2009 Ekim Anneleri

başka bi yer dediğin sağlık ocağıda dahil mi buna yani kayıtlı olmadığım bi sağlık ocağı misafir gebe olarak yaparmı bana bu 100 lük yüklemeyi cnm yaaa.

bu arada senin 50 lik yüklemen kaç çıkmıştı benim 149 umarım 100 lğkte problem çıkmaz dadluum

doktor bi hile yapamaz mı? yani ben 35.haftada izne ayrılamazmıyım? 3 hafta sonrada dogum olur sanki 40.haftadaymısım gibi gosterilemez mi? :kedi:

öle bişe olabilecegini sanmıyorum canım son adet tarihini kaydedio ona göre muhtemel dogum tarihini 40 haftadan heesaplıo yani ssk doktoru kendini nie riske atsın devleti dolandırmaktan::) yinede sor bi

ilkayyy cevap versene banaa 8 aylikken cikablliyoz dimi, peki doktordan kagitmi almam lazim 8 aylikken dogum iznine cikabilir diye
belim icin ayri rapor

tatlim sen suan hamile oldugun icin istersen 6 ay onceden cik , yanliz raporlu olman sartiyla , kendin gidip patrondan izin isteme o zaman dogum izni uzerine hesaplar ..
doktorun rapor verirse maasini zaten alirsin , benim arkadasim 4 aylikken gitti rapor aldi ayaklarim agriyor belim agriyor diyerek doguma kadar raporlu evde kaldi sonrada normal dogum izni ni kullandi , sen isvicrede yasiyorsun kullan bu avantajlarini ne diye sabah erken kalkip gidiyorsun ise falan bosver zaten rahatsizssin sana verir doktor rapor biraz sikayet et :)) egilemiyorum oturamiyorum yuruyemiyorum dersin :)

ewet cnmm bende geçen sene 38.haftada sezeryan oldum ve 2 hafta izin kesin yanıyor yani :sinifsinif:

yaaa bi de normal doğumda ne olacağı hiç belli değil. Belki ben hiç o 3 haftayı kullanamadan doğum olacak. Belki de alcam izinleri 41. haftada gelcek fazladan 1 hafta daha yiyecek. Çok heyecanlı bi durum zemuszemus

fatosssss raporlu olsun % 80 olsun , sakin kendin ayrilma dogum iznine doktor raporu olmadan , izni dogumdan sonra kullan raporu önce kullan :)

öle bişe olabilecegini sanmıyorum canım son adet tarihini kaydedio ona göre muhtemel dogum tarihini 40 haftadan heesaplıo yani ssk doktoru kendini nie riske atsın devleti dolandırmaktan::) yinede sor bi

ssk deilki ozel zor bisey miki bu? ben bi dr ile konusim.zaten 28.haftada dogumu konusucaz demisti bana

gulcan bahsettigim yorganlar elyaf degil canim , syntetikte degil , pamuklu ama antialerjik ve terlemeyi önleyen yorganlar , normal fiyatlari tek yorgan burda 250 civari turkiyede biraz daha ucuzdur , belki 200 ytl falan

ehehehehe evet haklisin aslinda. bide bu aksam gidecegim doktorum bliiyor rahatsizligimi ocakta tedaviye baslamistik haplarla felan iltihapi yok etmek icin, eee hamile kalincada icemedim haplari ee noldu dogal olarak heryerim iltihp kalca kemiklerim cok kötü. bunlari biliyor doktorum bakalim ne diyecek bugün . ay insallah agustosunortasi gibi cikarim. sabah kalkmakta zorlaniyorum artikin valla. nan ilkaay birazdaha konusursan simdi cikip gidecem öyle bi gaza geldim hahahahaha

canım sağlık ocağının yapacağını sanmam ben özel hastanede yaptırmıştım..bide senin değere bence gerek yok 100 lük sınırı 9 puan geçmişsin 100 lük temzi çıkar çok büyük ihtimalle...benim 50 lik 163 çıkmıştı...

zeynebummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldin canimmm a.s.

hoşbulduk tatluuummmm

kızlar son 3 haftaya kadar çalışabiliyorsun doktor çalışablir raporu veriyor sonrada 16 hafta doğum iznini alabiliyorsun:lepi:

zeynebim çok teşekkür ederim cnm.
doktorda öle dedi zaten temiz çıkar ama biz gene de yapalım dedi.
ne gerek var ya böyle uğraştırıyolar.

fatosssss raporlu olsun % 80 olsun , sakin kendin ayrilma dogum iznine doktor raporu olmadan , izni dogumdan sonra kullan raporu önce kullan :)

ilkauym doktor arkadasima demiski, oda hamile, fazla rapor veremiyoruz concordia krankenkassa ile sorun oluyor. demisti ama 1 ay da rapor almsti. ben zaten agustosun ortasindan îtibaren rapor alsam ekime kadar anca da ehehehe evet giii, tamam oluyor sevdim ben bunu hahahahah dogumdan sonradaaaaa dogum izniiii sagol kiz ilkay hahahaha

ben isviçreye gidiom

hahahahahahahahahah gel bebeeem

zeynebim çok teşekkür ederim cnm.
doktorda öle dedi zaten temiz çıkar ama biz gene de yapalım dedi.
ne gerek var ya böyle uğraştırıyolar.

bizi uğraştırıyolar işte...ah sen daha başına gelecekleri bir bilsen o 100 lüğü yükletmek felaket bişey...bayılmadım bi o kaldı hastanede mide bulantısından öldüm 2 gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…