kocişine çok geçmiş olsun canım.doğru söyluyosun orda evın bıle olsa bısuru masref haklısın hergun gıdılmez.hele bızım masrefler bu sene artıyoda.benımkı nı hiç sorma ıkı numarada okulu başlıyo onun kayıtlarıyla uğraştım bıde baya zor geçecek bu kış.
ailem iranda ben iranlıyım çocuklarda çalişan anne olunca yardımcı oluyorlar oğlumu bı gorsen ufacık boyuyla bana poşet taşimak ıstıyo kardeşi yorulurmuş!!!!!!!!!!kızımde temızlıkta falan yardım edıyo onlarla oyalanıyorum ama daha 3 hiç duşunmuyodum büyük konuştum galıba.buara daha çok gençsın ıkıncı şert tek çocuk olmaz onada yazık olur.ne güzel aslında ben de çok çocuk annesi olmak isterdim. ama biraz keyif yapalım dedik bu yaşta 1. yapıncada 2. 3. bizim için hayl gibi bişey oldu...
çocukalrıns ana yük olmaması çok iyi.. ailen nerdeler. istanbulda nerde çalışıyodun?
ailem iranda ben iranlıyım çocuklarda çalişan anne olunca yardımcı oluyorlar oğlumu bı gorsen ufacık boyuyla bana poşet taşimak ıstıyo kardeşi yorulurmuş!!!!!!!!!!kızımde temızlıkta falan yardım edıyo onlarla oyalanıyorum ama daha 3 hiç duşunmuyodum büyük konuştum galıba.buara daha çok gençsın ıkıncı şert tek çocuk olmaz onada yazık olur.
günaydın canım bugun bizim aannelerden haber yok gerçekten galiba bahirın dedığı gibi gezmedeler.
doğpru daha önce söylemiştin iranlı olduğunu... unutmuşum.. çocukalrının yardımcı olması çok büyük avantaj duyarlı yetiştirmişsin demekkiii... gencimde ben ilkini doğurana kadar 30 olucam e ne zaman hamile kalcam da ne zaman doğuracam çok zor. bide yaş ilerledikçe hamilelik de zorlaşıyo hem hamile kalmak hem testler riskler falan. zaten bu hamileliğim çok gergin geçti... bi daha cesaret edebilirmiyim bilemiyorum...
berincim bi selam verdin kaçtınn....
her hamılelık bır olmaz tatlım bazen zor bazende hç anlıyamıycen kadar kolay geçer hele hayırlısıyla sen minoşu kucagına al ondan sora bakarsın.bıde butun bu zorluları unutursun emın ol.
kacmadım kız arada ev işlerıne bakıyom
çok faalim diyosun yani... bazen ben de öyle yapıyorum.. bişey yazmış oluyorum sonrasında işlere dalıp bi daha bakmayı bile unutuyorum:))))))
yok ben bakmayı unutmamda burda sayfalar cok cabuk ılerlıyor hafta içi yetışemıyorum sayfa kacta kaldıgını unutuyom:uhm:
evet haftaiçi ben de çok yetişemiyorum:)
selam yavrular:))
ben son 2 gündür falan iyice ağırlaştığımı hissediyorum kızlar. hareketlerim iyice kısıtlandı. eğilmek, yatmak, yürümek falan biraz zorlaştı. siz de böyle misiniz?
vereliniortak
senın hamışlık nasıl gıdıyor
şekerler benım zuzuları bısıklt sürmeyı göturım guneş gıttı burda bıraz serınken.öpuyom kocaman.
sıcaklar ve burun tıkanıklığı dşında iyi gidiyo. p.tesi doktor kontrolünde bebişinde iyi olduğunu öğrendim o yüzden baya bi rahatladım... seninki nasıl?
benımkıde iyi gıdıyor şimdilık benım kontrole 2 hafta daha var şeker yuklemesı yapılacakmış bakalım hayırlısı
selam yavrular:))
ben son 2 gündür falan iyice ağırlaştığımı hissediyorum kızlar. hareketlerim iyice kısıtlandı. eğilmek, yatmak, yürümek falan biraz zorlaştı. siz de böyle misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?