kıslar biz artık yola gelemioz sanırım hafta sonu tekirdaga gittik 2 saatlik yol arabayla tansiyonum 17 ye çıktı korktuk bida gitmicez yorulmaya gelemioz sanırım:S
handanim 17 cok yuksek yaaa korkutma bizi cikma artik yola falan gecen gun okudum hatta dun okudum kadinin kadinlar kulubunde kadinin birisi 18 cikmis hastaneye kaldirmislar suan gozetim altindayim diyordu ALLAH korusun ..
tansiyon olayina dikkat edelim , asiri heyecan stres yol sicak vs.. uzak duralim kizlar:1hug:
ayy deme kızz ne bilim ya çok yordum kendimi sanırım sonra bide geldik dügüne gittik canım çıktı bidaha yapmam böle şeyler korktum bak şimdi ben hiç farketmedim ama yükseldigini ilginç yani aşırı yorgun hiseettim kendimi kociş bi ölçelim dedi öle çıktı şaşırdık baya dinlendim biraz 13 e düştü sonra ay haklısın ilkaycım ya bidaha yapmıcam böle şeyler kaydirigubbakcemile5
aman yapma gozunu seveyim , bir daha olmasin :)))))))))) birde dugune gittim diyor hehehe kiz bu halinde birde gobek atsaydin ya :))))))))))))
saka bir yana gercekten yuksek tansiyonda tehlikeliymis hamilelikte
handan geçmiş olsun. bu sıcaklarda dikkat etmek lazım valla. bende cumartesi ordu'ya gidicem. nerden baksan 12 saat. artık saat başı çiş molası vere vere gideriz napayım. sonrada yaylaları dolaşıcam oralar serin allahtan. bi problem olmaz umarım banada. valla hafta sonu düğün vardı kalkıp horon teptim ben.koca göbişle de komik oluyo...
gülicanım saol canım kaç saat sürüo yol valla bilmemicem canım özel arabayla gitceksen sıksık mola vermen lazım biz molasız gittik:)) doktoruna bi sor bence dikkat et aman
canan nerdesin kıs sesin çıkmıo alooo ??
hadi bana yemek tarifi veren yokmu ALLAH rizasi icin :))))))))))))))))))opuyorumnanaktan
en hamaratımız sensin caanımmmm ayıp ediosunkaydirigubbakcemile3Koca göbekliler amma yemek muhabbeti yapmışsınız herkes sizin gibi marifetlimi yapan var yapamayan var
handancım geçmiş olsun canım dikkat et kendine. ben de dün çok kötüydüm inanılmaz bi halsizlik anlatamam. duşa girerklen bile eşime dedim sen duşakabinin yanında dur heran yığılabilirim. ama tansiyonumu ölçtürmek hiç aklıma gelmemişti doğrusu...
bu arada diğer annişler merhaba hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?