2009 Ekim Anneleri

evet canim yavas tempoda bende 1 saat yururum ama yalniz cok SIKICI oluyor..birde cok sicak oldugunda cekilmiyor hic..inan ekmek almaya bile gitmek istemiyorum...:çok üzgünüm:

mehaycım ben çok sıcaklar da hiç değilse alışveriş merkezine gidip orada dolaşıyorum... hiç hareketsiz olmaktansa hem daha oyalıyıcı hem de serin oluyo:)))))))

ilk defa bu gece gordum ve cok korktum...ama dogumdan degil bebegimi kaybetmekten..cunku cok kucuktu....:çok üzgünüm:

aaa yok mehyacım hayır olsun.bende oğlumda onu bı avuç kadar görmuştum ama 3900 gr doğdu.kaydirigubbakcemile3

kizlar anladigim kadariyla bizim topikte herkes bir ogunde 2 dilim ekmek yiyor ben haric....nasil basariyorsunuz bunu ben 2 dilim yiyince 2 saat sonra bayilacak gibi oluyorum cok acikiyorum midem bulaniyor....

valla ne aşırı ince ne kalın dilimletip alıyorum. şimdi ölçtüm yaklaşık 1 parmak kalınlığında.. zaten hamilelerin günde yemesi gereken ekmek toplam 5-7 dilimmiş..

hmmm burdaki dilimler 1 parmak kalinliginda bile degil yarim santim o yuzden doymuyorum demekki ben....

mehaycım ben çok sıcaklar da hiç değilse alışveriş merkezine gidip orada dolaşıyorum... hiç hareketsiz olmaktansa hem daha oyalıyıcı hem de serin oluyo:)))))))

arkadaşim benım evde 2 tane yaramaz var ev 5 kat ve asansr yok ınan bazen 5 defa inip çıkıyorum butun gun hareket halındayım ama yınede alıyorum akşam ekmek yemıyorum dıkket edıyorum ama nafile.mafoldumben

arkadaşim benım evde 2 tane yaramaz var ev 5 kat ve asansr yok ınan bazen 5 defa inip çıkıyorum butun gun hareket halındayım ama yınede alıyorum akşam ekmek yemıyorum dıkket edıyorum ama nafile.mafoldumben

kac kilo aldin toplam???ben ilk 4.5 ay hic almadim surekli kusuyordum ne yesem ne icsem cikariyordum...suyu bile dusun artik..birde calisiyordum 2 haftadir evdeyim birde 4.5 ayimdan sonra yemeye basladim ve birden kilo aldim...bundan sonra evdeyim iyice tembellestimde sicak diye hic cikmiyorum ciksamda arabayla..Allah sonumu hayir etsin....

tatlım zaten doğramadım sezaryen oldum canım.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: bende dogurdun sandim..gecen biriyle tanistim bizim isyerinde staj yapmisti kadinin 3 cocugu var..bana dediki ilki 3.900 du normal dogum yaptim ikincisi 4.500 du normal dogum yaptim ve ucuncusu 4.900 kg di eeeeee dedimm:1shok: normal dogum dedi eyy massallah dedim kadina....:jeyyar::jeyyar:

boyun kac canim???

boyum 166 cm.

is yerinde yuruyemiyorum ki. eve gelisim 18.30 yemek hazirla ye derken saat 20.00 oluo.ondan sonrada cikamiorum ki.yorgun oluorum bide is cikisi :gitme:

ben ne gorsem saldiriorum :kedi: ac kurtlar gibi oldum iice. hic biseyden kismiorum kendimi cok yanlis aslinda. tatliymis abur cuburmus hak getire

tatlım zaten doğramadım sezaryen oldum canım.kaydirigubbakcemile3

sezeryanda sana genel anestezimi yaptilar lokalmi??agri veya kesim islemini hissediyormusun o an???ben ondan cok korkuyorum doktorum kestigini hissedip ziplarim (refleksel olarak) Allah gostermesin kesi aleti derine gidip bebegime zarar verir diye...Allah korusun!!!!!!

aynen.....2 gunde bir tepsi sekerpare yedim:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…