2009 Ekim Anneleri

elamm çok geçmiş olsun canım dikakt et kendine dondurma mı yedin de üşüttün söyle hele bakayımm kafamçokkarıştı

günaydın kızlar herkese merhabalarzemuszemus.bugün iş başı yaptım tatildeydim 1 hafta.
elacım cnm çok geçmiş olsun.bende dün çok rahatsızdım midemi üşüttüm heralde dün 2 kere kustum halsizdim sürekli yattım.dikkat edin kendinize kızlar ben gece çok sıcak die soğuk su içtim habire dün de acısı çıktı.nasıl geçircez bu yazı bilmiyorum:1no2:

amanın iki haneli saılara düşmüşüz ne güzel ne güzel inş. tekli sayılara düştüğümüz günlerde gelir hayırlısıyla:Saruboceq:

elacım bitanem çok çok geçmiş olsunnnnnnnnnnn:tesellipuyorumnanaktan

benimki 375mg dı elacım içde iileş biranönce

içiyorum cnm, dandanım sen hastayken oğlunun hareketlerinde bi değişiklik olmuşmuydu cnm? kızımı çok yoruyorum sanırım ben:çok üzgünüm: çok hareket etmiyoda...

içiyorum cnm, dandanım sen hastayken oğlunun hareketlerinde bi değişiklik olmuşmuydu cnm? kızımı çok yoruyorum sanırım ben:çok üzgünüm: çok hareket etmiyoda...

elacım ben hasta oldugumda küçüktü daha oglum kaç haftalıkdım hatırlamıom şimdi 5 aylıktım sanırım zaten çok hareteket etmiodu yani ama bazen hala çok az hissettigim zamanlar oluo işyerşnde çok hissedemoz sanırım evde uzanında çok oluo ama sen böle düşünürsen bebişin hiç hareket etmez çok olumsuzsun canım ya

haftasonu bende çok yoruldum tekirdaga gittik geldik dügüne gittik acaip yoruldum dügünde o seste tekme bile atmadı oglum çok atması gerekirdi sesten aslında ama yorgunluktan sanırım olabilio bzaen napalım hep yatamıoz pazar günü temizlik yaptık sonra mobilya bakalım dedik çok yoruldum

haklısın cnm evde daha net hissediliyo ama ben 2 gündür evdeydimya ondada çok az hissettim sendede belirgin bi değişiklik olmuşmuydu merak ettiğim sormuştum...

haklısın cnm evde daha net hissediliyo ama ben 2 gündür evdeydimya ondada çok az hissettim sendede belirgin bi değişiklik olmuşmuydu merak ettiğim sormuştum...

anladım bitanem pimpiriklim benim canım valla ben çok kötüydüm biliosun 3 gün işe gelememiştim felan ateşim felan vardı açıkcası bebegimle çok iglilecek dinlicek durumda diildim baygn yatıodum yani çok şükür atlattım

canıııııııım güaydın çok geçmiş olsun arkadaşim.kendını dıkket et ama evham yapma canım normaldır kuzuşunda yoruluyo oyuzden daha az hareket edıyo ama merake etme canım bide evde varsa pekmez ç öksürünu azaltır.

tşk ederim cnmŞeniz

ela sen hangi parkyataktan alıcaksın karar verdinmi

tam karar vermedim cnm aklımda bikaç bebek mağazası var gidip oralardan bakıcam ama henüz bi model belirleyemedim malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…