selam kuzularr..fatooşş naaptın cücümm..nasımış güsel kısınnnn
elam geldimi doktordann
geldi canım doktordan yapılmadı şeker testi 1 hafta eczanede şekerini ölçtürüp doktora bildircek sanırım sabahta patronun ölçüm aletinden ölçmüş 99 çıkmış şekeri bide delüüü karı aıds olur muyum diyo patronu parmağını delerken iğneyi değiştirmemiş pimpirikli karuuuu ne olcekkkk :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
lalim yaa suluhana nası gidilir bi tarif reca etseem..ne çok soruyorum demii...:kedi:
yasemin hamile donu nasıl oluyo yaa bi anlat bakem..fisfisfisfisfisfis
olarmı zuzum öle şey....canım ulusda hal varya onun hemen karşısında kime sorsan gösterir sana.....yerimseniben
selam yavrular opuyorumnanaktan
ben de hamiş donu almadım kızlar, darlanırım göbeemi kapattığı zaman. geniş geniş penye donlar aldım onları giyiyorum.
hava azcık serinlese de bakırköye çıkıp gecelik falan alsam,hem azcık yürümüş olurum.
bacaklarımı hep açık tutmak istiyorum kızlar kasıklaırm rahat ediyo sizde de böyle oluyor mu?
sabah sosyete pazarına gittim.bi de erken gittim güya rahat geziym die..anamm ipini koparan gelmiş...kıro kadının biri göbüküme dirsek attı yannışnıknan..özür de dilemedi,yoluyodum onu oracıkta..canım acıdı yaa..bisürü özür diledim bebişimden soona..bidaa da gitmemmmm
ateşli karı senikaydirigubbakcemile3 bende evde hep gecelikle dolanıom en rahatı o wc sıksık gitimiz için , ama işyerinde pantol giyiom genelde arada bi elbise giyiom en çok popom terlio nieyse ya bazen suyummu geldi acaba diom korkuom o derece:bbo:
sabah sosyete pazarına gittim.bi de erken gittim güya rahat geziym die..anamm ipini koparan gelmiş...kıro kadının biri göbüküme dirsek attı yannışnıknan..özür de dilemedi,yoluyodum onu oracıkta..canım acıdı yaa..bisürü özür diledim bebişimden soona..bidaa da gitmemmmm
canım hamiş pantallonun dona çevrilmiş hali akşam eşime dedim doğumdan sonra bu donalrı babanneme veririm diye koptum yaaaa:roflol::roflol::roflol:yasemin hamile donu nasıl oluyo yaa bi anlat bakem..fisfisfisfisfisfis
ne bilem delüüü karuu işte :sm_confused:nerden aklına gelmiş ayhh delümmmkaydirigubbakcemile3
bende evde geceliklerle dolaşıyommmm zemuszemusselam yavrular opuyorumnanaktan
ben de hamiş donu almadım kızlar, darlanırım göbeemi kapattığı zaman. geniş geniş penye donlar aldım onları giyiyorum.
hava azcık serinlese de bakırköye çıkıp gecelik falan alsam,hem azcık yürümüş olurum.
bacaklarımı hep açık tutmak istiyorum kızlar kasıklaırm rahat ediyo sizde de böyle oluyor mu?
aman kulum dikkat et manyak dolu ortalık ben insanlara karşı 1 mt mesafeden yürüyom valla kalabalığa girmiyommmsositosositosabah sosyete pazarına gittim.bi de erken gittim güya rahat geziym die..anamm ipini koparan gelmiş...kıro kadının biri göbüküme dirsek attı yannışnıknan..özür de dilemedi,yoluyodum onu oracıkta..canım acıdı yaa..bisürü özür diledim bebişimden soona..bidaa da gitmemmmm
:roflol::roflol:hamiş pantolononun don olmuş şekli yafrum.
ayyy dikkat et zuzucuuuum hayvan kaynıyo ortalık valla. kalabalık yerlere girmemek lazım artıkın fazla.
kız azgın handan geceliği hastane için alcam , delüüüü, :)))))
evde ben de askılı ev elbisesi giyiyorum en rahatı , zaten bu sıcakta çok darlanıyorum ya.
ne çişiniz biter ne popişinizin teri biter hoffffff opuyorumnanaktan
hamiş pantolononun don olmuş şekli yafrum.
ateşli karı senikaydirigubbakcemile3 bende evde hep gecelikle dolanıom en rahatı o wc sıksık gitimiz için , ama işyerinde pantol giyiom genelde arada bi elbise giyiom en çok popom terlio nieyse ya bazen suyummu geldi acaba diom korkuom o derece:bbo:
ayyy dikkat et zuzucuuuum hayvan kaynıyo ortalık valla. kalabalık yerlere girmemek lazım artıkın fazla.
kız azgın handan geceliği hastane için alcam , delüüüü, :)))))
evde ben de askılı ev elbisesi giyiyorum en rahatı , zaten bu sıcakta çok darlanıyorum ya.
ne çişiniz biter ne popişinizin teri biter hoffffff opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?