2009 Ekim Anneleri

Canım benin de annem normalde yanımda değil de yeni geldi iki hafta kadar ben ne istersem yapcek kaydirigubbakcemile3 Diğer şeyleri de yapıp krgoyla yolluyo ben de busluğa koyuyom. Tembelliğin bu kadarı

valla süpersin ne diyim şekerim. ben annemden istesem de buraya gelene kadar bozulurki 12 saatlik yol...
mesela şimdi annem burda olsaydı şöle kabaklı açma bi börek yapar beraber yerdik ama olmuyo işte. nefsime gem vurmak zorunda kalıyorum. :)))))

ayy yuhh gülican kargo bide hahahahaha en son üniversitede yicek kargo yapmıştı annem bana :roflol:

bana üniversitedeyken de yapmamıştı handan sen gene iyisin. hayatının herhangi bir safhasında hieğilse gelen bi yiyecek kargon olmuş. benim annem sadece sevgilim yani şimdiki kocam yanıma geleceği zaman onunla bi kaç bişey yollardı o kadar.:)))))))

slm kızlar doktordan geldik sonuçlarımız normal bebişim 25 hafta 1 günlük çıktı yanı doğum tarihimiz 18 ekim oldu 753 gr 32 cm 2 kilo almışım bende doktorum istediğini ye iç dedi karnın şiş değil çok iyi dedi... omega 3 yani balık ilacı verdi bebeği hızlı büyütür dedi yine gülüyordu benim kuzum renkli veremedi çünkü yüzünü pek göstermedi pipisini yumurtalıklarını resmen gördüm artık erkek ağustosta kan uyuşmalığı için kan vericem bakalım sonuç ne olucaak şimdilik benden haberler bu kadar...

Semizotuna yeşil mercimek haa. Güzel fikirmiş. Du ben de öyle yapayım. Dr. herşeyin içine bakliyat kat olabildiğince çok ye diyoda. Ben de bulguru artık öyle yapıyom. Pirince nohut. salatalara haşlanmış fasulye yada soya fasulyesi koymaya çalışıyom kısslar

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bikere yılbaşında hindi yollamışlardı hiç unutmam:roflol: bende kocişe askere muz yollamıştım istanbuldan ardahana yolda donmuş muz kociş bi açmış kutuyu donmuz kara bi muz hahahaha:roflol:napım ben yiyiodum onsuz bogazıma takılmıştı:kedi:

maaşallah canım... sen sadece toplam 2 kilomu aldın yani???????

benimde babam merkez annem yeşilyurt kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

masallah bebisine.normalde ne kadarlıktı?yani kendi haftasında mı cıktı? benim dr boyu soylemio artık.

ayy yuhh gülican kargo bide hahahahaha en son üniversitede yicek kargo yapmıştı annem bana :roflol:

ohh kargo margo sen işleri ilerletmişsin.. yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 Benim annem de çok uzakta ama uçakla gelcek biri varsa hiç kaçırmıyoz. Ben burdan et de almıyorum Diyarbakırdan geliyo. Kuru yiyecekleri de kargo yapıyo. Güsel annem opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

demek bakliyat çok faydalı sıcakta nohut mohut yenmezki ya off

alemsin yaaa. belki kocan yiyemedi ama senin vicdanın rahatlamıştır:)))))))

rahatlamazmı bahair herşey yolluodum kocama valla yesede yemesede çerez merez yollarım hep kurban bayramında et bile yememiştim o yiyemio die ne günlerdi ya şimdide ogluma yollucam diom kociş olamazz nayırrrr dio:roflol:

Yok canım toplamda 58 le hamiş kaldım..

Bebiş 26 haftalık çıkması gerekıyordu ama 25 çıktı anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…