2009 Ekim Anneleri

aaa kısslar ben cuma günü dr. a gittim. Şeker yüklemem yapıldı. Bizim teste açlık bakılmıyomuş onun için aç gelme demiş. Sadece o sıvıyı limon sıkıp içtim. Ondan bi saat sonra kan aldılar. Sonuçlarım bugün çıkcak sanırsam. ınşallah bi aksilik olmass.
Bu arada oğlum çok iyiymiş hiç bi problem yok dedi. Rahim boyunu ultrasonda bir risk görürsem alttan bakarım dedi, senin rahim boyu gayet iyi görünüyo dedi.
Sonra bi de oğluşum 1 kilo olmuş Onun için tekmeleriyle beni salllıyomuş :asigim:

tatlım meraketme bende kullandım bişey olmaz kendını okadar üzme bendede idrar yolları iltihabı vardı ıkı kutu kullandım.ama yanında meyve ye meyve suyu iç.

cnm seninkidemi largopen 1g dı?
sen kaçıncı ayında hasta olmuştun? gripal enfeksiyondanmı dolayı vermişlerdi sanada...

cerensesil, ciceklara, ELALI, gulican, kuzularim, pembeinci, zeyno55 a.s. selamlar kıslarr nasılsınızz

çok guzel.maşşşşalllah bebişe canım.

cnm maşallah oğluşunaa
inşallah şekerinde iyi çıkar:Saruboceq:

cerensesil, ciceklara, ELALI, gulican, kuzularim, pembeinci, zeyno55 a.s. selamlar kıslarr nasılsınızz

slm cnmopuyorumnanaktan

oy masallah masallah oglusuna canım yaa :)))
inş. sekerinde de bir sorun cıkmaz canım

cnm seninkidemi largopen 1g dı?
sen kaçıncı ayında hasta olmuştun? gripal enfeksiyondanmı dolayı vermişlerdi sanada...

eet canım largopen 1gr vermiştı benım idrar yollarında iltıhaptı ama gebelıkte bunu verıyo ıkı kutu kullandım sabah akşam bıray önceydı canım.

sağol kuzumm sen nasılsın bebiişin nasıl?? umarım herşey yolundadır.
iyiyiz bizde cok sukurr dun eşimle bayaa temizlik yaptıkk bugun dinlenicem :))) yorulduk birazz
sağol şekerım sen nasılsın ?ben dun iş yaptım ama bugun nekadar yoruldumu farkedıyorum.
bizde yaptık baya temizlik tatlim
Gülican maşallah canım demek 1 kilo olmuş.
Nalan hoşgeldin canım günaydın ..
gunaydın canımm opuyorumnanaktan
cnm maşallah oğluşunaa

slm cnmopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Gülican maşallah canım demek 1 kilo olmuş.
Nalan hoşgeldin canım günaydın ..

cnm maşallah oğluşunaa

slm cnmopuyorumnanaktan

oy masallah masallah oglusuna canım yaa :)))
inş. sekerinde de bir sorun cıkmaz canım

İnşallah şeker de iyi çıkar canlarım. Yaa buunar artık böyle büyücek demekki. Haftada 150-200 kadar alır dio dr. Düşünsenize. Artık aldığım kilolara sevinebilirim :dance:

bende şimdi randevumu aldım 17 temmuz saat 17,00:)) o zamana kaç kilo olur acaba ayy heycanlandım

canım heralde 1300-1400 kadar olur. Tombik kaydirigubbakcemile3

kızlar bende cumartesi günü oğluşuma bi şeyler aldım 3 tane şeker alttan açmalı bady aldım kusma bezlerini aldım en çok onlar lazım oluyormuş hastanede falan 6 tanesini 3 tl aldım hemde kenarları oyalı falan başlıklı havlusunuda aldım çok şekerler ya çoraplarını aldım akşama fotolarını çekip eklerim artık çok güzeller yaaaa

günaydın kızlar...maşallah gülicancım oğluşuna adam olmuş artık...handancım bende 17 sinde gidicem inşallah bakalım benim kız kaç kilo olmuş ama sanmamki 1 kilo olsun...en son 600 gr dı çünkü...neyse sağlıklı olsunda kilosu olmasada olur...

Canım güle güle kullansın oğluşun. Ben de haftasonu çıktım. sonunda şeytanın bacağını kırıp bikaç body, tulum falan aldım. ama bütün mağazaları dolaştım. aşağı yukarı herşeye karar verdim. Haftaya büyük alışveriş yapcam. yalnız gerçekten çok şekerler, bi de alışverişe gelen bebekler var onlara bakcam diye akşama kadar sürdü gesmemis. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…