iyi mehaycım senden naber??? nefsime düşük bi şekilde çikolata yiyorum(((
bende durum daha vahim nefsime hakim olamamis bir sekilde 2. dondurmayi yedim ve cikolatalara dogru yonelmis vaziyetteyim..sırnaşık şey
ya ben aslinda tiksinmistim ilk 5 ay ama bu ay costu yine tatli istedgim zirvede resmensırnaşık şeyya biz niye böyleyiz ya... ben normal de aylarca çikolata yemesem aramam. gittim marketten light çikolatalardan aldım. nerdeyse 2 günde bir yer oldum. hatta abartım dün 1 tane tam yedim ve az evvelde 1 tanenin 3 te birini yedim. gerçi küçük boylardan ama gene çok vicdan azabı duyuyorum... çünkü kafein direk bebişe gidiyooooo
kızlar o kilo olayını hiç sormayın engel olamıyorum kendime devamlı kilo alıyorum
kizlar vucudunuzda veya karninizda catlaklar basladimi yakinda baslar gibime geliyor catlaklar???
tam çatlak görüntüsü yok ama. bir yerde okumuştum önce sivilce gibi oluyomuş onları yolunca hafif mor çizgiler oluşuyomuş sonra renkleri açılıp tam çatlak görüntüsüne geliyomuş. ben de karnımda hafif isilik gibi şişlikler var ve sanki mor çizgiler var gibi baya bi kokrtum. geçen hafta doktoruma gittiğimde sordum çatlaklarım varmı yada çatlak başlangıcım varmı diye. baktı çatlak yada belirtisi yok dedi.olabildiğince yağlıyorum inşallah olmaz. gerçi annemde ve 2 ablamda yok umarım bende de olmaz. çatlaklar hem ırsiymiş hem de erken yaşta hamile olanlarda daha çok oluyomuş. aileden ve yaştan kurtarıyorum ama cilt kalitemi bilemiyorumn. inşallah en az çatlakla ve sağlıkla atlatırız:))
valla bende sivilcede yok kirmizilikta morlukta...ama bazen cok gerildigini hissediyorum karnimin 4 bir taraftan catlayacak hatta karnim patlayacak gibi oluyor...ve arada yanmalar basladi karnimda..catlak baslangici olabilir diye dusundum once icerden yirtiliyormus cunku....olucagi kesin ama insallah cok olmaz en azindan asagilarda olsun bari taaa midemin oldugu yere kadar cikmasin....:Saruboceq::çok üzgünüm:
tam çatlak görüntüsü yok ama. bir yerde okumuştum önce sivilce gibi oluyomuş onları yolunca hafif mor çizgiler oluşuyomuş sonra renkleri açılıp tam çatlak görüntüsüne geliyomuş. ben de karnımda hafif isilik gibi şişlikler var ve sanki mor çizgiler var gibi baya bi kokrtum. geçen hafta doktoruma gittiğimde sordum çatlaklarım varmı yada çatlak başlangıcım varmı diye. baktı çatlak yada belirtisi yok dedi.olabildiğince yağlıyorum inşallah olmaz. gerçi annemde ve 2 ablamda yok umarım bende de olmaz. çatlaklar hem ırsiymiş hem de erken yaşta hamile olanlarda daha çok oluyomuş. aileden ve yaştan kurtarıyorum ama cilt kalitemi bilemiyorumn. inşallah en az çatlakla ve sağlıkla atlatırız:))
merhaba gizemcim uzun zamandır rastlaşamadık senle dün bir ara topikte okudum eşin kaza yapmış galiba geçmiş olsunn...ben burdayım şekerimm
galiba naloşumda burda
naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bernacımmmmmmmmmmmmmmmmm buketcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ses verin bakalım kıslarr
o kirmizi beneklerden arada bende goruorum karnimda :gitme:
zaten 11 kg almisim yandimmmmmmmmm
bende buralardayım...buketçim maşallah canım kilo iyi gidiyo:))))..şaka bir yana şu diyet işi olmasydı bende bayağı yol katederdim herhalde....
teşekkür ederim şekerim allahtan eşimde bişi yoktu arabada vardı hasar ondan giremiyodum nete evdeydi uzun zaman sonra başbaşa bebişimize alışveriş yaptık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?