2009 Ekim Anneleri

emekli sandıgıda devletin sonuçta herşekilde bu rapor devlet hastanelerinden alıınıo

yasemincim o zaman yanmamaışmı oluo ,izin acaba bi düşünümCADIARZU

Bak önce kendini ve bebegini düsün , seni herhalinde ne isten atabilirler ne baska birsey yapabilirler , doktorlar normal sartta hamilelik hastalik degildir der ama rahatsizlik olunca birde kendin yapamiyorum falan dersen hemen dikkate alirlar , oraya gidip biraz sizlan falan , iste sabahlari kalkamadigini is yerinde kendini cok kotu hissettigini isede verimli olamadigini surekli agridigini soyle , :)

hem agustosu falan bosver simdiden al raporunu sonra pisman olma bak , bosuna kendini yordugunun farkina varinca kendine kizarsin Şeniz

gulcan bahsettigim yorganlar elyaf degil canim , syntetikte degil , pamuklu ama antialerjik ve terlemeyi önleyen yorganlar , normal fiyatlari tek yorgan burda 250 civari turkiyede biraz daha ucuzdur , belki 200 ytl falan

ok canım saoll ben alırken bi sorayım

emekli sandıgıda mı ssk dan alacak? ben emekli sandıgına baglıyımda

Canım benimki de emekli sandığı Bayındır hast. ne gidiyorum. Ordakiler verecek raporu. Devlet kabul ediyo dediler. Ama normal sevk alıp muayene olman gerekiyomuş o hafta içinde.

[ı]bizi uğraştırıyolar işte...ah sen daha başına gelecekleri bir bilsen o 100 lüğü yükletmek felaket bişey...bayılmadım bi o kaldı hastanede mide bulantısından öldüm 2 gün...[/ı]

neden kıııızz 50 lik benim hoşuma gitmişti böle ekşili ekşili 100 lüğün farkı ne ki.

neden kıııızz 50 lik benim hoşuma gitmişti böle ekşili ekşili 100 lüğün farkı ne ki.

eksili olan neydi kiz glukoz mu ayyyyyyyyyyy

ben 50 lik ve yuzluk yaptirdim gozlerimi kapatip oyle ictim hele yuzlukte igrenc migdem bulandi kipirdama yerinden dediler oyle kaldim robot gibi :)
sukur o gunler gecti

ilkay girdin ruhuma hahahahahahahahah aksam ben simdi bu gazla neler eklerim üzerine hahahaha

eksili olan neydi kiz glukoz mu ayyyyyyyyyyy

ben 50 lik ve yuzluk yaptirdim gozlerimi kapatip oyle ictim hele yuzlukte igrenc migdem bulandi kipirdama yerinden dediler oyle kaldim robot gibi :)
sukur o gunler gecti

Benimde içeceğim sıvıyı buzdolabında bekletmişlerdi. İçine de 1 limon sıktım ben karıştırdı. Böyle biras çok şekerli busss gibi limonataydı. ben de zorlanmadım canım. Ama tabii 100lükte aç gitmek bikaç sefer kan vermek falan zor tabii

evet 50 liğe bende bayılmıştım hastanede limonata vermişlerdi çok güzeldi..ama 100 lükte gittiğim hastanede bildiğin şerbet verdiler 2 bardak onu içtim..4 saat aç bekledim ...ateşler bastı midem bulandı kusmamak için zor tuttum kendimi..gittim orda müşade odasında yattım 3 saat..

naaslsınız kızlar......

ne var ne yok?? handancım nassılsın gıtttınmı yakın zamanda doktora takıp edemıyorum cnm...

ben cumartesı gıttım bebegımın kılosunu merak edıyodun ya sen 1kg 85 gr olmuş pasam ben gecen aydan berı hıc kılo almamışım :dance:

sizler nasılsınız ?* benden bu kadar...

gülcan aklima hep su sarki geliyor seni görünce ama kim söylüyor bilmiyorum. adam bi kiza asik bunlar ayriliyorlarmi ne ondan sonra kiz evleniyor baskasiyla adamda öyle, adamin bi kizi bi oglu oluyor sanirim. kizin adini gül oglunun adini can koyuyor. yasadigim sürece sendide yasatacagim gülcan diye bi sarki konu disi ama aklima geldi öyle:smiley-cool:

kizzzz hosgeldin masallahhhh pasanaaaa baya tosun olmusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…