kac kilo aldin toplam???ben ilk 4.5 ay hic almadim surekli kusuyordum ne yesem ne icsem cikariyordum...suyu bile dusun artik..birde calisiyordum 2 haftadir evdeyim birde 4.5 ayimdan sonra yemeye basladim ve birden kilo aldim...bundan sonra evdeyim iyice tembellestimde sicak diye hic cikmiyorum ciksamda arabayla..Allah sonumu hayir etsin....
kızlar bana bi 15 dk müsade... öpüyorum sizleri birazdan burda olurum inşallah...
canım57 kloyla hamıle kaldım şuan 63,5 oldum bende öyle tatlım alişverışe falan arabayla gıdıyorum ama ev sahıla çok yakın dıye yuruyorum ayrıyeten ama şekerım korkuyorum oğlumda 30 kilo alınca şimdı odum kopuyobuara sigarayıda bıraktımaoyuzdende alıyorum.
:roflol::roflol: bende dogurdun sandim..gecen biriyle tanistim bizim isyerinde staj yapmisti kadinin 3 cocugu var..bana dediki ilki 3.900 du normal dogum yaptim ikincisi 4.500 du normal dogum yaptim ve ucuncusu 4.900 kg di eeeeee dedimm:1shok: normal dogum dedi eyy massallah dedim kadina....:jeyyar::jeyyar:
bencede maşşşşallah yok şekerım ben beceremedım 4 saat sunı sancıden sonra acil sezaryene aldılar o yuzden bu bebişde sezaryen olack.ılk kızım 3100 doğrdum.emekkı limitim okadarmişkaydirigubbakcemile3
sezeryanda sana genel anestezimi yaptilar lokalmi??agri veya kesim islemini hissediyormusun o an???ben ondan cok korkuyorum doktorum kestigini hissedip ziplarim (refleksel olarak) Allah gostermesin kesi aleti derine gidip bebegime zarar verir diye...Allah korusun!!!!!!
sezeryanda sana genel anestezimi yaptilar lokalmi??agri veya kesim islemini hissediyormusun o an???ben ondan cok korkuyorum doktorum kestigini hissedip ziplarim (refleksel olarak) Allah gostermesin kesi aleti derine gidip bebegime zarar verir diye...Allah korusun!!!!!!
cok iyi yapmissin hamileyken sigara icenlere cok kiziyorum..aciyorum o minicik bebeklere...sen ist da nerde oturuyordun????kartal maltepe pendik???
buketim boyun iyiymis kisa sayilmassin...doktorun kilon icin bisey dedimi???
mehay tesadüfen msjını okudumda cnm bir ameliyathane çalışanı ve anestezist olarak yazıyım dedim:CüvCüv:...spinal veya epidural anestezide dokunmaları hissetmek tamamen normal ama acı hissetmiyosunuz...artı olarak kesi yapılırken acı hissedecek olsan bile öle hemen pat diye daldırmıyolarki neşteri..önce muayene ederek kesiyorlar bakalım hissediyormu diye..öyle hemen pat diye dalsalar bile merak etme bebegin o kadar derinlerdeki hemen orası cırt diye açılmıyor yani....karın karın yağları karın zarı ve en kalın olanıda rahmini kat kat aşama aşama açıyorlar...özenle...unutmadan söleyeyim acı hissettigini doktoruna söyledigin andada hemen müdahale ediyolar öyle acı çektire çektire kesmiyolar canım sakın korkma...saglıklı dogumlar dilerim...
hangı pazar canım nerde?
k.çekmece göl sahılınde.bizim burası guzel yolun istanbula duşerse gel misafırım ol sevınırım.kaydirigubbakcemile5
canım kadıköy salı pazarına gitmek istiyorum ama yeni yerini bilmiyorum acaba eskisine yakın mı eskisi gibi salı günleri mi kuruluyor bunları bilmek istiyom ya..
[
slm kıssslar ben geldiiim nasılsınız bakalım???herkes iimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?