2009 Ekim Anneleri

zeynepcim sen sezeryan mı olcaksın doktor bide nasıl doğum yapcana ne zaman karar veriyorr ben bu konuya takığımdaaa

sezeryan olucam canım ilki öyleydi...ilkinde ben istedim öyle olmasını dr son günlerimde hep kontrole çağırdı kilosuna ve ciğerlerine bakıyordu 38+6 da ameliyatla aldılar..yani yaklaşık 10 gün önce alıyolar...şimdide dr um 30 eylül veya 1 ekimde alırız diyor..normal doğum tarihim 9 ekim çünkü...tabi zaman neyi gösterir belli olmaz..

elacım çok koşturuyosun belki ondandır...bende henüz 6 kilo aldım bakalım kaçla bitirebilicem...38. haftada alırsalar yaklaşık olarak 11 12 haftam kalmış oluyor...

cnm haklısın sanırım koşturmanında etkisi olabilir, handanla gülicanda benle aynı durumdaymış normal sanırımyerimseniben
bende 6 kilo aldım şuana kadar, bende çok merak ediyorum kaçla bitircemikaydirigubbakcemile3
ayy cnm çok heyecanlı yaa artık hepimiz 32. haftadan sonra tetikte olcaz, ne zaman gelecekleri belli olmaz sanırım kuzularımızın...

evet elacım az kaldı ama bana sanki hiç geçmiycekmiş gibi geliyo..haftaları sayınca az ama ayları sayınca çok geliyo..koskoca temmuz ağustos eylül var...hiç bitmiycek gibi...

az kaldı kıslar ya temmuzu bitirdikmi tamamdır agustos kolay geçer gibi gelio eylül zaten ha dogurdum ha dogurcamla geçicek

evet elacım az kaldı ama bana sanki hiç geçmiycekmiş gibi geliyo..haftaları sayınca az ama ayları sayınca çok geliyo..koskoca temmuz ağustos eylül var...hiç bitmiycek gibi...

banada bazen hiç bitmeyecek gibi geliyo, bazende ne çabuk geçiyo diyorum garip ama tuhaf bi korku kaplıyo içimi

GÜnaydın hanımlar.. Kılo meselesıne katılmak ıstedım ben de.. 1 temmuzdaydı kontrolÜm benım Şeker yÜklemesı de yapıldı aynı zamanda. 1 kılo vermıŞım Öncekı aya gÖre. Bebek te 800 gr. OlmuŞ gayet ıyı dedı doktor. O yÜzden bence sıkmayın canınızı kılo almıyorum dıye. Bebek zaten beslenmesını bızden alıyo eksıksız. Sıcaklar falanda etkılıyo bızı bu aralar bence. Taze sebze meyve tÜketelım aŞırıya kaÇmayalım yeter..
Bu arada alıŞverıŞ yapan arkadaŞlar. EmınÖnÜn de hvuzlu han dıye bı yer varmıŞ ya. Çok merak edıyodum. EŞıme rıca ettım gıttık cumartesı. ınanın oraya gıtmeye deĞecek bıŞey yok bence. HıÇ marka ÜrÜn gÖremedım fıyatarda Üstelık oralarda uĞraŞacak kadar cazıp deĞıl. Albımını nın hastane ÇıkıŞı 77 tl ıdı. Onun dıŞında battanıyelerı var ponpon lu.benım Çok hoŞuma gıdıyor. 35 tl.aynısı Özdılekte 30 tl. Pazarda da 35 tl. Fıyatlar aynı yanı. Bebek arabaları araba koltukları var ama bana bıraz adı geldı. Çantalar yıne aynı pazar malıydı hepsı. ırem bebe var ayrı 3-4 katlı bı dÜkkan gırıp orayada baktım orası nıspeten daha ıyı mallar satıyor.chıcco unun malzeme Çantası 20 tl ıdı. Ama kıyafet olarak Çok ta farketmıyor.

park yatak nasıl kullanıslımı kızlar arkadasımda tavsiye etmişti
demin konusu gecmiştide _??

maşallah bebegine engidi herks aynı şeyi söylüo ya bende gitmeyi düşünüodum eminönüne gitmiyim o zaman aynıymış madem fiyatlar:S

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrr kokoş hamişler bebişleriniz nasıl keyifler ne alemde

engidi gülican maşallah bebişlerinizeee........gülican canım inşlah şekerinde bir problem çıkmaz canım.....opuyorumnanaktan
kızlar bence 6 kilo çok iyiiii büyük bi ihtimalle 9 -11 arasıyla bitirirsiniz hamişliğinizi....buda normali zatennn....ben basküle çıkmaya korkuyorummm inanınki:bbo:doktor herşey normal desede kilo almayınca sanki bebişim büyümüyormuş gibi hissediyorummm....:çok üzgünüm:

bende parkyatak alıcam canım araştırıyorum henüz kreft babymoon babymaz chico ii diolar bakalım
araştırıyorum ben de sanırım bende parkyatak almaya karar verdim

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrr kokoş hamişler bebişleriniz nasıl keyifler ne alemde

günaydın lalcim ve handancım

naloşummmmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnn

bitanemmmmm gizoşummmmm gunaydınnnn opuyorumnanaktan hoşgeldiinnn ne zamandır denk gelmiyordukkk yaa ösledim seniii valla

evet canım kraft jenye bende baktım ama kimisi dar dio sonra bebiş 6 aylık felan olunca dönemiomuş geniş almak lazımmış :S

günaydın kızlar.. nerdeydiniz bakalım dün hepiniz geziyodunuz dimiii? kimsecikler yoktu buralara. kocasını kapan attı kendini dışarı ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…