2009 Ekim Anneleri

canım57 kloyla hamıle kaldım şuan 63,5 oldum bende öyle tatlım alişverışe falan arabayla gıdıyorum ama ev sahıla çok yakın dıye yuruyorum ayrıyeten ama şekerım korkuyorum oğlumda 30 kilo alınca şimdı odum kopuyobuara sigarayıda bıraktımaoyuzdende alıyorum.

cok iyi yapmissin hamileyken sigara icenlere cok kiziyorum..aciyorum o minicik bebeklere...sen ist da nerde oturuyordun????kartal maltepe pendik???

bencede maşşşşallah yok şekerım ben beceremedım 4 saat sunı sancıden sonra acil sezaryene aldılar o yuzden bu bebişde sezaryen olack.ılk kızım 3100 doğrdum.emekkı limitim okadarmişkaydirigubbakcemile3

mehay tesadüfen msjını okudumda cnm bir ameliyathane çalışanı ve anestezist olarak yazıyım dedim:CüvCüv:...spinal veya epidural anestezide dokunmaları hissetmek tamamen normal ama acı hissetmiyosunuz...artı olarak kesi yapılırken acı hissedecek olsan bile öle hemen pat diye daldırmıyolarki neşteri..önce muayene ederek kesiyorlar bakalım hissediyormu diye..öyle hemen pat diye dalsalar bile merak etme bebegin o kadar derinlerdeki hemen orası cırt diye açılmıyor yani....karın karın yağları karın zarı ve en kalın olanıda rahmini kat kat aşama aşama açıyorlar...özenle...unutmadan söleyeyim acı hissettigini doktoruna söyledigin andada hemen müdahale ediyolar öyle acı çektire çektire kesmiyolar canım sakın korkma...saglıklı dogumlar dilerim...

genel anestezı canım ama tecrubelı bırı olarak kesınlıkle normal doğumdan yanayım.

cok iyi yapmissin hamileyken sigara icenlere cok kiziyorum..aciyorum o minicik bebeklere...sen ist da nerde oturuyordun????kartal maltepe pendik???

k.çekmece göl sahılınde.bizim burası guzel yolun istanbula duşerse gel misafırım ol sevınırım.kaydirigubbakcemile5

buketim boyun iyiymis kisa sayilmassin...doktorun kilon icin bisey dedimi???

doktorum en basindan beri cok hizli gidiosun dio ama napim:mymeka:
ben en cok gobekten aldim sipsivri bi gobegim oldu goren oglan dio ama kiz gobegi deilmis fisfisfis
simdiden 11 aldiysam rahat 20 alirim diorum zemuszemus

haklisin canim ne bileyim tecrubeli olmadigim icin bu konuda nesteri degdirince aciliyor saniyor insan...:asigim: tesekkur ederim bilgilendirdigin icin canim..a.s.

canım kadıköy salı pazarına gitmek istiyorum ama yeni yerini bilmiyorum acaba eskisine yakın mı eskisi gibi salı günleri mi kuruluyor bunları bilmek istiyom ya..
[

canim ben giderdim onceden ama simdi yeri degismis olabilir boga heykelinin ordan giriyordum ben...cok buyuktu zaten...

kızlar şu pepino denen meyveyi yedinizmi? çok vitaminli ve kalsiyum açısından çok zenginmiş. ben dün aldım yedim. ama daha önceden yiyip de daha geniş bilgiye sahip olanlar varmmı aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…