tatlım sadece yuruyuş yap çok faydalı gerçekten üzülme bundan sonra dengelersın.kaç kilosun canım
iyi ne olsun. kalktım kahvaltı ettim biraz sağı solu topladım... şimdide hamilelik egzersizlerimi yaptımm. birazdan da evin kalan işlerini uvarırım sen napıyosun????
buketçim günaydın sen nereye gittinki tatile sıcaktan yüzemedin bile.....
selam kızlar ben geldim bu hamlilelik egzersizlerini kaç dakika yapıyonuz anlatın bakemmmzemuszemus
ahhh canım çok zor ama napacaı soylim sana bı buhar makınesı alacaksın zaten bebişina şert doğunca şimdı da akşam yatacagın odada 10 dk çaliştır rahatlatır senı bitkılerde koyabılıyosun suyuna.ıyı gelır.
70 kg oldum. 11 kg aldim :1shok:
70 kg oldum. 11 kg aldim :1shok:
valla bende evi topladim aksam yemegini hazirladim simdiden gelince isitip yeriz gezmeye gidicez ogleden sonra :))
egzersizleri neye gore yapiyorsun dikkat et zararli hareketler yapma sakin..zorlama kendini...
canım buhar makinamız var zaten. biz kışında klimayla ısındığımızdan ve hava ço kuru olduğundan geçen sene taflin baby sini almıştık. ama kar etmiyo. doktorumda zaten yapabileceğin bişey yok dedi:))))))
anladım şekerım.allah yardım etsın canım az kaldı arık.
buketçim ben son 3 haftadır daha da dikkat ediyorum yediklerime ve nerdeyse son 2 haftadır hiç kilo almadım... yediklerimi doktorumada söyledim gayet güzel dedi. önceden arada abur cubur kaçıyodu ama artık kaçırmıyorum.. ve olabi,ldiğince hareket ediyorum. hareket edecek bişeyler mutlaka buluyorum kendime ya alışverişe gidiyorum ya pazara gidiyorum ya denize gidiyorum ya yürüyüşe gidiyorum hiç birini yapamazsam evde kendimi çok zorlamayacak şekilde temizlik yapıyorum. ama olabildiğince aktif olmaya çalışıyorum. kilo konusunda işe yarıyoır
ciktiginizda ne kadar yuruyorsunuz toplam??
ne kadar ekmek yiyorsunuz gunde peki??
mehya cım o bırazda sana bağlı çok yorulmamak lazım bitanem ona gore ama ben 1 saat yuruye bılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?