2009 Ekim Anneleri

canım hoşgeldin. Sen doktora 28. haftanda gitmiş olcaksın olur mu hiç. Kesin 1 kilo olur bence. Ben en son gittiğimde oğlum 500 gr.dı. Artık çok hızlı kilo alıyolar.

günaydın canım nie olmasın kıs benimde en son 750 grdı hızla kilo alıolar olmuş olurlar inş 1 kilo , yani kilolu bebek saglıklı demek degil tabi önemli olan saglıklı olmaları:Saruboceq:

canım hoşgeldin. Sen doktora 28. haftanda gitmiş olcaksın olur mu hiç. Kesin 1 kilo olur bence. Ben en son gittiğimde oğlum 500 gr.dı. Artık çok hızlı kilo alıyolar.

inşallah canım bakıcaz artık...sürekli şeker diyeti yaptığım için kilo alımım durdu bakalım bebek yeterince beslenebiliyomu...oğlum 27. haftada 1257 gr dr..gerçi öyle iride doğmadı 2910 doğdu...ama ondada çok az yemek yiyodum...bakalım bu nasıl ilerliycek...

[
canım senin meleğinde güle güle sağlıkla giysin canım benim hemen hemen her şey tamam gibi ben biberonunu falan eczane de çalıştığım için depodan aldım uygun oldu baya cumartesi baktım baya pahalı mağazalarda:kedi:

gülican cnm ben en son 6 gün önce gittim doktora 520 gr mış bebişim. Kilosu az diye o günden beri sıkılıyodum o zaman benimkinin de kilosu normal dimi cnm. bende ayın 14 ünde gitçem Allah nasip ederse benim ki daha kilo olmazda 700-800 gr olsa bari. ne diyosun?? Ama tabi öncelikle sağlıklı olsunlarda.

zeynepcim sen kilo alımım durdu deyince benimde geldi aklıma, son 15-20 gündür bende sürekli aynı kilodayım ve karnımın boyutu hiç değişmiyo gibime geliyo...
bu aylarda kilo almak gerekmezmi???

Benim şeker sonuçlarım daha belli olmadı ama ona rağmen dr. çok kilo almışsın dikkat et diyo. 7.5 kilo aldım toplam. Ama dedim bu aydan sonra çocukta kilo alacak yapabileceğim bişey yok. En az 2 kilo alırım ayda.
Hayır diyo öyle şey olur mu. Son üç ay her ay 1 kilo alsan yeter. Önemli olan gereksiz şeyler yeme, et, süt, süt ürünleri, yumurta sebze, meyve ve bakliyat ye. Bunların haricindekiler gereksiz kilo dedi. Porsiyonlarını da küçült dedi. Çocuğun kilosuyla hiç alakası yok, bu şekilde beslnirsen 3.5 kilo doğmaması için hiç bi neden yok dedi.
Benim dr. deli sanırsam :sm_confused:

zeynepcim sen kilo alımım durdu deyince benimde geldi aklıma, son 15-20 gündür bende sürekli aynı kilodayım ve karnımın boyutu hiç değişmiyo gibime geliyo...
bu aylarda kilo almak gerekmezmi???

almak gerekir tabi canım ama doyarak yersen..ben aç geziyorum resmen herşey yasak...20 gündür kilo almadım onu bırak yarım kiloda verdim...

Ohh maşallah sen tamamlamışsın nerdeyse işleri. Ben daha bebeğe aldıktan sonra kendime gecelik falan bakcam. Çok iş var çokkkk

Canım bence gayet normalmiş. Ben de 22. hafta dolduğu gün gitmiştim 500 gr.dı işte. Seninkide aşağı yukarı yanı oluyo yani. Hiç canını sıkma bence

gülican senin doktor kilo manyagı anacım:)) ama dedikleri dogru aslında öle beslenmeliyiz sanırım sana çok demiş ben 10 kilo aldım ben ne yapayım tartımda bozuldu zaten :umursamaz:

gülican senin doktor kilo manyagı anacım:)) ama dedikleri dogru aslında öle beslenmeliyiz sanırım sana çok demiş ben 10 kilo aldım ben ne yapayım tartımda bozuldu zaten :umursamaz:

Aynen öyle kendi de tahta gibi zaten kadın. Hee bi de diyoki baştan beni dinleseydin 8-9 kiloyla doğuma girerdin. kaydirigubbakcemile3 İyiki dinlememişim dedim.
Sen yaptıramadın mı tartıyı canım, bari her seferinde aynı tartıyosa. ne kadar arttığını anlarsın kilonun zemuszemus

yasemincim 1 kilo olmak üzeredir bence bebekin:)
inş. canım bugün rahim boyum ölçlcek abkalım normali kaç olması lazım acaba sen ölçtürmüş müydün
benimde öle kızlar 2 haftadır kilo almıyorum göbemde aynı duruo sanırım
benimde aynı canım 3 haftadır 57 yim göbekta aynı sorun bende mi sadece diyordum değilmiş semek
benim doktorumda az ve sık yiyeceksin diyor iş yerinde de pek olmuyor ki sabahj kahvaltımı yapıyorum öğlen yemek akşam üstü meyve arada da 2-3 ceviz yiyorum akşam yemeği yatmadan yine meyva ama kilo almıyorummkafamçokkarıştı

elacım çok koşturuyosun belki ondandır...bende henüz 6 kilo aldım bakalım kaçla bitirebilicem...38. haftada alırsalar yaklaşık olarak 11 12 haftam kalmış oluyor...

elacım çok koşturuyosun belki ondandır...bende henüz 6 kilo aldım bakalım kaçla bitirebilicem...38. haftada alırsalar yaklaşık olarak 11 12 haftam kalmış oluyor...

zeynepcim sen sezeryan mı olcaksın doktor bide nasıl doğum yapcana ne zaman karar veriyorr ben bu konuya takığımdaaa

Göbeklerinizi ölçüyomusunuz kısslar, nasıl anlıyosunuz değiştiğini. Ben ölçüyorum da sabahla akşam arasında tam 5 cm fark oluyo kaydirigubbakcemile3 ne yiyip içiyosam artıkın. Benim göbüküm akşamları 95 çıkıyo. Siz de ölçün de bi çarpıştıralım bakalım merak ettim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…