kızlarr bebek şekeri malzemeleri ve hastane çantamı ekeldim ciciler topiğine...yerimseniben
karar verdiğine sevindim canımmmmmdelikafaduldennann niye öyle diyin pazar arabasınada para vericez herhalde niye kıskanıyorsun dahiyane fikrimi. lülülülülülü
Lallll karar verdim hastane çantama
lalim bllemicemm cücüm özel hayatını :)))
ayy sorma yasemin yaa aklıma önceden gelse yaptırmazdım walla, mıknatıs gibi çekiyom haa :)))
teoride doğrumu yapmış söle hele...
kızlar fatoşun kontrol nasıl eçmiş sormayı unuttum???
o zaman gidip boğazını sıkip süle nann bana aidmisin diye sorayım :))))
Vay yaramaz annesini tekmeledi hem de kayıt altında öyle mii :)elam pempem dün gittim cok iyi gecti cok sükür doktor ölcü felan yapti yine bebegim cok saglikli gözüküyor herseyi bide genis agzli olacak didi hahahahah babasi kilikli.. cok tatliydi bebegim.. ultrasondan ayagiyla yukari vurmasini gördüm ve o andada vurusunu hissettim karnim hopladi cok güzeldi anlatamam
Vay yaramaz annesini tekmeledi hem de kayıt altında öyle mii :)
Koca ağızlı şey :) Yesinler... Maşallah.
Arkadaşlar hepiciğiniz iyisiniz inşallah. Umarım sorun yoktur.
Takip edemiyoum ben forumu. Ama aklımdasınız teker teker...
elam pempem dün gittim cok iyi gecti cok sükür doktor ölcü felan yapti yine bebegim cok saglikli gözüküyor herseyi bide genis agzli olacak didi hahahahah babasi kilikli.. cok tatliydi bebegim.. ultrasondan ayagiyla yukari vurmasini gördüm ve o andada vurusunu hissettim karnim hopladi cok güzeldi anlatamam
gunaydinn kizlarrr nasilsiniz???
ben berbat bir gece gecirdim.dun biraz fazla yedim sanirim mide de gaz sIKISmasi iskencesini yasadim.daha once yasayan varsa bilir felaket birsey sanki mide patlayacak gibi oluyor kusuyorum,karbonat vs. iciyorum ne fayda..babam gece 2de nobetci eczaneye gidip ilac aldi hamilelerin kullanabilecegi birsey Allah tan o biraz fayda etti ama yatinca agrim arttigi icin resmen oturdugum yerde uyuklayarak saati (sabah) 6 ettim.Allah kimsenin basina vermesin..
çok geçmiş olsun canım..ben de senin gibiyim,biraz fazla kaçırınca çok rahatsız oluyorum..uyku desen unuttum artık zaten,gündüz yorgunluktan sızıp kalıyorum..yoksa sıcakta ne mümkün uyumak..Allah yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?