daha yaptırmadın anlaşılan.. inşallah sonuçalrın güzel çıkar canım. ve inşallah kolaylıkla atlatırsınnn..
evet daha yapılmadı nedense bakıyorumda cogunluk yaptırdıgını soyluyor bana neden gec tarıh verdı anlamadım gıttı :uhm:
belki kontrolün o zamana diye şeker yüklemeni de o zaman yapalım demiştir, tekrar tekrar gitme diye sonuçta 24-28 haftalarda yapılıyo...
24haftada gıtmıştım ama ılerı tarıh verdı
buyuk ultrason dıye bışey varmış sen ona gırdın mı
yok canım ya girmedim. burasıo çok küçük bi yer o teknolojinin burada olduğundan bilr şüphedeyim. ben doğurana kadar normal siyah beyaz ultrasonla idare edicem sanıyorumki:))))))))
onda bebegın kalbıne falan bakılıyormuş 5 ayda gırılıyormuş ama ben hep aynı ultrason makınesıne gırdım de merak edıyom ben neden gırmedım o makıneye dıye bıdaha gıttıgımde soracam dr a
ben istanbulda da burda da 5. ayda muayene ye girdiğimde kalbe falan baktılar gayet sağlıklı dediler. ki istanbuldaki doktorum ultrason görüntüleme konusunda uzman. yurtdışında eğitim almış, herhangi bir şey demedi.. ama sen gene de doktorunla konuş tabiii
bana da dr iyi dıyor bebegı ama
kuzenım 5 ayında farklı cıhaza adı buyuk ultrason muş gırdıgını soyledıgı için kafama takıldı
boşver canım takılmasın. olacak oldukatan sonra ne teknolojilere rağmen anormal gebelikler olabiliyo o yüzden içini ferah tut iyi düşün...
selam kizlar nasilsiniz??ben demin erken dogmus (premature) bebeklerin fotograflarina bakiyordum icim parcalandi diyebilirim bir an cok korktum erken dogumdan oyle kucuk ve savunmasizlarki...Allahim sen koru ya Rabbim...cok kucukler yaa ayaklari elleri minnacik((
papatyalım geçmiş olsun, sende benim gibi olmuşsun...
ben 50likte dayanmıştım, tokluk değerim 145 çıktığı için 100lük istediler...
malesef 2 gün üstüste denememe rağmen kustum bende, doktora olmadını söledim 1 gün boyunca eczaneden şeker takibi yapıcaz...
inşallah 75liği atlatırsın kolaylıkla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?