2009 Ekim Anneleri

bende durum daha vahim nefsime hakim olamamis bir sekilde 2. dondurmayi yedim ve cikolatalara dogru yonelmis vaziyetteyim..sırnaşık şey

ya biz niye böyleyiz ya... ben normal de aylarca çikolata yemesem aramam. gittim marketten light çikolatalardan aldım. nerdeyse 2 günde bir yer oldum. hatta abartım dün 1 tane tam yedim ve az evvelde 1 tanenin 3 te birini yedim. gerçi küçük boylardan ama gene çok vicdan azabı duyuyorum... çünkü kafein direk bebişe gidiyooooo

seydacım benim derdim kilo almaktan ziyade bebeğe giden kafein... plesenta normalde bütün zararlı maddeleri süzerken sadece sigara dumanı alkol ve cafeini süzemiyo... ona üzülüyorum yoksa kişlo alma olayını zaten geçtim. deli gibi dikakt ediyom gene alıyom:)))

ya ben aslinda tiksinmistim ilk 5 ay ama bu ay costu yine tatli istedgim zirvede resmensırnaşık şey
kızlar o kilo olayını hiç sormayın engel olamıyorum kendime devamlı kilo alıyorum

kac kilosun canim..;bundan sonra daha hizli kilo alicakmisiz aslindadikkat etme zamani geldi sadece bebislere yariyacak seyler yemeliyiz..

kizlar vucudunuzda veya karninizda catlaklar basladimi yakinda baslar gibime geliyor catlaklar???

tam çatlak görüntüsü yok ama. bir yerde okumuştum önce sivilce gibi oluyomuş onları yolunca hafif mor çizgiler oluşuyomuş sonra renkleri açılıp tam çatlak görüntüsüne geliyomuş. ben de karnımda hafif isilik gibi şişlikler var ve sanki mor çizgiler var gibi baya bi kokrtum. geçen hafta doktoruma gittiğimde sordum çatlaklarım varmı yada çatlak başlangıcım varmı diye. baktı çatlak yada belirtisi yok dedi.olabildiğince yağlıyorum inşallah olmaz. gerçi annemde ve 2 ablamda yok umarım bende de olmaz. çatlaklar hem ırsiymiş hem de erken yaşta hamile olanlarda daha çok oluyomuş. aileden ve yaştan kurtarıyorum ama cilt kalitemi bilemiyorumn. inşallah en az çatlakla ve sağlıkla atlatırız:))

valla bende sivilcede yok kirmizilikta morlukta...ama bazen cok gerildigini hissediyorum karnimin 4 bir taraftan catlayacak hatta karnim patlayacak gibi oluyor...ve arada yanmalar basladi karnimda..catlak baslangici olabilir diye dusundum once icerden yirtiliyormus cunku....olucagi kesin ama insallah cok olmaz en azindan asagilarda olsun bari taaa midemin oldugu yere kadar cikmasin....:Saruboceq::çok üzgünüm:

yamadan ziyade kaşıntılar ben de çok uzun zamandır var. madem çatlayacaz en azıyla ve sağlıkla son bulsun inşallahhh

ben burdayım şekerimm

galiba naloşumda burda

naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bernacımmmmmmmmmmmmmmmmm buketcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ses verin bakalım kıslarr

o kirmizi beneklerden arada bende goruorum karnimda :gitme:
zaten 11 kg almisim yandimmmmmmmmm

ben burdayım şekerimm

galiba naloşumda burda

naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bernacımmmmmmmmmmmmmmmmm buketcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ses verin bakalım kıslarr
merhaba gizemcim uzun zamandır rastlaşamadık senle dün bir ara topikte okudum eşin kaza yapmış galiba geçmiş olsunn...

o kirmizi beneklerden arada bende goruorum karnimda :gitme:
zaten 11 kg almisim yandimmmmmmmmm

buketçim ben doktora benekleri gösterdim yok çatlakla alakalı değil dedi, belki sıcaklardandır belki seninkiler de sıcaktandır.. ama bi yerde okuduğum bu tarz sivilce gibi şeylerle başlıyomuş. sen gene de karnındaki hiçbişeyi fazla kurcalama nolur ne olmaz...

buketçim bu arada kimi hamilenin 7.8. aylarda kilo alışı duruyormuş belki bizimkisi de öyle olur....

bende buralardayım...buketçim maşallah canım kilo iyi gidiyo:))))..şaka bir yana şu diyet işi olmasydı bende bayağı yol katederdim herhalde....

BAHAıRCıM teşekkür ederim şekerim allahtan eşimde bişi yoktu arabada vardı hasar ondan giremiyodum nete evdeydi uzun zaman sonra başbaşa bebişimize alışveriş yaptık :))

BUKETCıM canım gerçekten 11 kilo mu aldın canım olsun kısss bebiş sağlıklı olsun verirsin doğumdan sonra

bende buralardayım...buketçim maşallah canım kilo iyi gidiyo:))))..şaka bir yana şu diyet işi olmasydı bende bayağı yol katederdim herhalde....

zeynepçim ya hiç arada kaçan şetler olmuyomu çikolata gibi cips gibi hani arada diyorum... ben de normal de çok dikkat ediyorum ama nadiren de olsa kaçıyo. ve dikkat etmeme rağmen 8,5 kilo aldım

benim karnımda oğlumdan kalan eserler hala duruyo çok şükür yukarlarda deil daha aşşağılardalar..önce varis gibi koyu renkli ince damarlar şeklinde oluyolar bide çok tatlı kaşınıyolar...sonrada gümmmm diye çatlıyosunuz ...ki ben oğlumda 9 kiloyla bitirmiştim...birazda ciltle alakalı bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…