2009 Ekim Anneleri

selam kızlar ben geldim bu hamlilelik egzersizlerini kaç dakika yapıyonuz anlatın bakemmmzemuszemus

iyi ne olsun. kalktım kahvaltı ettim biraz sağı solu topladım... şimdide hamilelik egzersizlerimi yaptımm. birazdan da evin kalan işlerini uvarırım sen napıyosun????

valla bende evi topladim aksam yemegini hazirladim simdiden gelince isitip yeriz gezmeye gidicez ogleden sonra :))
egzersizleri neye gore yapiyorsun dikkat et zararli hareketler yapma sakin..zorlama kendini...

buketçim günaydın sen nereye gittinki tatile sıcaktan yüzemedin bile.....

canim ayvalik sarimsaklidaydik. oglen cikamadim sabahlari deniz cok soguktu giremedim. aksamustude kirli ve kalabalikti.1 kez girdim 10 dk bile duramadim bide korktum mikrop kaparim die :sinifsinif:

canım buhar makinamız var zaten. biz kışında klimayla ısındığımızdan ve hava ço kuru olduğundan geçen sene taflin baby sini almıştık. ama kar etmiyo. doktorumda zaten yapabileceğin bişey yok dedi:))))))

70 kg oldum. 11 kg aldim :1shok:

olsun tatlım üzülme verrsın nasıl olsa ama yüru canım ıyı gelır sana bende 4 ay boyunca 4 kilo almiştım amahergun yuruyordum bu ay yuruyuşa çıkamayınca bıden 3 kilo aldım yıne dun den berı başladım.

valla bende evi topladim aksam yemegini hazirladim simdiden gelince isitip yeriz gezmeye gidicez ogleden sonra :))
egzersizleri neye gore yapiyorsun dikkat et zararli hareketler yapma sakin..zorlama kendini...

yok canım zararlı hareketleri yapmam zaten. hem doktorumun verdiği bir kağıt var egzersizleri gösteren hemde internette bi sitede hamile egzersizleri diye gösteriyo nları yapıyorum..
yasemincim egzersizler yaklaşık 10-15 dk falan sürüyoo..
her gün yapamıyorum denize gidip yüzdüğüm ve yürüyüş yapabildiğim günlerde bu egzersizleri yapmıyorum...

buketçim ben son 3 haftadır daha da dikkat ediyorum yediklerime ve nerdeyse son 2 haftadır hiç kilo almadım... yediklerimi doktorumada söyledim gayet güzel dedi. önceden arada abur cubur kaçıyodu ama artık kaçırmıyorum.. ve olabi,ldiğince hareket ediyorum. hareket edecek bişeyler mutlaka buluyorum kendime ya alışverişe gidiyorum ya pazara gidiyorum ya denize gidiyorum ya yürüyüşe gidiyorum hiç birini yapamazsam evde kendimi çok zorlamayacak şekilde temizlik yapıyorum. ama olabildiğince aktif olmaya çalışıyorum. kilo konusunda işe yarıyoır

anladım şekerım.allah yardım etsın canım az kaldı arık.

ay kızlar gece rüyamda kendimi doğuma giderken doğum sancısı çekerken gördüm çok korkmuştum şimdi hatırladım:)))))

ne kadar ekmek yiyorsunuz gunde peki??

kizlar bende dun gece ruyamda sezeryanla dogum yapmisim bebegim 1.800 gr mis ben bayilmisim beni hemen sezeryana almislar esime cok erkendi neden bebegi almalarina izin verdin sancim yoktu diyordum...karnimda baya aciyordu ustelik....sanirim dogum kabuslari gormeye basliyoruz...

Son düzenleme:
mehya cım o bırazda sana bağlı çok yorulmamak lazım bitanem ona gore ama ben 1 saat yuruye bılıyorum.

evet canim yavas tempoda bende 1 saat yururum ama yalniz cok SIKICI oluyor..birde cok sicak oldugunda cekilmiyor hic..inan ekmek almaya bile gitmek istemiyorum...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…