selam kizlar ne var ne yok nasilsiniz?
hoşgeldin canım iyiyiz bis.Benim bu ralar yine çok halsizliğim başladı, sıcaklarda etkiliyo. İşe gelmeyi hiç istemiyorum
Sen nasılsın
iyiyim cok sükür.. aynen saydiklarindan bendede var. yagmur yagiyor disarda ama hava sicak.. bi an önce isi birakmak istiyorum söyle agustosun sonudna gibi
Ben de çok korkuyodum canım ama bulanmadı hiç.buzdolabında bekletmişler o svıyı. İçine de 1 limon sıktım. Limonata gibi oldu. Hiç zorlanmadım
iyidir gülüm ne oslun p.tesinin verdigi bi agirlik var halsizlik var uykum varr :)) varda var.. senden naber? bebisim cok iyi cok sükür baya bay vuruyor. benim karnimin etrafinda damarlar cikmaya basladi ortaya mavi gene sendede varmi?
canım ben de bu ay 10 gün izin kullancam sonra ağustosun sonunda ayrılcam. Ama onu bile beklemek çok zor geliyo.
Bu mavi damarlar benimde karnımda acaip belirgi. Bebğimi besliyolar diye düşünüp seviniyorum. yalnız bi de göbeğimin tam ortasından aşağı doğru kahverengi bi çizgi var 1-2 aydır vardı zaten ama dün dikkatli baktım sanki çatlakmış gibi geldi yaa mafoldumben
canım ben de bu ay 10 gün izin kullancam sonra ağustosun sonunda ayrılcam. Ama onu bile beklemek çok zor geliyo.
Bu mavi damarlar benimde karnımda acaip belirgi. Bebğimi besliyolar diye düşünüp seviniyorum. yalnız bi de göbeğimin tam ortasından aşağı doğru kahverengi bi çizgi var 1-2 aydır vardı zaten ama dün dikkatli baktım sanki çatlakmış gibi geldi yaa mafoldumben
catlkalar basladımı? göbegım ortasından benımde çizgi gecıyor belırgınlestı ıyıce neden olurmus...
Kızlar bende 23 haftalık hamıleyım muhtemelen dogumum 19 ekime geliyor.size sorum olacak..kasılmalarınız varmı bende 2 gundur var ve yurumeme engel oluyor..bazende cok agrı yapıyor dızlerime kadar iniyor agrısı sizlerdede oldumu hıc boyle.sanki bacak cıkmıs gibi oluyor
Kızlar bende 23 haftalık hamıleyım muhtemelen dogumum 19 ekime geliyor.size sorum olacak..kasılmalarınız varmı bende 2 gundur var ve yurumeme engel oluyor..bazende cok agrı yapıyor dızlerime kadar iniyor agrısı sizlerdede oldumu hıc boyle.sanki bacak cıkmıs gibi oluyor
istediğimiz kadar yağlanalım çatlıcaksa çatlıyor. ben yağlanmayı falan bıraktım artık. duştan çıkınca komple vücut losyonu sürüp nemlendiriyorum heryerimi o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?