2009 Ekim Anneleri

:)))))))))) ajkuuum naber hayaatim? hic sorma bende valla wc ye gidiyom bisi yapmiyom sadece kapagin üzerine oturup gözlerimi kapatiyom biraz hahahahahahah

bende duştan çıkınca bebe yağı sürüyorum bi tek
çatlıcağımı iyice anladım zaten naparsam yapayım
kaşınıp duruyo göbeğim deli gibi

istediğimiz kadar yağlanalım çatlıcaksa çatlıyor. ben yağlanmayı falan bıraktım artık. duştan çıkınca komple vücut losyonu sürüp nemlendiriyorum heryerimi o kadar.

Niye bıraktın yaa canım. Aslında ben de senin gibi düşünüyorum ama yine de sonradan ben elimden geleni yaptım demek için yağlanıyorum.
Dün yengemle konuştum o hiçbişey sürmemiş hiç de bişeyi yok mafoldumben

aynen bende masa başında otur otur daral geliyo ağustos ayıda çalışcam güya ama nasıl olcak o iş bilmem

böleyim işte fatoşum klima çalıştıgı halde terliom şişkoluktan galiba çok bunaldım bugun evime gitmek istiom biran öncemafoldumben

aynen bende cok bunaliyorum terliyorum durmadan hep. eve gitsemde söyle bi dus alsam sonrada uzansam koltuga baksam tv. ne yemegi yapcaksiniz siz? ne yapsam acaba en pratikinden hahahah taze fasülye yemegi ve makarnami yapsam acaba

Valla benim de evde taze fasülye var, yanına mercimekli bulgur pilavı. Makarnadan daha iyi bir alternatif. Hani pirinç ve makarnayı önermiyolar yaa

canım bu kadar şiddetli ve sık oluyorsa doktoruna söylemelisin. kritik haftalar ihmal etme sakın. geçmiş olsun.

cok sıddetlı degıl de bu benım bekarkende olmustu..sagolasın..

hosgeldin aramiza a.s. bence doktora bi görün, bendede oluyor ama ara ara.. bu arada bi sorum olacak ben 24 haftalik 5 günlük hamileyim ve dogum tarihi 21 ekim gözüküyor sen 23 haftaliksin nasil 19 ekim oluyor?

hoşbulduk canım.a.s.doktoru aradım mınoset ıc dedı agrını gecırsın hafıfletır dedı..onun dısında baska bısey demedı.canım son adet tarıhım 12 ocak sen hesapla bıde belkı benım hesabım yanlıstır :1hug:

Kısslarr dr. aradı şimdi şekerim iyi çıkmış, bi problem yok dedi. :lepi:
Ama heyecandan kaç çıktığını sormayı unuttum :kedi:

gözünaydın gülicanımm

bende patlıcan dolma yapcam kıslar patlıcanları oydum hazırladım bi doldurcam

saol canım
Kısss handan esaslı kadınsın valla hee.Nasıl yapcan yaa haftaiçi dolmayı. Ben haftasonu bile üşeniyom.Annem geldi de ona yaptırdım haftasonu.
Kocişin seni tepesinde gezdirse az valla alkisalkisalkis

tatlim sen 25 haftalik hamilesin 23 degil :))) 19 ekim dogru o zaman.

Kısslarr dr. aradı şimdi şekerim iyi çıkmış, bi problem yok dedi. :lepi:
Ama heyecandan kaç çıktığını sormayı unuttum :kedi:

gözün aydin dadlum

dolmalari hazirlayip buzluga atiyorum ben hep. buzlukta var onlari alip sadece pisirmesi kaliyor iyi ffikir dandan iyiki dedin ha

Çiğden mi koyuyosun canım herşeyini. Koku olmuyomu çıkarınca, bi de çözdürüp te mi pişiriyosun. Ben çok severim de dolmayı ama çok üşeniyorum hep.
Bi de patlıcan dolmalarının dışını hafif kızartarak seviyorum ben :kedi:

:kedi:saol canım utandrdın beni:)) elimden gelen herçeşiti yapıom aslında zor bişi degil iç hazırlayıp dolduru verion hamile degilken iççli köfte yapardım her hafta şimdi yoguramıom bu halimlenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…