off sıkıldım kıslar çalışmakta zor gelio artık masa başında oturamıyorum daralıyorum ikide bir kalkom su alım wc gidim die bahane yaratıom kendime ama genede olmuo bacaklarım gıcışıo bu ayıda atlatsaydım ya bide agustosda çalışım diodum güya bakalım nolcak:bbo:
istediğimiz kadar yağlanalım çatlıcaksa çatlıyor. ben yağlanmayı falan bıraktım artık. duştan çıkınca komple vücut losyonu sürüp nemlendiriyorum heryerimi o kadar.
off sıkıldım kıslar çalışmakta zor gelio artık masa başında oturamıyorum daralıyorum ikide bir kalkom su alım wc gidim die bahane yaratıom kendime ama genede olmuo bacaklarım gıcışıo bu ayıda atlatsaydım ya bide agustosda çalışım diodum güya bakalım nolcak:bbo:
aynen bende masa başında otur otur daral geliyo ağustos ayıda çalışcam güya ama nasıl olcak o iş bilmem
:)))))))))) ajkuuum naber hayaatim? hic sorma bende valla wc ye gidiyom bisi yapmiyom sadece kapagin üzerine oturup gözlerimi kapatiyom biraz hahahahahahah
canım bu kadar şiddetli ve sık oluyorsa doktoruna söylemelisin. kritik haftalar ihmal etme sakın. geçmiş olsun.
hosgeldin aramiza a.s. bence doktora bi görün, bendede oluyor ama ara ara.. bu arada bi sorum olacak ben 24 haftalik 5 günlük hamileyim ve dogum tarihi 21 ekim gözüküyor sen 23 haftaliksin nasil 19 ekim oluyor?
gözünaydın gülicanımm
bende patlıcan dolma yapcam kıslar patlıcanları oydum hazırladım bi doldurcam
cok sıddetlı degıl de bu benım bekarkende olmustu..sagolasın..
hoşbulduk canım.a.s.doktoru aradım mınoset ıc dedı agrını gecırsın hafıfletır dedı..onun dısında baska bısey demedı.canım son adet tarıhım 12 ocak sen hesapla bıde belkı benım hesabım yanlıstır :1hug:
Kısslarr dr. aradı şimdi şekerim iyi çıkmış, bi problem yok dedi. :lepi:
Ama heyecandan kaç çıktığını sormayı unuttum :kedi:
dolmalari hazirlayip buzluga atiyorum ben hep. buzlukta var onlari alip sadece pisirmesi kaliyor iyi ffikir dandan iyiki dedin ha
saol canım
Kısss handan esaslı kadınsın valla hee.Nasıl yapcan yaa haftaiçi dolmayı. Ben haftasonu bile üşeniyom.Annem geldi de ona yaptırdım haftasonu.
Kocişin seni tepesinde gezdirse az valla alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?