2009 Ekim Anneleri

sagol canim cok tesekkur ederim.bursada dun epey sicakti.bu sene yaz SIKINtili gececek ama seneye yaz ins. 8/9aylik bebislerimizle denizlerde oynayacagiz:) en azindan ben bunun hayalini kuruyorum

ah canım ya..hayali bile ne tatlı geldi şimdiopuyorumnanaktaninişallah sağsalim gelsin de yavrularımız her bi yere giderizzemuszemus

valla şanslıyız canım ramazandan yeni çıkmış olucaz doğuma yakın..bol bol hurma yiriz artık..her tarafta bolca hurma bulunurcokacimcoook

bende biliyorum hurma çok faydalıı bol bol yıyelım..ben kerem doğduğunda mübarek bi meyve ve peygamberimizin sünneti diye yanımıza gelir gelmez bebek ağzına hurma değdirmiştim bide zemzem suyu içirmiştik..

aaaa bilmiyodum..ben de kızımın ağzına süreyim doğduğu zaman inşallah o günleri görürüz de:Saruboceq:

fatoşcum maşallahhh prensesineeee:asigim:

kızlar siz hamiş donu giyiyonzu mu ben iki tane aldım biri dantellü sexü biride siyah toparlıyor jarnı baya siz napıyonuzzşakkıdı

çok sıkıcı bi gün yaa

yok yasemincim ben almadım hala hamile donu pamuklu donlardan giyiniom büyüklerinden aldım rahat rahat giyiniom ama öle göbemi kapatamam sanırım sıcaklarım ya hamile pantollarımda öle lastikleri göbe kapatıo ama ben göbek altı giyiom daralıom

selam kuzularr..fatooşş naaptın cücümm..nasımış güsel kısınnnn

elam geldimi doktordann

yasemincimm bende almadım hamiş donu hamişlikden önceki donlarımı giyiyorum çok rahat oluooo çünkümyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…