2009 Ekim Anneleri

Allahim karnindaki minigi sana bagislasin , hayat bu sonucta hersey bizler icin önemli olan bundan sonrasini dusunup ona gore hareket etmek , bazi seyler istem disi ve beklenmedik olabiliyor , surekli konu uzerinde durmak psikolojik olara yipratsa dahi hic yoktan elimizden gelen bilgiyi arastirip paylasiyoruz , hem kendimiz hem diger insanlar icin bu önemli , heleki insan bir tecrube yasamissa , rahim boyu icin 3 cm normal demisse 2.5 tehlike oldugunu biliyorum , acaba sen gun icinde ayakta falan duruyormusun yoksa yatiyormusun yagmurcan ? dikkat et ayakta kalmak basinc sagliyor diye biliyorum ayrica sol tarafa yatip bacaklarimizi cekmemiz gerektigini soyledigine sevindim bilgi oldu benim icin sagol canim kasilma olunca oyle yaparim artik

pardon tatlim :)))) ben oyle anlamisim , sag duymaz uydururmus hehehe bende siteye girince oyle hemen bir goz atiyorum detayi kaciriyorum opuyorumnanaktan sen amiosentez oldun belki etkisi olabilir ama zaten olmasan bile artik bu haftalarda fazla ayakta kalmamiz gerekiyor her sartta iyi degil 36 haftaya varalimda istersek dans edelim :)))))))))) simdi sakin olmamiz gerekiyor malesef :kedi:

rica ederim cnm ben gün içinde yürüyüş yapmıyorum ev içinde geziyorum annemle kayınvalideme gidiyorum kalmaya arabayla bahçede otuyorum yani yürüyüş yapmıyorum evdeykende uzanıyorum sürekli iş hiç yapıyorum ev içinde işte dr şimdilik sorun olmadğını söylüyor ama bebiş çok hareket ediyor buraya ilk mesajı attım saat kaçtı hala oynuyor inşallah bakı yapmıyordur biyandan güzel onu hissetmek ama işte korkular yaşayan bilir işte
tekrardan sağlıklı doğumlar hepimize
gizemcim çokk sağol cnmmmmmmmm

canim bebegin hareketliymis ne guzel iste demekki boyle kipir kipir olacak , endiselenme zaten en fazla 32 haftaya kadar yeri bol oldugu icin bu sekilde hareketleri net hissediyormusuz daha sonra yer daraldikca azaliyormus ve takip etmek gerekiyormus hareketleri

benim bebek az hareket ediyor nedense . ayakta olunca hic hissetmiyorum , anca yatinca veya oturunca gun icinde cok fazla tekmelemiyor ara ara 4-5 defa en fazla

ilkayCIM canım benim valla ben bakamadım ile geçmişe yağmurla karşılaştım direk konuya daldım canım ama varya o amniosentez sonrası olana ağrıyı allah hiç kimseye yaşatmasın o gece sabaha kadar sancı çekmiştim bebiş her oynadığında neyseki geçti o günler ama şimdide yorulmamamız gerek demi şeker yarın eşim işe bende yatağa yallah :)) işe gitmedimi gene ne kadarda olsa yatılmıyo canım o kalktımı kalkıyosun yaa o bakımdan hadi evdeydi diyede bişler bakalım oğlana falan gezdik gezdik durduk belim tutldu akşamdan beri ayağa kalktığım dakika belime bıçaklar saplanıyo mafoldumben

evet canim haklisin evde esler olunca insan gezip tozmak birsey yapmak istiyor, vakit belli olmuyor

benim uyku duzenim hele hic mi hic yok cok az uyuyorum bu durumdan rahatsiz oluyorum eskiden en az 10 saat uykuya doyamazdim simdi sabah erkenden uyaniyorum gece gec yatiyorum uyku girmiyor gozume sag don sola don pozisyon bulamiyorum savas yapiyorum her gece her gece yatakla :) birde wc kalkiyorum en az 3 defa gece uyku falan kalmiyor arkadaslar derlerdi son ay daha kotu hic uyku duzeni olmaz diye benimki simdiden basladi

yagmurcan senin avartar beni korkuttukaydirigubbakcemile3 tatlim yaaa :)))))))))))) al sana al sana dercesine vuruyor yazik alttaki cocuga , kiz baska resim yokmuydu korktum :1shok:

teşekkür ederim ilkaycım şimdi gezinirken buldum bu tickerı devamlı yaptıklarımdan sıkılmıştım o seniin kendi güzelliğin tatlım güzel gözlerle baktığın için sana şeker gözüktüm galiba tatlım opuyorumnanaktan

bende canım gece pek yatamıyorum ya midem yanıyo yada tuvaletim geliyo olacak davamı yaa tuvalete gidiyorum öle çok yapsam neyse bide az bişi yapıyom tam delirmeklik azıcık dışaı çıkacağım diye uyku uçup gidiyor :))

rahim buyudugu icin daha cok wc ye gidiyoruz artik son ayda ne yapacaz bilmem wc ye yatak koymak lazim idareten galiba :))))))))))))))))) malum hic durmadan wc de bekleyecez nobet tutar gibi kaydirigubbakcemile3 ama bize tum bunlar ani olarak kalacak ekimden sonra :)))))) vay beeeee deriz ne gunlerdi

neyse kizlar cok fazlada oturunca bende bel falan kalmiyor dayanamiyorum kalkip yatayim opuyorum sizi dikkat edin kendinize ALLAH rahatlik versin gorusuruz yarina insallah :1hug:

günaydın güsel annişlerrrr....:asigim:herkese iyi haftalar diliyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

YAĞMURCN canım çok geçmiş olsun...inşlah bu bebişini sağlıcakla kucağına alırsınnnnopuyorumnanaktan
ilkaycım bebişin inşlah zamanında gelicek canım...dikkat et kendine canımopuyorumnanaktan
gizem bitanem geçmiş olsun...opuyorumnanaktan

günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar diliyorum mutlu huzurlu bol tekmeli bir hafta olur inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…