slm fıstıklar bahair+, ELALI+, engidi, felisimfelis, handan2546, keremim, wrose+, yediveren35 yerimseniben
ilkaycım bebişinin iyi olmasına çok sevindim..maşallahhh bebişinee....inşlah gününde gelir bebişin canım...yerimseniben...
gülicancım süper sonuçların iyi çıkmış....yerimseniben
hoşbulduk kızlarrr opuyorumnanaktan
ewet gulican gidip geliyorum haftada bi çarşamba günü evimde oluyorum ama inan o gün bile zor geçiyorr evlat bambaşka bişeymiş ayrı kalamıyorumm :asigim:
3 lüyü bir arda almana gerek yokki şekerim 3 ünden birini tercih edecen oda 5-6 tane diyolar. ben süt ve peynirlerin de hepsini light yiyip içiyorum hem onların kalsiyum oranı daha fazla hem yağı ve şekeri az... o yüzden daha az kilo yapıyo hem daha sağlıklı:))))
Kıss zaten üçünü birden yemiyom. Ama bi tanesinden 5-6 tanede kalamıyom. Süt ürünlerini ben de light tüketiyom. ama bunların hepsini hergün yapıyo olmak beni çokk sıkıyo. Hepsini yiip üstüne canımın çektiklerini de yiyince kilo kontrolü olamıyo maalesef. Dr. da demiyo ki zorunlu dondurma ye hergün çikolata börek ye, kek ye :bbo:
ya kızlar ceviz dedik de şu taze cevizler çıksa da yesek dimi????
offf ne aç bi insan oldum ben yaaaaaaaaaaaaaaa
hımmmm cokacimcoook onlar biz doğurmaya yakın çıkar ama demi
:))) kaç kilo aldın kız toplam? ben dikkat ettiğim halde 8,5 aldım sen benden daha az almışındır allah bilir
7.5 aldım toplam. ama dr. um beni dinlemedin, dinlesen 8-9 kiloyla doğurturdum seni dedi. :1shok: Ben onun için dikkat etmek zorunda kalıyom kaydirigubbakcemile3
nesi var elanın???????
hafta sonu bayağı kötüymüş üşüttü herhalde çok öksürüğüm var diyodu da.. Sesi çıkmayınca nerak ettim ama sanırım gitmiş oda zaten
rahim boyu neden ölçtürülüyo canım..
bende bebeişin cicilerini ekledim.
kızlar rahim boyunu ölçtürdüm doktora 36,8 mm çıkmıştı sanırım iyi dedi açılman yok dedi bol su iç dedi sizcede iyimi yaptıran arkadaşlar
selam naber kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?