2009 Ekim Anneleri

sağol canım teşekkür ederim..doğru söylüyosun allah yardımcın olsun.... hepimizin işi zor valla seninki daha zor..

ailem iranda ben iranlıyım çocuklarda çalişan anne olunca yardımcı oluyorlar oğlumu bı gorsen ufacık boyuyla bana poşet taşimak ıstıyo kardeşi yorulurmuş!!!!!!!!!!kızımde temızlıkta falan yardım edıyo onlarla oyalanıyorum ama daha 3 hiç duşunmuyodum büyük konuştum galıba.buara daha çok gençsın ıkıncı şert tek çocuk olmaz onada yazık olur.

doğpru daha önce söylemiştin iranlı olduğunu... unutmuşum.. çocukalrının yardımcı olması çok büyük avantaj duyarlı yetiştirmişsin demekkiii... gencimde ben ilkini doğurana kadar 30 olucam e ne zaman hamile kalcam da ne zaman doğuracam çok zor. bide yaş ilerledikçe hamilelik de zorlaşıyo hem hamile kalmak hem testler riskler falan. zaten bu hamileliğim çok gergin geçti... bi daha cesaret edebilirmiyim bilemiyorum...

her hamılelık bır olmaz tatlım bazen zor bazende hç anlıyamıycen kadar kolay geçer hele hayırlısıyla sen minoşu kucagına al ondan sora bakarsın.bıde butun bu zorluları unutursun emın ol.

her hamılelık bır olmaz tatlım bazen zor bazende hç anlıyamıycen kadar kolay geçer hele hayırlısıyla sen minoşu kucagına al ondan sora bakarsın.bıde butun bu zorluları unutursun emın ol.

bedenen bi zorluğu olmadı nilimin aslında sadece bu 2 li tetsim riskli çıktı amniosentez olmak zorunda kaldım 2 ay sağlıklı olduğu haberini beklemekle geçti.. yoksa bedenen bi zorluk yaşasam unuturmda ona bişey olacak diye çok korktum... ama tabi gene de allah bilir belki de bakmışsın 3 e tamamlamışım...

çok faalim diyosun yani... bazen ben de öyle yapıyorum.. bişey yazmış oluyorum sonrasında işlere dalıp bi daha bakmayı bile unutuyorum:))))))

yok ben bakmayı unutmamda burda sayfalar cok cabuk ılerlıyor hafta içi yetışemıyorum sayfa kacta kaldıgını unutuyom:uhm:

selam yavrular:))
ben son 2 gündür falan iyice ağırlaştığımı hissediyorum kızlar. hareketlerim iyice kısıtlandı. eğilmek, yatmak, yürümek falan biraz zorlaştı. siz de böyle misiniz?

ben son 2 gündür falan iyice ağırlaştığımı hissediyorum kızlar. hareketlerim iyice kısıtlandı. eğilmek, yatmak, yürümek falan biraz zorlaştı. siz de böyle misiniz?

evet bende bıraz fazla yurudugum zaman sankı karnım aşagı ınmış gıbı oluyor yoksa doguracakmıyım dıyorum kendi kendime:CüvCüv:

şekerler benım zuzuları bısıklt sürmeyı göturım guneş gıttı burda bıraz serınken.öpuyom kocaman.

sıcaklar ve burun tıkanıklığı dşında iyi gidiyo. p.tesi doktor kontrolünde bebişinde iyi olduğunu öğrendim o yüzden baya bi rahatladım... seninki nasıl?

benımkıde iyi gıdıyor şimdilık benım kontrole 2 hafta daha var şeker yuklemesı yapılacakmış bakalım hayırlısı

selam amazoncum.. sen benden 10 gün falan öndesin gerçi ama ben de dönem dönem hafiften ağırlaştığımı hissediyorum... ilerleyen zamanlarda daha da zorlanırım herhalde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…