2009 Ekim Anneleri

lalim yaa suluhana nası gidilir bi tarif reca etseem..ne çok soruyorum demii...:kedi:

selam kuzularr..fatooşş naaptın cücümm..nasımış güsel kısınnnn

elam geldimi doktordann

geldi canım doktordan yapılmadı şeker testi 1 hafta eczanede şekerini ölçtürüp doktora bildircek sanırım sabahta patronun ölçüm aletinden ölçmüş 99 çıkmış şekeri bide delüüü karı aıds olur muyum diyo patronu parmağını delerken iğneyi değiştirmemiş pimpirikli karuuuu ne olcekkkk :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nerden aklına gelmiş ayhh delümmmkaydirigubbakcemile3

selam yavrular opuyorumnanaktan
ben de hamiş donu almadım kızlar, darlanırım göbeemi kapattığı zaman. geniş geniş penye donlar aldım onları giyiyorum.
hava azcık serinlese de bakırköye çıkıp gecelik falan alsam,hem azcık yürümüş olurum.
bacaklarımı hep açık tutmak istiyorum kızlar kasıklaırm rahat ediyo sizde de böyle oluyor mu?

sabah sosyete pazarına gittim.bi de erken gittim güya rahat geziym die..anamm ipini koparan gelmiş...kıro kadının biri göbüküme dirsek attı yannışnıknan..özür de dilemedi,yoluyodum onu oracıkta..canım acıdı yaa..bisürü özür diledim bebişimden soona..bidaa da gitmemmmm

ateşli karı senikaydirigubbakcemile3 bende evde hep gecelikle dolanıom en rahatı o wc sıksık gitimiz için , ama işyerinde pantol giyiom genelde arada bi elbise giyiom en çok popom terlio nieyse ya bazen suyummu geldi acaba diom korkuom o derece:bbo:

ayyy dikkat et zuzucuuuum hayvan kaynıyo ortalık valla. kalabalık yerlere girmemek lazım artıkın fazla.

ökküzz karı gitme tabi:mymeka:

kız azgın handan geceliği hastane için alcam , delüüüü, :)))))
evde ben de askılı ev elbisesi giyiyorum en rahatı , zaten bu sıcakta çok darlanıyorum ya.
ne çişiniz biter ne popişinizin teri biter hoffffff opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun zuzum. ben de öğlen tatilinde gideyim diyodum ama ezilirim falan dedim kalabalıkta gitmedim. Çok şey kaçırmışmıyım. Varmıydı bari güsel şeylerr, perşembe pazarını diyon demi yenişehiri

yasemin hamile donu nasıl oluyo yaa bi anlat bakem..fisfisfisfisfisfis
canım hamiş pantallonun dona çevrilmiş hali akşam eşime dedim doğumdan sonra bu donalrı babanneme veririm diye koptum yaaaa:roflol::roflol::roflol:
nerden aklına gelmiş ayhh delümmmkaydirigubbakcemile3
ne bilem delüüü karuu işte :sm_confused:
bende evde geceliklerle dolaşıyommmm zemuszemus
aman kulum dikkat et manyak dolu ortalık ben insanlara karşı 1 mt mesafeden yürüyom valla kalabalığa girmiyommmsositososito
hamiş pantolononun don olmuş şekli yafrum.
:roflol::roflol:
ayyy dikkat et zuzucuuuum hayvan kaynıyo ortalık valla. kalabalık yerlere girmemek lazım artıkın fazla.

ben çarşıya bilem pek çıkamıyom eşimede diyom sper ol bana diyeee :kedi:

hee bende daha hastane için almadım gecelik dügmeli önden 2 tane almam lasım diz hizasında fealn bide penye sabahlık alcam ama ne zaman off off daha yatak almadık ogluma çok tembeliz biz ya:mymeka: he anam ne çişim bitio ne derim ne nane yicez bilmom yaglardan sanırımCADIARZU:içelim:

hamiş pantolononun don olmuş şekli yafrum.

anladım şekerim...

kız handan o bende de oluyo suyum aklıma gelmiyorda diyorum altıma mı işedim acaba o derece yani... :kedi::kedi::kedi::kedi:

kaydirigubbakcemile3

ay efet cicim daha çok tikat etcem artıkınnn

sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…