok geçmiş olsun canım..ben de senin gibiyim,biraz fazla kaçırınca çok rahatsız oluyorum..uyku desen unuttum artık zaten,gündüz yorgunluktan sızıp kalıyorum..yoksa sıcakta ne mümkün uyumak..Allah yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq:

ya bu yeni oturudugum yer cok sinir zirt pirt birileri geliyor rahat yazamiyorum birisinin gelip gelmediginide göremiyorum artik o yüzden genellikle kücültüyorum emin olunca yaziorum :S

sagol canim cok tesekkur ederim.bursada dun epey sicakti.bu sene yaz SIKINtili gececek ama seneye yaz ins. 8/9aylik bebislerimizle denizlerde oynayacagiz:) en azindan ben bunun hayalini kuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…