2009 Ekim Anneleri

musyascım geçmiş olsunn canım..dikakt et kendinee...........
saolun güseller haber verrim sizlere yarın gidiyim bi doktora beni,m kızımda size el sallıyo banada tekme hehezemuszemuszemuszemus

merhaba kızlar
bugün sağlık ocağından 2 bayan geldi kapıma hamile olduğumu duymuşlar
tetenoz aşısı yapmaya bekliyoruz dediler ayrıca her ay görünürsem sevineceklermiş
bu uygulama sanırım yeni çıktı ama gayet iyi olmuş:)

selam kızlar nasılsınız bişey sorucm size dünden beri benim karnımın alt kısmında ağrı var sizc nedir böyle olna varmı aranızzda doktorumu aradım aha erken böyle ağrılar için dedi dinlen dedi geçmesse yarın gel dedii korkuyorum yaa erken doğum olur diye allah korusun

selam yasemın nasılsın
iyiyim hayatım sen nasıl vakit dolduruyoz gerçi az kaldı mesai bitimine ama kaydirigubbakcemile3
canım benim çişimi :kedi: yaptıktan sonra göbeğimin altı 1-2 dsakika sancıyo sonra geçiyor doktoruma söylesem mi acaba ne dersiniz cumarteside muaynem var şiyimin boyunu ölççekmiş ben ölçssem olmaz mı ki :kedi::kedi::kedi:

ben çıkıyom hatunlar bu konuyu yarın detaylı konuşak ya aklıma takılır şimdi opuyorumnanaktan

kızlar sizlerden bilgi almak istiyorum.
istanbulda 4 boyutlu ultrason fiyatları.ve hangi hastane.bilgi verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…