:kedi:saol canım utandrdın beni:)) elimden gelen herçeşiti yapıom aslında zor bişi degil iç hazırlayıp dolduru verion hamile degilken iççli köfte yapardım her hafta şimdi yoguramıom bu halimlenkaydirigubbakcemile3
:kedi:saol canım utandrdın beni:)) elimden gelen herçeşiti yapıom aslında zor bişi degil iç hazırlayıp dolduru verion hamile degilken iççli köfte yapardım her hafta şimdi yoguramıom bu halimlenkaydirigubbakcemile3
kuru patlıcandan dolma denedinizmi
bne yeni keşfettim kendim daha yapmadım ama
çok lezettli oluyor
İçli köfte miii :1shok: Sen adanalı değildin demi kocişin adanalıydı.
İçli köfteleriş ben de anneme yaptırıyom, sonra buzluğa depolayıp canım istedikçe çözdürüp pişiriyorum. cokacimcoook
kuru patlıcandan dolma denedinizmi
bne yeni keşfettim kendim daha yapmadım ama
çok lezettli oluyor
dandanim ne kadar pisiriyosun peki? sen icini nasil hazirliyorsun sunun tarifini versene bi bana? ve ne kadar pisiriyorsun? anlatsana seninki gibi yapim bide
bende ölede yapıom bazen fatoşum pratik oluo , köfte yapar koyarım buzluga yeşil fasulye kavurur koyarım kolay oluo çıkar hemen pişir ıspanak felanda kolay oluo
seninde iiki annen varmış kızkaydirigubbakcemile3 kocişim adanalı ama bende malatyalıyım yerimseniben içliköfteleri aadana usulu yapıom ama kociş malatya usulunu behenmio:mymeka:
ayy çok severim kuru biberde güsel oluo hem dolması hem kavurmasıcokacimcoook
Ben de çok severim kuru dolmayı. Biz diyarbakırlıyız. İçine kıyma yerine eti çok küçük doğrayıp koyuyoruz bi de sumak ekşisi. Harika olur gerçekten zemuszemus
fasulyeyei nasıl koyyosun köfte koyyorumda fasulye hiç denemedim
Hee benim de eltim malatyalı onnar dışına da et koyup haşlıyolar, sonra sonra kızdırılmış tereyağında hafif çeviriyolar. O da çok güsel oluyo.
Bizimki sadece haşlama oluyo, sadece kızartma olunca ağır geliyo bana
fasulyeti domatesle kavuruom yag su felan koymuom kendi kendine öldürüom biraz sonra sogutuom buzdolabı poşetlerine koyuyom buzluga 1 yemeklik 1 yemeklik hemen çıkart pişir çok güsel oluıo
efet bizde hamuruna kıyma koyarız genelde analıkızlı gibi pişiririz salçalı suda yani kızartmada yaparız ama adananınki öle diil hamuruna et koyulmuo içne sadece bide haşlanıo sadece yumuşak oluo malatyanınki sert oluo
fasulyeti domatesle kavuruom yag su felan koymuom kendi kendine öldürüom biraz sonra sogutuom buzdolabı poşetlerine koyuyom buzluga 1 yemeklik 1 yemeklik hemen çıkart pişir çok güsel oluıo
efet bizde hamuruna kıyma koyarız genelde analıkızlı gibi pişiririz salçalı suda yani kızartmada yaparız ama adananınki öle diil hamuruna et koyulmuo içne sadece bide haşlanıo sadece yumuşak oluo malatyanınki sert oluo
Handan canım peki şu malatyalıların yaptığı kayısı tatlısını biliyonmu o nasıl oluyo. Geçen nerden geldiyse aklıma düştü gecenin bi yarısı. Böyle haşlanmış kayısı tereğı ve cevizle leziz bişiy oluyodu ama nasıl yapılıyo bilmiyom kaydirigubbakcemile3
kolaymış deneyiyim bari iyi fikir kışın değişiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?