2009 Ekim Anneleri

naloşum ne zamandır giremeiyodum kocişim evdeydi öle olunca leylek havada bi oraya bi buraya geziyoduk sen napıyon ne var ne yok

naloşum ne zamandır giremeiyodum kocişim evdeydi öle olunca leylek havada bi oraya bi buraya geziyoduk sen napıyon ne var ne yok

kıslarrrrrrrrrrr herkes yemeğemi kaçtı

gizoşummmm oglusun simdiden gezginci olmayı ogrenicek desenee :))))
bende napim canımmm hiçbi degişiklik yok
evi toplayıp temizliyorum simdi havada hafif serin esintiliyken

ayy v alla naloşum bende toparlandım sabahtan ütü yapıcam kalkamıyom sıcak zaten klimanın evi iice soğutmasını bekliyom ki rahat rahat yapayım işimi

Slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nasılsınız bakalımm uzun süredir giremiyorum umarım hepinizin keyifler ve bebişler iyidir.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

seker yüklemesı kac saat alıyor yarın varda sabhatan gıdecegımöğlene anca cıkarsın dedıle roylemı

bugün herkese ne oldu yahu hafta sonu gibi olmuş topik allah allah kıslarrrrrrrrrrrrr sesim geliyor mu bir iki bir iki ses deneme ekim annişşleriiiiiiiiiii

Yemekten yeni geldim kısslar acaip ağırlık bastı. Zaten bu aralar yine bir bezginlik başladı ben de

bilmıyorumkı gülican ınsaalah midem bulaanmaz... yarın doktora gıdınce bellı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…