5 yada 6 dilim çavdar ekmeği.. öğlen 1 tane yersem 5 oluyo 2 tane yersem 6 oluyo 1 günde
evet canim yavas tempoda bende 1 saat yururum ama yalniz cok SIKICI oluyor..birde cok sicak oldugunda cekilmiyor hic..inan ekmek almaya bile gitmek istemiyorum...:çok üzgünüm:
tek doğum rüyası gören ben değilim yani
mehaycım ben çok sıcaklar da hiç değilse alışveriş merkezine gidip orada dolaşıyorum... hiç hareketsiz olmaktansa hem daha oyalıyıcı hem de serin oluyo:)))))))
ay kızlar gece rüyamda kendimi doğuma giderken doğum sancısı çekerken gördüm çok korkmuştum şimdi hatırladım:)))))
peki o dilimlerin incelikleri nasil???cokmu ince?
hayır olsun bıtanem inşllah ogunlerı de goruruz.zemuszemus
ilk defa bu gece gordum ve cok korktum...ama dogumdan degil bebegimi kaybetmekten..cunku cok kucuktu....:çok üzgünüm:
valla ne aşırı ince ne kalın dilimletip alıyorum. şimdi ölçtüm yaklaşık 1 parmak kalınlığında.. zaten hamilelerin günde yemesi gereken ekmek toplam 5-7 dilimmiş..
ilk defa bu gece gordum ve cok korktum...ama dogumdan degil bebegimi kaybetmekten..cunku cok kucuktu....:çok üzgünüm:
aaa yok mehyacım hayır olsun.bende oğlumda onu bı avuç kadar görmuştum ama 3900 gr doğdu.kaydirigubbakcemile3
mehaycım ben çok sıcaklar da hiç değilse alışveriş merkezine gidip orada dolaşıyorum... hiç hareketsiz olmaktansa hem daha oyalıyıcı hem de serin oluyo:)))))))
masallah canim....cok siskoda olmasin canim nasil dogurcem 3500 falan olsa iyi...:ecrin_bebek:
arkadaşim benım evde 2 tane yaramaz var ev 5 kat ve asansr yok ınan bazen 5 defa inip çıkıyorum butun gun hareket halındayım ama yınede alıyorum akşam ekmek yemıyorum dıkket edıyorum ama nafile.mafoldumben
tatlım zaten doğramadım sezaryen oldum canım.kaydirigubbakcemile3
boyun kac canim???
olsun tatlım üzülme verrsın nasıl olsa ama yüru canım ıyı gelır sana bende 4 ay boyunca 4 kilo almiştım amahergun yuruyordum bu ay yuruyuşa çıkamayınca bıden 3 kilo aldım yıne dun den berı başladım.
buketçim ben son 3 haftadır daha da dikkat ediyorum yediklerime ve nerdeyse son 2 haftadır hiç kilo almadım... yediklerimi doktorumada söyledim gayet güzel dedi. önceden arada abur cubur kaçıyodu ama artık kaçırmıyorum.. ve olabi,ldiğince hareket ediyorum. hareket edecek bişeyler mutlaka buluyorum kendime ya alışverişe gidiyorum ya pazara gidiyorum ya denize gidiyorum ya yürüyüşe gidiyorum hiç birini yapamazsam evde kendimi çok zorlamayacak şekilde temizlik yapıyorum. ama olabildiğince aktif olmaya çalışıyorum. kilo konusunda işe yarıyoır
tatlım zaten doğramadım sezaryen oldum canım.kaydirigubbakcemile3
boyum 166 cm.
is yerinde yuruyemiyorum ki. eve gelisim 18.30 yemek hazirla ye derken saat 20.00 oluo.ondan sonrada cikamiorum ki.yorgun oluorum bide is cikisi :gitme:
ben ne gorsem saldiriorum :kedi: ac kurtlar gibi oldum iice. hic biseyden kismiorum kendimi cok yanlis aslinda. tatliymis abur cuburmus hak getire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?