tatlım meraketme bende kullandım bişey olmaz kendını okadar üzme bendede idrar yolları iltihabı vardı ıkı kutu kullandım.ama yanında meyve ye meyve suyu iç.
aaa kısslar ben cuma günü dr. a gittim. Şeker yüklemem yapıldı. Bizim teste açlık bakılmıyomuş onun için aç gelme demiş. Sadece o sıvıyı limon sıkıp içtim. Ondan bi saat sonra kan aldılar. Sonuçlarım bugün çıkcak sanırsam. İnşallah bi aksilik olmass.
Bu arada oğlum çok iyiymiş hiç bi problem yok dedi. Rahim boyunu ultrasonda bir risk görürsem alttan bakarım dedi, senin rahim boyu gayet iyi görünüyo dedi.
Sonra bi de oğluşum 1 kilo olmuşOnun için tekmeleriyle beni salllıyomuş :asigim:
cerensesil, ciceklara, ELALI, gulican, kuzularim, pembeinci, zeyno55 a.s. selamlar kıslarr nasılsınızz
cerensesil, ciceklara, ELALI, gulican, kuzularim, pembeinci, zeyno55 a.s. selamlar kıslarr nasılsınızz
aaa kısslar ben cuma günü dr. a gittim. Şeker yüklemem yapıldı. Bizim teste açlık bakılmıyomuş onun için aç gelme demiş. Sadece o sıvıyı limon sıkıp içtim. Ondan bi saat sonra kan aldılar. Sonuçlarım bugün çıkcak sanırsam. İnşallah bi aksilik olmass.
Bu arada oğlum çok iyiymiş hiç bi problem yok dedi. Rahim boyunu ultrasonda bir risk görürsem alttan bakarım dedi, senin rahim boyu gayet iyi görünüyo dedi.
Sonra bi de oğluşum 1 kilo olmuşOnun için tekmeleriyle beni salllıyomuş :asigim:
çok guzel.maşşşşalllah bebişe canım.
oyy maşallahh gülicannnnnnn sonunda 1kg olmuşlarmı yaaa yaşasınnnnnnnn
cnm seninkidemi largopen 1g dı?
sen kaçıncı ayında hasta olmuştun? gripal enfeksiyondanmı dolayı vermişlerdi sanada...
bende şimdi randevumu aldım 17 temmuz saat 17,00:)) o zamana kaç kilo olur acaba ayy heycanlandım
iyiyiz bizde cok sukurr dun eşimle bayaa temizlik yaptıkk bugun dinlenicem :))) yorulduk birazzsağol kuzumm sen nasılsın bebiişin nasıl?? umarım herşey yolundadır.
bizde yaptık baya temizlik tatlimsağol şekerım sen nasılsın ?ben dun iş yaptım ama bugun nekadar yoruldumu farkedıyorum.
gunaydın canımm opuyorumnanaktanGülican maşallah canım demek 1 kilo olmuş.
Nalan hoşgeldin canım günaydın ..
cnm maşallah oğluşunaa
inşallah şekerinde iyi çıkar:Saruboceq:
slm cnmopuyorumnanaktan
Gülican maşallah canım demek 1 kilo olmuş.
Nalan hoşgeldin canım günaydın ..
cnm maşallah oğluşunaa
inşallah şekerinde iyi çıkar:Saruboceq:
slm cnmopuyorumnanaktan
oy masallah masallah oglusuna canım yaa :)))
inş. sekerinde de bir sorun cıkmaz canım
bende şimdi randevumu aldım 17 temmuz saat 17,00:)) o zamana kaç kilo olur acaba ayy heycanlandım
kızlar bende cumartesi günü oğluşuma bi şeyler aldım 3 tane şeker alttan açmalı bady aldım kusma bezlerini aldım en çok onlar lazım oluyormuş hastanede falan 6 tanesini 3 tl aldım hemde kenarları oyalı falan başlıklı havlusunuda aldım çok şekerler ya çoraplarını aldım akşama fotolarını çekip eklerim artık çok güzeller yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?