2009 Ekim Anneleri

slm kızlarr bişey sorcam rahim boyuna baktıran varmı varsa kaç çıktı ?? benim erken dğum riskim var çok korkuyorumm
birde bebeğim çok hareketli seviniyorum biyandan bazen aşağı vuruyı ama çok sizde nasıl kasıklarıma falanda vuruyor karışık bi hareket etmeye başlıyor 15 dk sürüyor en az bazende uyuyo anlamadım gitti
:)
herkese sağlıklı doğumlar diliyorumm

canım benim hareketleri bu dönmede dengesiz zaten ama neden kasıklarına ağrıyapıyor gercekten bilmiyorum benimki demin resmen belimin ortasına bi tekme attı hala ağrım var ama genelde zaten belim ağrıyuor benim kasık ağrın için bence doktoruna danışmalısın erken doğum ihtimalin varmış çünkü şeker kaydirigubbakcemile5

ben baktırmadım canım hiççç....
zaten erken dogum kontrollere gıttgınde az cok nezaman bebegın gelecegı ortaya cıkar..
benımkı15 dakıka hıc harekete etmedı..seninki kızmı? benımkıde hep basasagı duruyor.. bası hep asagıda.... doktor olabılır dedı

benim erkek hergittiğimde pozisyon değiştiriyor hareketleri maşallah çok ama korkum fazla baskı yapıp rahmi açması gecenin köründe bile uyandığımda oynuyor beni korkutan bazen çok aşağıya vuruyor idrar tprbasına bile vuruyor
kasıklarım ağrımıyor sadece orda hissediyorum bazen 2 haftada bir gidiyorum kontrole ama içim rahat etmiyor çünkü erken doğumum var ikizlerimi kaybettim 21 ve 23 haftada inşallah sorunsuz geçiririz .. benim ikinde farketmedi dr lar erken doğum yapıcağımı hatta kese elime geldiği halde bişey yok denilip eve gönderildim güvenemiyorum o yüzden hiç bi dr a
zaman geçsedee

canım allaha emanet meleklerimiz canım çok üzücü bi olay yaşlşamışsın onun içinde şuan endişe içindesin şekercm allahın izniyle inş. meleğini kucağına alırsın o zaman bak tüm kendine yaptığın sıkıntılar son bulacak bol bol dua edelim hep beraber allah meleklerimizi bize bağışlasın sağlıkla canım benişm üzme hadi kendini de meleğinide sağlıcakla gelsin dünyaya bor bebek inş.

Amninn canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bizde resimlerini koyarız inşallahhhhhhhh :Saruboceq:
Allah'ım kimseye yaşatmasınnn herkese sağlıklı doğumlar diliyorummmm :Saruboceq:
bu arada tickerım yazım çıkmıyor 3 harf çıkmış :kedi: Oğlum Yusuf BORA olacak Allah kısmet ederse:CüvCüv:

yagmurcan öncelikle tekrar gecmis olsun senin yazini daha once okumustum premature paylasimlarda ..
hatta bende sayfa acmistim cunku benimde erken dogum riskim var
benim rahim boyu 2 defa ölcüldü alttan ilkinde 4 cm di iki hafta oncede 3.9 cm dedi doktorum
bedne her iki haftaya bir kontrole gidiyorum artik hatta yarin yine kontorlum var bakalim ne diyecek suan bana 45 dk yurume izni vardi fazla is yapmak yok dedi ilerki haftalarda duruma gore bakacaz demisti kasilmalarim oluyor bunu net sekilde hissediyorum

ıLKAYCIM valla canım pek vakit bulamadım girmeye eşim kaza yapmıştı o evdeydi araba servisten çıkana kaadar öle olunca beraber gezmekten tozmaktan nete giremedim sağol yokluğumu farketmişin sen canım benim sen nasılsın tatlım opuyorumnanaktan

senin rahim ölcün ne kadar kasilmalarin falan oluyormu anlayabiliyormusun ?

kasilmayi anlamak bazen guc oluyor cunku kimisinde bel , kasik veya hic agri yapmaya biliyor benim karnim ara ara sertlesiyor bel ve kasiklarima vuruyor sanki ozellikle sag tarafim bazen suphe ettigim oluyor yani acaba bebekmi oraya gelip sertlesiyor yoksa kasilma mi diye ama kasilma oldugunu dusunuyorum hissediyorum

aynen benimde idrar keseme vuruyor minigim ama bu normalmis 7 aydan itibaren doktor yer degistiri dedi

gecmis olsun gizemim esinin iyi olmasina sevindim ALLAH im korumus yeterki iyi olunda gezin tozun canim benim , kasiklarim agriyor diye yazmissin doktora soyledin mi ?
test yaptir idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir , bende iyiyim aslinda hem iyiyim hem bekleyisteyim zaman gecsin diye sayip duruyorum malum yagmurcana da yazdigim gibi kasilmalari hissediyorum ayakta olunca veya yatincada hissedebiliyorum sertlesiyor karnim

evt cnm benimde kaybım var dr bana rahim ağzı yetmezliği olmayabilir dedi yinede güvenemiyorum ilk gebeliğim tüp bebekti kanamalarla geçti 13 hafta sonrsında durdu derken rahim açılmış dr farketmedi rahim boyunada bakılmadı ikiz olduğu için sadece 12 haftamda iyi demişti sonrasında 19 hafta 2 günlükken kese elime geldi akıntım çoğaldı kontrol ederken gittim dr birşey yok dedi gönderdi hunileşmeyi görmedi 1 hafta sonra elime gelen şey büyüdü yani kese kocaman yuvarlak geliyordu 20 hafta 3 günlükken gittim aynı dr yatış verdi 5 cm açıkla doğum yaptım 11 gün arayla diğeri kalsın diye uğraştık olmadı hayırlısı buymuş benim sadece bel ağrım vardı kasılmada oluyordu
şuanda ise bel ağrım yok çok şükür kasılmada arada oluyor aslında ama sıklığı önemliymiş cnm
ayrıca senin rahim boyun çok 4 cm civarı bu haftada çok normal ben bir hafta önce en kısa3 cm ölçüldü buna bile normal dendi bir parmak çaıklık var elle bakıldığında bunuda hamile kalmadan 9 ay önce yaptığım doğuma bağladı dr bakalım gidiyoruz böyle diki yok önümüzdeki cuma zkamile gidicem net belli olur o zaman heralde dikiş bile atılabilir
kasılmaların için sola yat dizlerini çek

Kaılma bendede sol tarafımda oluyor bende pek anlamıyorum aslında ayırt edemiyorum ama kasılma çok sık olmuyor Allah' tan sık olmas iyi değil yani 1 saat içinde 4 ve üzeri olması bu haftada iyi değil onun haricinde normal ve uzun sürmemesi öenmliymiş toplanma hissi olabilir ve nefesin daralabilir bzen böyle geliyor diğerlerinde kasılma nedir bunu bile bilmiyordum öğrendim sanıyordumki önceden bebek toplanıyor

ıLKAYCIM benim kasık ağrılarım değil yağmurcana yazdım oluyormu doktora sor diye benim tek şikayetim sadece ayakta biraz fazla kalayım amniosentez yapıldı ya bana direk orası ağrıyor ama dinlenince geçiyr zaten olacağını prof sölemişti bana ondan pek kafama takmamaya çalışıyorum olabildiğince canım

YAĞMURCUM nolur kendini üzme tatlım yaa allahın izni ile inş. meleğini alacaksın kucağına tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…