ehehehehe evet haklisin aslinda. bide bu aksam gidecegim doktorum bliiyor rahatsizligimi ocakta tedaviye baslamistik haplarla felan iltihapi yok etmek icin, eee hamile kalincada icemedim haplari ee noldu dogal olarak heryerim iltihp kalca kemiklerim cok kötü. bunlari biliyor doktorum bakalim ne diyecek bugün . ay insallah agustosunortasi gibi cikarim. sabah kalkmakta zorlaniyorum artikin valla. nan ilkaay birazdaha konusursan simdi cikip gidecem öyle bi gaza geldim hahahahaha
gulcan bahsettigim yorganlar elyaf degil canim , syntetikte degil , pamuklu ama antialerjik ve terlemeyi önleyen yorganlar , normal fiyatlari tek yorgan burda 250 civari turkiyede biraz daha ucuzdur , belki 200 ytl falan
emekli sandıgıda mı ssk dan alacak? ben emekli sandıgına baglıyımda
[ı]bizi uğraştırıyolar işte...ah sen daha başına gelecekleri bir bilsen o 100 lüğü yükletmek felaket bişey...bayılmadım bi o kaldı hastanede mide bulantısından öldüm 2 gün...[/ı]
neden kıııızz 50 lik benim hoşuma gitmişti böle ekşili ekşili 100 lüğün farkı ne ki.
Bak önce kendini ve bebegini düsün , seni herhalinde ne isten atabilirler ne baska birsey yapabilirler , doktorlar normal sartta hamilelik hastalik degildir der ama rahatsizlik olunca birde kendin yapamiyorum falan dersen hemen dikkate alirlar , oraya gidip biraz sizlan falan , iste sabahlari kalkamadigini is yerinde kendini cok kotu hissettigini isede verimli olamadigini surekli agridigini soyle , :)
hem agustosu falan bosver simdiden al raporunu sonra pisman olma bak , bosuna kendini yordugunun farkina varinca kendine kizarsin Şeniz
eksili olan neydi kiz glukoz mu ayyyyyyyyyyy
ben 50 lik ve yuzluk yaptirdim gozlerimi kapatip oyle ictim hele yuzlukte igrenc migdem bulandi kipirdama yerinden dediler oyle kaldim robot gibi :)
sukur o gunler gecti
neden kıııızz 50 lik benim hoşuma gitmişti böle ekşili ekşili 100 lüğün farkı ne ki.
Benimde içeceğim sıvıyı buzdolabında bekletmişlerdi. İçine de 1 limon sıktım ben karıştırdı. Böyle biras çok şekerli busss gibi limonataydı. ben de zorlanmadım canım. Ama tabii 100lükte aç gitmek bikaç sefer kan vermek falan zor tabii
naaslsınız kızlar......
ne var ne yok?? handancım nassılsın gıtttınmı yakın zamanda doktora takıp edemıyorum cnm...
ben cumartesı gıttım bebegımın kılosunu merak edıyodun ya sen 1kg 85 gr olmuş pasamben gecen aydan berı hıc kılo almamışım :dance:
sizler nasılsınız ?* benden bu kadar...
kizzzz hosgeldin masallahhhh pasanaaaa baya tosun olmusss
ben simdi 25 haftaligim kac aylik oluyom 6 ay ve kac hafta?
ben simdi 25 haftaligim kac aylik oluyom 6 ay ve kac hafta?
hosgeldin nissanur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?