Koca göbekliler amma yemek muhabbeti yapmışsınız herkes sizin gibi marifetlimi yapan var yapamayan var
en hamaratımız sensin caanımmmm ayıp ediosunkaydirigubbakcemile3
handan tansiyonun 17 mi çıktı ne yaptın kuzum sen hamilesin o kadar yoma kendini tansiyon çok önemli
ben cumartesi pazar hep yattım ohh bir güzel dinlendim... hihoyyyt
bahair canım Şeniz geçmiş olsun tatlım
Koca göbekliler amma yemek muhabbeti yapmışsınız herkes sizin gibi marifetlimi yapan var yapamayan var
ay bende koca bi demet semizotu aldım daha pişirmedim napıosun onları bahair sarımsaklı kavuruomusun ?
pembecim ayıptır sölemesi ben de şimdi taze fasulyemi yaptım semiz otlarımıda ayıkladım sirkeli suda bekliyolar.. önceden yemek yapınca canım yemek yemek istemezdi şimdi yemek yaparken bile yaptığım yemeği yiyesim geliyo
boşver pempem sen tarifleri al kayınvaldene yaptır. Ben anneme yaptırıyom da o açıdan kaydirigubbakcemile3
boşver pempem sen tarifleri al kayınvaldene yaptır. Ben anneme yaptırıyom da o açıdan kaydirigubbakcemile3
yok canım direk çiğden yapıyorum.... semiz otlarını ayıklayıp sirkeli suda bekletiyorum. sonra yapraklarını güzelce saplarından ayırıyorum. 1 demet semiz otuna 2 adet orta boy salatalığı cacığa doğrar gibi doğruyorum bi kaç kaşık yoğurtla ve biraz sarımsakla hepsini karıştırıyorum üstüne de zeytin yağı ve nane döküyorum... ama çok güazel bişey oluyoo.. biz biraz fazla otçul bi aileyiz olabildiğince çiğ yenen sebzeleri çiğ yemeye çalışıyoruz..
seninde iiki annen varmış kızkaydirigubbakcemile3 kocişim adanalı ama bende malatyalıyım yerimseniben içliköfteleri aadana usulu yapıom ama kociş malatya usulunu behenmio:mymeka:
yok canım direk çiğden yapıyorum.... semiz otlarını ayıklayıp sirkeli suda bekletiyorum. sonra yapraklarını güzelce saplarından ayırıyorum. 1 demet semiz otuna 2 adet orta boy salatalığı cacığa doğrar gibi doğruyorum bi kaç kaşık yoğurtla ve biraz sarımsakla hepsini karıştırıyorum üstüne de zeytin yağı ve nane döküyorum... ama çok güazel bişey oluyoo.. biz biraz fazla otçul bi aileyiz olabildiğince çiğ yenen sebzeleri çiğ yemeye çalışıyoruz..
oh oh afiyet olsun hamilelik iç güdüsü sanırım hayatım boyunca yemediğim bütün sebzeleri yedim bende herşey bebişlerimiz için. :ecrin_bebek:
vayy hemso cıktık haa.bende malatyalıyım :kedi:
hımm bende yapıom senin gibi ama cacık niyetine yemegin yanınd yiyoz zeytinyagı koymuyorum bitek:) semizotunu kıymalı yeşilmercimekli seviom bide ben öle denedinmi çok güsel oluıo
ohhh işin iş valla gülican benim bütün yakınlarım istanbulda ya mecbur yapıcam ya yemiyecem:)))))
yok kız benim kayınvalidem beceremiyor öyle değişik yemekleri geçen hasanpaşa köftesi istedim istediğime isteyeceğime pişman oldum kaydirigubbakcemile3 klasik yemek olacak ona nohut fasulye patates vs.. delikafadulden
ben de bunu yemeğin yanına yaptım ztaen. taze fasulye yaptım yemek olarak.. bu ekstradan salata niyetine... ben ıspanağın pazının semiz otunun genelde salatasını yaparım çiğden. pek pişirmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?