2009 Ekim Anneleri

Koca göbekliler amma yemek muhabbeti yapmışsınız herkes sizin gibi marifetlimi yapan var yapamayan var

pembecim ayıptır sölemesi ben de şimdi taze fasulyemi yaptım semiz otlarımıda ayıkladım sirkeli suda bekliyolar.. önceden yemek yapınca canım yemek yemek istemezdi şimdi yemek yaparken bile yaptığım yemeği yiyesim geliyo

handan tansiyonun 17 mi çıktı ne yaptın kuzum sen hamilesin o kadar yoma kendini tansiyon çok önemli
ben cumartesi pazar hep yattım ohh bir güzel dinlendim... hihoyyyt

efet kuzum ya sorma bidaha yapmıcam öle şeyler:kedi: ahh bu hafta sonunu bekliom şimdi ama ben yatamıom ya manyakmıyım neyim ya ev işi yapıom yada oraya gidelim buraya gidelim diip duruoz hiperaktif olduk sonrda böle zırt oluozlmaz:

bahair canım Şeniz geçmiş olsun tatlım

sağol canım. bugün daha iyiyim.. en azından kalktım evimi süpürdüm tozumu aldım yemeğimi yaptım. dün hiç bir şey yapacak dermanım yoktu. kocama dedim biz bu akşam balık yemeye gidelim yoksa aç kalacaz:))))) sağolsun o da bizi balık yemeğe götürdü...

ay bende koca bi demet semizotu aldım daha pişirmedim napıosun onları bahair sarımsaklı kavuruomusun ?

yok canım direk çiğden yapıyorum.... semiz otlarını ayıklayıp sirkeli suda bekletiyorum. sonra yapraklarını güzelce saplarından ayırıyorum. 1 demet semiz otuna 2 adet orta boy salatalığı cacığa doğrar gibi doğruyorum bi kaç kaşık yoğurtla ve biraz sarımsakla hepsini karıştırıyorum üstüne de zeytin yağı ve nane döküyorum... ama çok güazel bişey oluyoo.. biz biraz fazla otçul bi aileyiz olabildiğince çiğ yenen sebzeleri çiğ yemeye çalışıyoruz..

oh oh afiyet olsun hamilelik iç güdüsü sanırım hayatım boyunca yemediğim bütün sebzeleri yedim bende herşey bebişlerimiz için. :ecrin_bebek:

boşver pempem sen tarifleri al kayınvaldene yaptır. Ben anneme yaptırıyom da o açıdan kaydirigubbakcemile3

yok kız benim kayınvalidem beceremiyor öyle değişik yemekleri geçen hasanpaşa köftesi istedim istediğime isteyeceğime pişman oldum kaydirigubbakcemile3 klasik yemek olacak ona nohut fasulye patates vs.. delikafadulden

hımm bende yapıom senin gibi ama cacık niyetine yemegin yanınd yiyoz zeytinyagı koymuyorum bitek:) semizotunu kıymalı yeşilmercimekli seviom bide ben öle denedinmi çok güsel oluıo

Buna bayılıyorum tam benlik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 pişirmek yok birşey yok ..

oh oh afiyet olsun hamilelik iç güdüsü sanırım hayatım boyunca yemediğim bütün sebzeleri yedim bende herşey bebişlerimiz için. :ecrin_bebek:

yok canım biz eşimle hep sebzeciyiz. bizde de et pek pişmez ,nadiren... yani hamilelikten önce de böyleydi. gene haftada 1 dışarda balık yerdik şimdi de öyle. zaten doktoruma da dedim pek kırmızı et yemiyorum, çok büyük eksiklikmi dedim. yooo haftada 2 kez balık yemen bebk açısından yeterli dedi. o yüzden ben de et yemek için kendimi kasmıyorum. zaten dışarı yemeğe çıktığımızda hep et yiyoruz...

hımm bende yapıom senin gibi ama cacık niyetine yemegin yanınd yiyoz zeytinyagı koymuyorum bitek:) semizotunu kıymalı yeşilmercimekli seviom bide ben öle denedinmi çok güsel oluıo

ben de bunu yemeğin yanına yaptım ztaen. taze fasulye yaptım yemek olarak.. bu ekstradan salata niyetine... ben ıspanağın pazının semiz otunun genelde salatasını yaparım çiğden. pek pişirmem...

ohhh işin iş valla gülican benim bütün yakınlarım istanbulda ya mecbur yapıcam ya yemiyecem:)))))

Canım benin de annem normalde yanımda değil de yeni geldi iki hafta kadar ben ne istersem yapcek kaydirigubbakcemile3 Diğer şeyleri de yapıp krgoyla yolluyo ben de busluğa koyuyom. Tembelliğin bu kadarı

sırnaşık şey

ben de bunu yemeğin yanına yaptım ztaen. taze fasulye yaptım yemek olarak.. bu ekstradan salata niyetine... ben ıspanağın pazının semiz otunun genelde salatasını yaparım çiğden. pek pişirmem...

anladım canım öle alışmışın sende :) ben ıspanagı cig yiyemem , semizotunu yerimde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…