ben geldim biraz bitirdim işleri bugünlük yeter sanırım...çiçekçim farketmiyor 100 lüğü başka yerdede yaptırabilirsin..bende istanbulda deildim 100 lüğü başka bi yerde yaptırmıştım...
zuzum maşallah bebişine kucaman olmuşşşş..
ben geldim biraz bitirdim işleri bugünlük yeter sanırım...çiçekçim farketmiyor 100 lüğü başka yerdede yaptırabilirsin..bende istanbulda deildim 100 lüğü başka bi yerde yaptırmıştım...
zuzum maşallah bebişine kucaman olmuşşşş..
doktor bi hile yapamaz mı? yani ben 35.haftada izne ayrılamazmıyım? 3 hafta sonrada dogum olur sanki 40.haftadaymısım gibi gosterilemez mi? :kedi:
bu sicaklar mahfediyor insani zaten helede hamilelikte hem günes basini zonklatiyor tansiyonun oynuyo hemde halsizlik.. burda hava cok iyi bugün cok iiyi dedigim bulutlu yagmur yagar insallah günes istemiyorum sicak istemiyorum
hmm 8 aylikken cikabiliyoruz dimi dogum iznine?
ilkayim sizin orda nasil? 8 aylikkenmi cikiyorsun, yani eylülde dimi? raporda düsünüyorum ben agustosun ortasina kadar felan calismayi düsünüyroum sanki.. ama doktorum ne diyecek bakalim bugün. 8 aylikken cikarsam maasimin yüzde sekseni gelmeye baslicak 5 ay boyunca. aman ya bu halde daha calisamiyorum napim. önceleri ilk hamile ioldugumu duyunca diyordum eylülün sonuna kadar calisirim diye yok böyle devam edemem ben
ewet cnmm bende geçen sene 38.haftada sezeryan oldum ve 2 hafta izin kesin yanıyor yani :sinifsinif:
öle bişe olabilecegini sanmıyorum canım son adet tarihini kaydedio ona göre muhtemel dogum tarihini 40 haftadan heesaplıo yani ssk doktoru kendini nie riske atsın devleti dolandırmaktan::) yinede sor bi
tatlim sen suan hamile oldugun icin istersen 6 ay onceden cik , yanliz raporlu olman sartiyla , kendin gidip patrondan izin isteme o zaman dogum izni uzerine hesaplar ..
doktorun rapor verirse maasini zaten alirsin , benim arkadasim 4 aylikken gitti rapor aldi ayaklarim agriyor belim agriyor diyerek doguma kadar raporlu evde kaldi sonrada normal dogum izni ni kullandi , sen isvicrede yasiyorsun kullan bu avantajlarini ne diye sabah erken kalkip gidiyorsun ise falan bosver zaten rahatsizssin sana verir doktor rapor biraz sikayet et :)) egilemiyorum oturamiyorum yuruyemiyorum dersin :)
ssk deilki ozelzor bisey miki bu? ben bi dr ile konusim.zaten 28.haftada dogumu konusucaz demisti bana
başka bi yer dediğin sağlık ocağıda dahil mi buna yani kayıtlı olmadığım bi sağlık ocağı misafir gebe olarak yaparmı bana bu 100 lük yüklemeyi cnm yaaa.
bu arada senin 50 lik yüklemen kaç çıkmıştı benim 149 umarım 100 lğkte problem çıkmaz dadluum
zeynebummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldin canimmm a.s.
canım benim raporu sadece sskdan alabiliosun özelden alamazsın yerimseniben yani 32 haftalık olunca herhangi bi ssk hastanesine gidicez rapor alıcaz
fatosssss raporlu olsun % 80 olsun , sakin kendin ayrilma dogum iznine doktor raporu olmadan , izni dogumdan sonra kullan raporu önce kullan :)
ben isviçreye gidiom
zeynebim çok teşekkür ederim cnm.
doktorda öle dedi zaten temiz çıkar ama biz gene de yapalım dedi.
ne gerek var ya böyle uğraştırıyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?