Günaydın kızlar, inşallah sağlıklı güzel bir hafta olur hepimiz için:Saruboceq:
ben haftasonu çok hastalandım halende öleyim öksürmekten karnım acıyo ve ben çok endişeliyim dün sabah acile gittik öksürük şurubu ve düşük dozlu antibiyotik verdi dr. faranjit olmuşum:çok üzgünüm:
gece sıcaktan zaten hiç uyuyamıyodum öksürükle bbirlikte düngece toplasan 3-4 saat anca uyumuşumdur...
kızlar korkuyorum öksürürken çok geriliyo karnım kızımdan defalarca özür diledim, nolur dua edin bana bir an önce iyileşim:Saruboceq:
ben haftasonu çok hastalandım halende öleyim öksürmekten karnım acıyo ve ben çok endişeliyim dün sabah acile gittik öksürük şurubu ve düşük dozlu antibiyotik verdi dr. faranjit olmuşum:çok üzgünüm:
gece sıcaktan zaten hiç uyuyamıyodum öksürükle bbirlikte düngece toplasan 3-4 saat anca uyumuşumdur...
kızlar korkuyorum öksürürken çok geriliyo karnım kızımdan defalarca özür diledim, nolur dua edin bana bir an önce iyileşim:Saruboceq:
geçmiş olsun canım yaa bol bol ballı süt iç
bende kötüyüm dünden beri karnım ağrıyo nasıl bi ağrı çözemedim
böyle isal ağrısı gibi ama bebeğimin her hareketi canımı acıtıyor ve midem bulanmaya başladı üşüttümmü yoksa hamileliktenmi anlayamıyorum
elalım çok geçmiş olsun tatlım iyi bak kendine dikkat et..
ballı süt iç boğazını yumuşatır biraz da olsa..
elalım canım çok geçmiş oldun dualarımız seninle tatlım en kısa zamanda iyileşirsin inş.
teşekkürederim llall cım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişleri
elalı geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa zamanda bende hiç olmadığı kadar grip oldum hamileliğimde hapşırıklar falan geçti şükür.. öksürürken ağzını kapama tavsiye biraz tükürük saçılır ama olsun açık olsun baskı olmaması için karnına :))
günaydın kıslarrr
geçmiş olsun elacımmm bikaçgüne atlatırsın canım üzülme bebişin rahatsız olmaz sallanır içerde sen öksürünce dularımız senninle canım
elifcim bence doktoruan bi söle canım bu haftalarda şişmeler önemli ihmal etme canım
bulcukum bu haftalarda karın agrısı normal dio nette benimde bazen ishal gibi agrım oluo geçio atlatcaz inş yaaa:S
kızlar korkuyorum öksürürken çok geriliyo karnım kızımdan defalarca özür diledim, nolur dua edin bana bir an önce iyileşim:Saruboceq:[/QUOTE
cnm elam çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.kendini fazla yorma cnm ilaçtan öte istirahat iyi gelir sana..
handancım bende ilk gebeliğimde ikizlerime park yatak almıştım kullanmak nasip olmamıştı şimdi inşallah oğluma nasip olur iki tane var bende bir pembe biri mavi mavi evde kalacak pembede kvalidede bırakcam gidince yatar bencede ilk zaman gerek yok eğer nasip olursa 2 yaşına kadar onda yatar sonrasında çilekin arabalı yatağını alıcam :)) ( inşallah)
park yatak babymax araştır hem kaliteli hemde diğerlerine göre uygun
ayrıca çocuk kafasını gözünü çarpmaz tahtayaaşağı koyarsan çıkamaz :))
elacım benimki alfasiddi ama grubunu bilmiorum canım ya aklımda diil ama benimkindede mecbur kalmadıklca içilmemeli felan yasıodu düşünme bunları mecbur içmek zorundason sonuçta bişi olsa doktor vermez zaten largopeni biliom 1000 mg mı senniki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?