2009 Ekim Anneleri

kıslar biz artık yola gelemioz sanırım hafta sonu tekirdaga gittik 2 saatlik yol arabayla tansiyonum 17 ye çıktı korktuk bida gitmicez yorulmaya gelemioz sanırım:S

havalar çok sıcak bu sıcakda bize yarım saatlik yol bile fazla :çok üzgünüm:

huuuuuuuu ekimin guzelleri asagida uyuyormusunuz neden yazmiyorsunuz ???????? engidi, Fatos_55, gulican, yasemin1984, yediveren35, zeynepzeynepzeynep

ayy deme kızz ne bilim ya çok yordum kendimi sanırım sonra bide geldik dügüne gittik canım çıktı bidaha yapmam böle şeyler korktum bak şimdi ben hiç farketmedim ama yükseldigini ilginç yani aşırı yorgun hiseettim kendimi kociş bi ölçelim dedi öle çıktı şaşırdık baya dinlendim biraz 13 e düştü sonra ay haklısın ilkaycım ya bidaha yapmıcam böle şeyler kaydirigubbakcemile5

aman yapma gozunu seveyim , bir daha olmasin :)))))))))) birde dugune gittim diyor hehehe kiz bu halinde birde gobek atsaydin ya :))))))))))))
saka bir yana gercekten yuksek tansiyonda tehlikeliymis hamilelikte

aman yapma gozunu seveyim , bir daha olmasin :)))))))))) birde dugune gittim diyor hehehe kiz bu halinde birde gobek atsaydin ya :))))))))))))
saka bir yana gercekten yuksek tansiyonda tehlikeliymis hamilelikte

bidaha olmucak sözzkaydirigubbakcemile3kıs sorma bide ertrsi gün pazar günü temizlik yapıp mobilya bakmaya gittk bu haftasonu helak oldum resmen şu haftasınu gelsede dinlensem die 4 gözle bekliom valla çalışacak halim yok bugun , bi ara yüksek tansiyon problemim vardı doktorum takip ettirmişti en fazla 15 görmüştük normale dönmüştü aman bi dogursaydık hayırlısıyla ya bugun bi bitseydi evime gitseydim:bbo:

ayyy handancım geçmiş olsun korkuttunus beni. Ben 15 inden sonra ayvalığa gitcem yaa hem de ankaradan. Acaba vazmıgeçsem

gülicanım saol canım kaç saat sürüo yol valla bilmemicem canım özel arabayla gitceksen sıksık mola vermen lazım biz molasız gittik:)) doktoruna bi sor bence dikkat et aman

canan nerdesin kıs sesin çıkmıo alooo ??

çalışan hatunlar şimdi bu dogum izni için 32.hafta bitincemi gitcez yoksa 31+3 felanda oluomu yoksa 32+6 oluncamı gitcez:S

handan geçmiş olsun. bu sıcaklarda dikkat etmek lazım valla. bende cumartesi ordu'ya gidicem. nerden baksan 12 saat. artık saat başı çiş molası vere vere gideriz napayım. sonrada yaylaları dolaşıcam oralar serin allahtan. bi problem olmaz umarım banada. valla hafta sonu düğün vardı kalkıp horon teptim ben.koca göbişle de komik oluyo...

bend eağustosta bursa dan ayvaloğa gidicem vazmı geçsem ne bende sıcağa ve yola gelemem gibime geliyor

saol canım kıs horon tepilirmi allah canını almasın:mymeka: saat başı durur bi yürürsen ii olur sanırım ayakların şişmez hem kan akışı olması lazımmış aman dikkat et canım ya

10 saatten fazla sürüyomuş canım. Bakalım sık sık durruz ama. Taatile gitcez sonuçta çok da zorunlu bişey değil. Bi bakarım zamanı gelince blki daha yakın bi yere giderisss

hadi bana yemek tarifi veren yokmu ALLAH rizasi icin :))))))))))))))))))opuyorumnanaktan

ilkay basit bi tarif vereyim ben sana. yazları imdadımıza yetişen çok ta sevdiğimiz bi şey. 3-4 patlicanı alaca soy bunları ikiye bölüm sonrada dilim dilim doğra. tuzlu suya koy acısı çıksın. bu arada 15-20 biberin çekirdeklerini çıkart bunları da ikiye böl. sonra teflon tavaya az yağ koy biber ve patlicanları karıştırarark ikisini birlikta at tavaya. kapağını kapat. kısık ateşte 20d. kadar arada karıştırarark pişir. buharıyla birlikte kendini salıyo zaten. sonra piştiğinden emin olunca üzerlerine halka doğranmış domatesleri diz.ama boşluk kalmasın.yine pişirmeye devam et. o domatesler suyunu bırakıyor biber domatese. sonra ekmeğini bandıra bandıra yanında soğuk ayranla bir güzel yee...

handancım geçmiş olsun canım dikkat et kendine. ben de dün çok kötüydüm inanılmaz bi halsizlik anlatamam. duşa girerklen bile eşime dedim sen duşakabinin yanında dur heran yığılabilirim. ama tansiyonumu ölçtürmek hiç aklıma gelmemişti doğrusu...
bu arada diğer annişler merhaba hepinize...

handan tansiyonun 17 mi çıktı ne yaptın kuzum sen hamilesin o kadar yoma kendini tansiyon çok önemli
ben cumartesi pazar hep yattım ohh bir güzel dinlendim... hihoyyyt

Koca göbekliler amma yemek muhabbeti yapmışsınız herkes sizin gibi marifetlimi yapan var yapamayan var
en hamaratımız sensin caanımmmm ayıp ediosunkaydirigubbakcemile3

saol canım artık çok dikkatlı olmalıyız hepimiz yorgunsak dinlenmeliyiz hemenkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…