- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
Geçmiş olsun zuzum. ben de öğlen tatilinde gideyim diyodum ama ezilirim falan dedim kalabalıkta gitmedim. Çok şey kaçırmışmıyım. Varmıydı bari güsel şeylerr, perşembe pazarını diyon demi yenişehiri
yasemincim yaglandık die sanrıım canım ya bide masa oturum ben ondan galiba sendemi oturuon
canım hoşgeldin....opuyorumnanaktancanım ben cadımla bol bol oyun oynayıp hareket ettiğim için yürüyüşe gerek kalmıo....yerimsenibenselam yavrular opuyorumnanaktan
ben de hamiş donu almadım kızlar, darlanırım göbeemi kapattığı zaman. geniş geniş penye donlar aldım onları giyiyorum.
hava azcık serinlese de bakırköye çıkıp gecelik falan alsam,hem azcık yürümüş olurum.
bacaklarımı hep açık tutmak istiyorum kızlar kasıklaırm rahat ediyo sizde de böyle oluyor mu?
sabah sosyete pazarına gittim.bi de erken gittim güya rahat geziym die..anamm ipini koparan gelmiş...kıro kadının biri göbüküme dirsek attı yannışnıknan..özür de dilemedi,yoluyodum onu oracıkta..canım acıdı yaa..bisürü özür diledim bebişimden soona..bidaa da gitmemmmm
asgarinni biraz üstünde canım brüt 750 görünüo benimki onun 3/2 sini verio devlet gene az yapıo yani seninki nasıl
selam kızlar nbr keyifler nasıl bakim minikler nasıl iyiylerdir inşallah hepside
sıhhıyedekine gittim cücü.yenişehir nere ayhh sırnaşık şey yok kaçırdığın bişiy..zati önümü göremedim..bebiş reyonları güseldi herzamanki gibi ama almadım bişiy,herşeyi tamam dedim frenledim kendimi..
canım benim brüt 688 görünüyodu geçen konuştum şimdi brüt 1080 oldu netim 823 muhasebeyle konuştum 4 aylık 660*4:2640 alırsın dedi asgariden olsa 1400 falan alcaktım ii oldu hele bi yükseltmeseydi napardım patronu biliyon mu ssen:roflol:klava:
iyiyiz bitanem bizde kızımla çok şükür sadece iki gündür acaip 5dklı kkasık agrım oluyo yarın doktora gidicez işte nedenini ögreniyim ilacımda bitti yazdırayım sevindim keyifli olmana kuşum benim muck minikona ve sana koccaman muckkkkkkkkkkkkkkkajkummm hoşgeldin iyiyz çok şükür sen nasılsın bakalım bebişim de bugün kıpır kıppır maşallah
canım benim brüt 688 görünüyodu geçen konuştum şimdi brüt 1080 oldu netim 823 muhasebeyle konuştum 4 aylık 660*4:2640 alırsın dedi asgariden olsa 1400 falan alcaktım ii oldu hele bi yükseltmeseydi napardım patronu biliyon mu ssen:roflol:klava:
sıhhıyedeki pazarın adı yenişehir kısss. sırnaşık şey Ben de işte bebe reyonlarına bakcaktım. ama dedim şimdi oralarda ezilip bebemden olmayım. İzinli olduğum bi hafta çarşamba pazarına gideyim diyorum sabahtan. Orası daha sakin oluyo
iyiyiz bitanem bizde kızımla çok şükür sadece iki gündür acaip 5dklı kkasık agrım oluyo yarın doktora gidicez işte nedenini ögreniyim ilacımda bitti yazdırayım sevindim keyifli olmana kuşum benim muck minikona ve sana koccaman muckkkkkkkkkkkkkkk
valla düşürmezler herhalde düşürmesin beee 5 sene düşük ödedi zati yeter gayri hem böyle kıdem tazminatımda yükseldi ohhhhhh opuyorumnanaktanne güsel yükseltmişler canım geri düşürmücekler demi sonra:)) bende teklif edecektim ama sonra geri düşüremez ssktan incelemede dikkat çeker çünkü yüksektende ödemez , fazlasını ben verim son aylar yüksek olsun diecektim kabul etmez die vazgeçtim bende 2000 alıcam
aa ihmal etme geçmiş olsun canım söyle doktora mutlaka paşam teyzesine ell sallıyor bende bebişini çok kaydirigubbakcemile3iyiyiz bitanem bizde kızımla çok şükür sadece iki gündür acaip 5dklı kkasık agrım oluyo yarın doktora gidicez işte nedenini ögreniyim ilacımda bitti yazdırayım sevindim keyifli olmana kuşum benim muck minikona ve sana koccaman muckkkkkkkkkkkkkkk
Siz toptan mı alcaksınız 4 aylık parayı. Ben devlette çalışıyomda aylık normal maaşımız yatcak diye biliyorum. Acaba bizimki de kesintiye uğrar mı
hmm alalım tabii 4 ay parasız kalcaz :1rolleyes:işe başlamana grek yok yasemincim izin süren bitince alıosun postaneye yatırıo devlet
sen küçük yerdesin rahat olur bizim şirkete 400 kişi çalışıo her birimin ssk standartı var ondan ödenio maalesef(
valla düşürmezler herhalde düşürmesin beee 5 sene düşük ödedi zati yeter gayri hem böyle kıdem tazminatımda yükseldi ohhhhhh opuyorumnanaktan
aa ihmal etme geçmiş olsun canım söyle doktora mutlaka paşam teyzesine ell sallıyor bende bebişini çok kaydirigubbakcemile3
evet canım toptan alcaz sanırım işe başlayına devlet veriyor memurları bilemiyorum tabiiiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?