http://www.sevimlibebek.com/images/products/46/162/BABY-MAX-PARK.jpg için Google Görsel Sonuçları
bendeki bu daha ucuza almıştım burda pahalı sanırım anadolu yaksındamısın
aaaaaaa benim ticker da 7. ay olmuş.
Bak handan benimki güneş gibi parlıyo hem zemuszemus
elacım bitanem çok çok geçmiş olsunnnnnnnnnnn:tesellipuyorumnanaktan
Günaydın kızlar, inşallah sağlıklı güzel bir hafta olur hepimiz için:Saruboceq:
ben haftasonu çok hastalandım halende öleyim öksürmekten karnım acıyo ve ben çok endişeliyim dün sabah acile gittik öksürük şurubu ve düşük dozlu antibiyotik verdi dr. faranjit olmuşum:çok üzgünüm:
gece sıcaktan zaten hiç uyuyamıyodum öksürükle bbirlikte düngece toplasan 3-4 saat anca uyumuşumdur...
kızlar korkuyorum öksürürken çok geriliyo karnım kızımdan defalarca özür diledim, nolur dua edin bana bir an önce iyileşim:Saruboceq:[/QUOTE
cnm elam çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.kendini fazla yorma cnm ilaçtan öte istirahat iyi gelir sana..
Günayydın kısslar
Ela canım geçmiş olsun
elamm çok geçmiş olsun canım dikakt et kendine dondurma mı yedin de üşüttün söyle hele bakayımm kafamçokkarıştı
ANG€L;7827458 .!.:günaydın kızlar herkese merhabalarzemuszemus.bugün iş başı yaptım tatildeydim 1 hafta.
elacım cnm çok geçmiş olsun.bende dün çok rahatsızdım midemi üşüttüm heralde dün 2 kere kustum halsizdim sürekli yattım.dikkat edin kendinize kızlar ben gece çok sıcak die soğuk su içtim habire dün de acısı çıktı.nasıl geçircez bu yazı bilmiyorum:1no2:
HEPİNİZ ÇOK SAĞOLUN KIZLARopuyorumnanaktan İYİKİ VARSINIZŞeniz
benimki 375mg dı elacım içde iileş biranönce
içiyorum cnm, dandanım sen hastayken oğlunun hareketlerinde bi değişiklik olmuşmuydu cnm? kızımı çok yoruyorum sanırım ben:çok üzgünüm: çok hareket etmiyoda...
elacım ben hasta oldugumda küçüktü daha oglum kaç haftalıkdım hatırlamıom şimdi 5 aylıktım sanırım zaten çok hareteket etmiodu yani ama bazen hala çok az hissettigim zamanlar oluo işyerşnde çok hissedemoz sanırım evde uzanında çok oluo ama sen böle düşünürsen bebişin hiç hareket etmez çok olumsuzsun canım ya
haklısın cnm evde daha net hissediliyo ama ben 2 gündür evdeydimya ondada çok az hissettim sendede belirgin bi değişiklik olmuşmuydu merak ettiğim sormuştum...
içiyorum cnm, dandanım sen hastayken oğlunun hareketlerinde bi değişiklik olmuşmuydu cnm? kızımı çok yoruyorum sanırım ben:çok üzgünüm: çok hareket etmiyoda...
canıııııııım güaydın çok geçmiş olsun arkadaşim.kendını dıkket et ama evham yapma canım normaldır kuzuşunda yoruluyo oyuzden daha az hareket edıyo ama merake etme canım bide evde varsa pekmez ç öksürünu azaltır.
ela sen hangi parkyataktan alıcaksın karar verdinmi
1g yazıyo cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?