2009 Ekim Anneleri

hoşgeldin canım iyiyiz bis.Benim bu ralar yine çok halsizliğim başladı, sıcaklarda etkiliyo. İşe gelmeyi hiç istemiyorum

Sen nasılsın

iyiyim cok sükür.. aynen saydiklarindan bendede var. yagmur yagiyor disarda ama hava sicak.. bi an önce isi birakmak istiyorum söyle agustosun sonudna gibi

anacım herkeslerin uykusu gelmiş hadi bari öğlen uykusu saati ilan edelim ve herkes uyusun kaydirigubbakcemile3

iyiyim cok sükür.. aynen saydiklarindan bendede var. yagmur yagiyor disarda ama hava sicak.. bi an önce isi birakmak istiyorum söyle agustosun sonudna gibi

canım ben de bu ay 10 gün izin kullancam sonra ağustosun sonunda ayrılcam. Ama onu bile beklemek çok zor geliyo.
Bu mavi damarlar benimde karnımda acaip belirgi. Bebğimi besliyolar diye düşünüp seviniyorum. yalnız bi de göbeğimin tam ortasından aşağı doğru kahverengi bi çizgi var 1-2 aydır vardı zaten ama dün dikkatli baktım sanki çatlakmış gibi geldi yaa mafoldumben

catlkalar basladımı? göbegım ortasından benımde çizgi gecıyor belırgınlestı ıyıce neden olurmus...

iyidir gülüm ne oslun p.tesinin verdigi bi agirlik var halsizlik var uykum varr :)) varda var.. senden naber? bebisim cok iyi cok sükür baya bay vuruyor. benim karnimin etrafinda damarlar cikmaya basladi ortaya mavi gene sendede varmi?

cnm benim mavi değil kırmızı :))) ani çatlaklarım.benimkinin de bugün tembelliği üstünde. dün çok gezdim yoruldu herhalde bebeğim..

bizi cocuk yapmaya karar verdigimiz zaman ocagin sonunda yani, denedik, beklemeye aldik bakaalim gelecekmi gelmicekmi adetim diye. inanirmisin adetime 2 hafta kala gögüslerimdeki damarlar belirginlesti kocaman oldular ve o cizgi cikti bende ama cok hafifti ama belirgindi. simdi daha belli tabii.. ordan anladim hzaten bisilerin garip oldugunu :))

Korkma canım o kahverengi çizgi çatlak değil hamilelik çizgisi herkeste olur oo ama bazılarında çok belirgin bazılarında daha hafif çıkarr artık bu dönemlerde iyice koyulaştığı için senin dikkatini çekmiştir......:lepi:

yok benim daha kirmizi degil daha cok mavi damarlar cikti ortaya. ay allahim insallah catlaklarim olmaz. her allahin günü sabah aksam badem yagi sürüyorum

Kızlar bende 23 haftalık hamıleyım muhtemelen dogumum 19 ekime geliyor.size sorum olacak..kasılmalarınız varmı bende 2 gundur var ve yurumeme engel oluyor..bazende cok agrı yapıyor dızlerime kadar iniyor agrısı sizlerdede oldumu hıc boyle.sanki bacak cıkmıs gibi oluyor

ben catlak ıcın düzenli krem kullanmaya basladım... ınsaalah catlamam...göbüşüm kocaman oldu

catlkalar basladımı? göbegım ortasından benımde çizgi gecıyor belırgınlestı ıyıce neden olurmus...

Yaa aslında o göbeğin ortasındaki çizgi normal yazıyo her yerde. Ben de takmamıştım. Böyle kahverengi gibi ve geniş. Ama dün dikkatle inceledim sanki ordan çatlamıi gibi :sm_confused:

ya ben de 5. ayın onundanberi hergün yağlanıyorum. ama içimden bi ses çatlıcaksın diyo. Çünkü göğüslerim çatladı. Üstelik büyüdükleri zaman hiç çatlıyo gibi değildi. böyle birden söndü gibi oldular, o zaman ortaya çıktı çatlaklar. Çok korkuyorum. Olmasınlar yaaaaa mafoldumben

canım bu kadar şiddetli ve sık oluyorsa doktoruna söylemelisin. kritik haftalar ihmal etme sakın. geçmiş olsun.

istediğimiz kadar yağlanalım çatlıcaksa çatlıyor. ben yağlanmayı falan bıraktım artık. duştan çıkınca komple vücut losyonu sürüp nemlendiriyorum heryerimi o kadar.

LINEA NıGRA: " Linea nigra" latincede siyah çizgi anlamına gelir. Linea nigra kadınların çoğunda göbek deliği ile kasıkların tam ortasında yer alan pubis bileşkesi (her iki pubis kemiğinin orta hatta birleştiği bölge) arasında yer alan linea alba (=beyaz çizgi) adlı anatomik yapının koyulaşmasıyla ortaya çıkan ince bir çizgidir. Gebelikten sonra çoğunlukla kaybolur..

hosgeldin aramiza a.s. bence doktora bi görün, bendede oluyor ama ara ara.. bu arada bi sorum olacak ben 24 haftalik 5 günlük hamileyim ve dogum tarihi 21 ekim gözüküyor sen 23 haftaliksin nasil 19 ekim oluyor?

istediğimiz kadar yağlanalım çatlıcaksa çatlıyor. ben yağlanmayı falan bıraktım artık. duştan çıkınca komple vücut losyonu sürüp nemlendiriyorum heryerimi o kadar.

nan amazon ne moral veriyon ama

off sıkıldım kıslar çalışmakta zor gelio artık masa başında oturamıyorum daralıyorum ikide bir kalkom su alım wc gidim die bahane yaratıom kendime ama genede olmuo bacaklarım gıcışıo bu ayıda atlatsaydım ya bide agustosda çalışım diodum güya bakalım nolcak:bbo:

Canımmm doktoruna başvur eğer sıksaaa kasılmaların 1 saat içersinde düzenli sık aralıklıysa mutlaka doktora başvurmalısınn...

Bu arada benimde muhtemel doğum tarihim 19 ekim ama ben 25 haftalık gebeyimmm senin bebişin mi önden gidiyorr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…