evt cnm benimde kaybım var dr bana rahim ağzı yetmezliği olmayabilir dedi yinede güvenemiyorum ilk gebeliğim tüp bebekti kanamalarla geçti 13 hafta sonrsında durdu derken rahim açılmış dr farketmedi rahim boyunada bakılmadı ikiz olduğu için sadece 12 haftamda iyi demişti sonrasında 19 hafta 2 günlükken kese elime geldi akıntım çoğaldı kontrol ederken gittim dr birşey yok dedi gönderdi hunileşmeyi görmedi 1 hafta sonra elime gelen şey büyüdü yani kese kocaman yuvarlak geliyordu 20 hafta 3 günlükken gittim aynı dr yatış verdi 5 cm açıkla doğum yaptım 11 gün arayla diğeri kalsın diye uğraştık olmadı hayırlısı buymuş benim sadece bel ağrım vardı kasılmada oluyordu
şuanda ise bel ağrım yok çok şükür kasılmada arada oluyor aslında ama sıklığı önemliymiş cnm
ayrıca senin rahim boyun çok 4 cm civarı bu haftada çok normal ben bir hafta önce en kısa3 cm ölçüldü buna bile normal dendi bir parmak çaıklık var elle bakıldığında bunuda hamile kalmadan 9 ay önce yaptığım doğuma bağladı dr bakalım gidiyoruz böyle diki yok önümüzdeki cuma zkamile gidicem net belli olur o zaman heralde dikiş bile atılabilir
kasılmaların için sola yat dizlerini çek
İLKAYCIM benim kasık ağrılarım değil yağmurcana yazdım oluyormu doktora sor diye benim tek şikayetim sadece ayakta biraz fazla kalayım amniosentez yapıldı ya bana direk orası ağrıyor ama dinlenince geçiyr zaten olacağını prof sölemişti bana ondan pek kafama takmamaya çalışıyorum olabildiğince canım
YAĞMURCUM nolur kendini üzme tatlım yaa allahın izni ile inş. meleğini alacaksın kucağına tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?