efet kışın çok ii oluo zaten taze sebze yemiş oluon bide biz çalıştımız için 30 dkda pişio hemen pratik oluo bezelyede öle oluıoyerimseniben
kıs gülican zor diil aslında yaparsn içliköfte ama onu oyması maharet istio bitek yoksa hamuru yapması kolay
ayy bamyada çok güsel oluo ama ayıklaması işkence ya ben minikleri seviom bide çok ugraştırıo , barbunya ve bamya bende koyuyuom ama engiar sevmiom aslında çok faydalı ya ,bezelye pek sevmedim için koymuyorum
genelde bamya enginar barbuya kzlenmiş patlıcan biber koyarım
ama bu sene hiç bişey hazırlamadım enginarların taze zamanı geçti mesela
artık annemlerden aşırcam kaydirigubbakcemile3
Hamurunu yapması kolay canım evet. ben de onun için o hamurları küçük küçük sıkıp üzerine kavrulmuşsoğanlı biberlisalçalı kıyma koyup sarımsaklı yoğutla yiyorum kaydirigubbakcemile3
merhaba kizlar nasilsiniz ?
bugun doktora gittim kontorulum vardi , minigimiz gayet iyimis oynuyordu gorduk azcik :)))
doktorum rahim boyunu tekrar ölctü yine ayni yerinde sükür 3.9 cm dedi bu iyi dedi kasilmalarimi sordu bebegin bir tarafa toplanip toplanmadigini sordu kasilmalarimin oldugunu soyledim gunde 5-10 defa oluyor dedim suresini sordu 10 sn lik bir sure sonra geciyor dedim normal dedi artik bu aylarda kasilmalar baslar ufak ufak dedi uzun yürüyüs yapma dedi herzamanki gibi :) olabildigince dinlen dedi bazen kramplarim oluyor bacaklarimda dedim magnezyum verdi gunde 1 defa ic dedi .. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim ve hemen sonra 1 gunluk hastanede yatmam gerektigini soyledi sebebi ise malum erken dogum riskim oldugu icin ne olur ne olmaz diye bebege ciger gelistirici ilac verecekler bana damardan , simdilik hersey yolunda ama bu haftalar cok riskli dedi heran hersey olabilir dedi onun icin boyle devam edin dedi , çünkü daha oncede cok defa yazmistim ilk hamileligim cok cok guzel geciyordu hic dert sorun yokken aniden bebegim dogdu anlam verilemedi ani kasilma ve siddetli olmustu o nedenle tedbirli davranmam lazim benim , ayrica benden sizede tavsiye olsun olabildigince bol bol dinlenmeye bakin , :))))))) bu arada doktora dedimki doktor bey ben 40 haftaya gelirsem mucize olur degilmi ? oda dediki belki 37 haftaya gelirseniz mucize olur ama suda var 40 haftaya gelipde sunni sanci vererek de dogurabilirsiniz hamilelik boyle birseydir zamani asla bilinmez dedi bu sekilde geldim:) bakalim ilerki gunler ne gosterecek bize
bugun doktora gittim kontorulum vardi , minigimiz gayet iyimis oynuyordu gorduk azcik :)))
doktorum rahim boyunu tekrar ölctü yine ayni yerinde sükür 3.9 cm dedi bu iyi dedi kasilmalarimi sordu bebegin bir tarafa toplanip toplanmadigini sordu kasilmalarimin oldugunu soyledim gunde 5-10 defa oluyor dedim suresini sordu 10 sn lik bir sure sonra geciyor dedim normal dedi artik bu aylarda kasilmalar baslar ufak ufak dedi uzun yürüyüs yapma dedi herzamanki gibi :) olabildigince dinlen dedi bazen kramplarim oluyor bacaklarimda dedim magnezyum verdi gunde 1 defa ic dedi .. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidecegim ve hemen sonra 1 gunluk hastanede yatmam gerektigini soyledi sebebi ise malum erken dogum riskim oldugu icin ne olur ne olmaz diye bebege ciger gelistirici ilac verecekler bana damardan , simdilik hersey yolunda ama bu haftalar cok riskli dedi heran hersey olabilir dedi onun icin boyle devam edin dedi , çünkü daha oncede cok defa yazmistim ilk hamileligim cok cok guzel geciyordu hic dert sorun yokken aniden bebegim dogdu anlam verilemedi ani kasilma ve siddetli olmustu o nedenle tedbirli davranmam lazim benim , ayrica benden sizede tavsiye olsun olabildigince bol bol dinlenmeye bakin , :))))))) bu arada doktora dedimki doktor bey ben 40 haftaya gelirsem mucize olur degilmi ? oda dediki belki 37 haftaya gelirseniz mucize olur ama suda var 40 haftaya gelipde sunni sanci vererek de dogurabilirsiniz hamilelik boyle birseydir zamani asla bilinmez dedi bu sekilde geldim:) bakalim ilerki gunler ne gosterecek bize
evet bende minik bamyalrtı seviyorum ayıklması zor gerçektenayy bamyada çok güsel oluo ama ayıklaması işkence ya ben minikleri seviom bide çok ugraştırıo , barbunya ve bamya bende koyuyuom ama engiar sevmiom aslında çok faydalı ya ,
kocişim bayılır ona böle ortasına parmak basılıp yapılıo sarımsaklı domatesli kavuruluo haşlandıktan sonra abbowwwwkaydirigubbakcemile3
oooooooo yemek tarifleri var sanirim kizlar banada ogretin biraz yemek tarifi :)))))))))
bu aksam ne pisireyim onu dusunuyordum bende :)
Handancimm diyet falan vermedi mi 100luk temiz cikinca bide yuzlugun kac cikmasi gerekiyo?
Kizlar merhaba:
ya doktordan geliyorum cok canim sikildi.160 cikti sekerimm 50lik yuklemede, cok mu fazla? Sizlerin ne kadar cikti? 100luk yuklemeye cagirdi doktor(Ne olacak simdii
Sagolun kizlar yaa insallah ben de atlatirimmm
kıslar biz artık yola gelemioz sanırım hafta sonu tekirdaga gittik 2 saatlik yol arabayla tansiyonum 17 ye çıktı korktuk bida gitmicez yorulmaya gelemioz sanırım:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?