günaydın kızlar...maşallah gülicancım oğluşuna adam olmuş artık...handancım bende 17 sinde gidicem inşallah bakalım benim kız kaç kilo olmuş ama sanmamki 1 kilo olsun...en son 600 gr dı çünkü...neyse sağlıklı olsunda kilosu olmasada olur...
günaydın kızlar...maşallah gülicancım oğluşuna adam olmuş artık...handancım bende 17 sinde gidicem inşallah bakalım benim kız kaç kilo olmuş ama sanmamki 1 kilo olsun...en son 600 gr dı çünkü...neyse sağlıklı olsunda kilosu olmasada olur...
canım hoşgeldin. Sen doktora 28. haftanda gitmiş olcaksın olur mu hiç. Kesin 1 kilo olur bence. Ben en son gittiğimde oğlum 500 gr.dı. Artık çok hızlı kilo alıyolar.
Canım güle güle kullansın oğluşun. Ben de haftasonu çıktım. sonunda şeytanın bacağını kırıp bikaç body, tulum falan aldım. ama bütün mağazaları dolaştım. aşağı yukarı herşeye karar verdim. Haftaya büyük alışveriş yapcam. yalnız gerçekten çok şekerler, bi de alışverişe gelen bebekler var onlara bakcam diye akşama kadar sürdü gesmemis. kaydirigubbakcemile3
Benim şeker sonuçlarım daha belli olmadı ama ona rağmen dr. çok kilo almışsın dikkat et diyo. 7.5 kilo aldım toplam. Ama dedim bu aydan sonra çocukta kilo alacak yapabileceğim bişey yok. En az 2 kilo alırım ayda.inşallah canım bakıcaz artık...sürekli şeker diyeti yaptığım için kilo alımım durdu bakalım bebek yeterince beslenebiliyomu...oğlum 27. haftada 1257 gr dr..gerçi öyle iride doğmadı 2910 doğdu...ama ondada çok az yemek yiyodum...bakalım bu nasıl ilerliycek...
zeynepcim sen kilo alımım durdu deyince benimde geldi aklıma, son 15-20 gündür bende sürekli aynı kilodayım ve karnımın boyutu hiç değişmiyo gibime geliyo...
bu aylarda kilo almak gerekmezmi???
[
canım senin meleğinde güle güle sağlıkla giysin canım benim hemen hemen her şey tamam gibi ben biberonunu falan eczane de çalıştığım için depodan aldım uygun oldu baya cumartesi baktım baya pahalı mağazalarda:kedi:
gülican cnm ben en son 6 gün önce gittim doktora 520 gr mış bebişim. Kilosu az diye o günden beri sıkılıyodum o zaman benimkinin de kilosu normal dimi cnm. bende ayın 14 ünde gitçem Allah nasip ederse benim ki daha kilo olmazda 700-800 gr olsa bari. ne diyosun?? Ama tabi öncelikle sağlıklı olsunlarda.
almak gerekir tabi canım ama doyarak yersen..ben aç geziyorum resmen herşey yasak...20 gündür kilo almadım onu bırak yarım kiloda verdim...
gülican senin doktor kilo manyagı anacım:)) ama dedikleri dogru aslında öle beslenmeliyiz sanırım sana çok demiş ben 10 kilo aldım ben ne yapayım tartımda bozuldu zaten :umursamaz:
inş. canım bugün rahim boyum ölçlcek abkalım normali kaç olması lazım acaba sen ölçtürmüş müydünyasemincim 1 kilo olmak üzeredir bence bebekin:)
benimde aynı canım 3 haftadır 57 yim göbekta aynı sorun bende mi sadece diyordum değilmiş semekbenimde öle kızlar 2 haftadır kilo almıyorum göbemde aynı duruo sanırım
benim doktorumda az ve sık yiyeceksin diyor iş yerinde de pek olmuyor ki sabahj kahvaltımı yapıyorum öğlen yemek akşam üstü meyve arada da 2-3 ceviz yiyorum akşam yemeği yatmadan yine meyva ama kilo almıyorummkafamçokkarıştıgülican senin doktor kilo manyagı anacım:)) ama dedikleri dogru aslında öle beslenmeliyiz sanırım sana çok demiş ben 10 kilo aldım ben ne yapayım tartımda bozuldu zaten :umursamaz:
elacım çok koşturuyosun belki ondandır...bende henüz 6 kilo aldım bakalım kaçla bitirebilicem...38. haftada alırsalar yaklaşık olarak 11 12 haftam kalmış oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?