valla düşürmezler herhalde düşürmesin beee 5 sene düşük ödedi zati yeter gayri hem böyle kıdem tazminatımda yükseldi ohhhhhh opuyorumnanaktan
aa ihmal etme geçmiş olsun canım söyle doktora mutlaka paşam teyzesine ell sallıyor bende bebişini çok kaydirigubbakcemile3
evet canım toptan alcaz sanırım işe başlayına devlet veriyor memurları bilemiyorum tabiiiCADIARZU
saolun güseller haber verrim sizlere yarın gidiyim bi doktora beni,m kızımda size el sallıyo banada tekme hehezemuszemuszemuszemusmusyascım geçmiş olsunn canım..dikakt et kendinee...........
slm kıssslar nbr nasılsınız bakalım biz geldik oglusumla:)))
iyiyim hayatım sen nasıl vakit dolduruyoz gerçi az kaldı mesai bitimine ama kaydirigubbakcemile3selam yasemın nasılsın
canım benim çişimi :kedi: yaptıktan sonra göbeğimin altı 1-2 dsakika sancıyo sonra geçiyor doktoruma söylesem mi acaba ne dersiniz cumarteside muaynem var şiyimin boyunu ölççekmiş ben ölçssem olmaz mı ki :kedi::kedi::kedi:selam kızlar nasılsınız bişey sorucm size dünden beri benim karnımın alt kısmında ağrı var sizc nedir böyle olna varmı aranızzda doktorumu aradım aha erken böyle ağrılar için dedi dinlen dedi geçmesse yarın gel dedii korkuyorum yaa erken doğum olur diye allah korusun
şeyimin işte zorla söyletme adamı :mymeka:neyının boyunu kızzz
ayyy doğum videolarını izleyip izleyip ağladım yaaa mafoldumben
rahim boyunu mu ölççek yasemin huu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?