2009 Ekim Anneleri

hoşbulduk ilkaycım nasılsın bakalım?*

iyiyim tatlim sukur , disarda yagmur yagiyor ara ara balkona cikiyorum :) bu hafta cok sicakti iyi geldi bu yagmur serinletiyor biraz sicaklar cekilmiyor hamilelikte , disari cikamiyoruz arti terletiyor normalde pek terlemezdim ama hamile kalinca suyum cikiyor :) hele gögüs altlari nasil terliyor resmen su gibi saclarimi surekli topluyorum yoksa ensemde su icinde kaliyor ayaklar daha bir sisiyor yani zor oluyor sicak bize , gunde 2 defa dus aliyorum rahatlatiyor yoksa kendime gelemiyorum ..
sen nasilsin tatlim neler yapiyorsun ?

burasıda cok sıcak canım sabahtan dısarı cıkmam gerektı suyum cıktı resmen hertarafım ter oldu ya...
ögleden snra tetanoz asısı için saglık ocagına gıdecegım ama cok üşenıyorum saglık ocagı evımın karsısı üstelık...artık cok cabuk yoruluyorum

tesekur ederız lal teyzesı sen nasılsın neler yapıosun??

canım bugün nedense üzerimde bi ağırlık bi halsizlik var.....:bbonun dışında iimm.....opuyorumnanaktansıcakdanda hiç bişey yapamıyorum evde kaldık bugünn kısımla beraber takılıoss:asigim:

:roflol: :roflol: :roflol: bu neymiş yaa. Ben ilk defa duydum. Üstelik benim de soyadım can

cnmm maşallah bebişinee tosuncuk olmuş

canım bugün nedense üzerimde bi ağırlık bi halsizlik var.....:bbonun dışında iimm.....opuyorumnanaktansıcakdanda hiç bişey yapamıyorum evde kaldık bugünn kısımla beraber takılıoss:asigim:

:))) uzan yat dinlen serin bir odan varsa tatlim kizinida yanina al oglusun kizin 3 nuz yatin :) ben bazen oglumla yatiyorum karnimi seviyor , kardesim diye cagiriyor efendim de diyor :))))))) annem o seni duyamaz guluyor gobek deligime ikiye bir parmagini sokuyor , kardesim yapraklar dökülürken dogacak diyor , ama kiskaniyor babasini diyorki babam kardesimi sevmesin anne sen sev kardesimi diyor benim oglum babaya asiri duskun , babam benimle yatsin sen kardesimle yat diyor dogduktan sonra nasil olacak bilmiyorum

iyiyim şeker sen nasılsın bende senin gibi evde oturmayı tercih edenlerdenin canım hiç çıkasım gelmiyor dışarı çünkü çok sıcak bu memleket

allah bizede o günleri gözterir inş.

kıslar aranızda ayakları sisen oluo mu? benim inanılmaz sisio ayaklarım.simdi davul gibi oldular:gitme: isteyimde bisey yapamıorum

buketcim benim ayaklarım akşama doğru şişiyor, bütün gün baş aşağı durmaktan dolayı...
akşam eve gidince yükseğe dikiyom, iniyo...
haa bu arada bu ayak şişmesinde dolayı babet tarzı ayakkabılarımı giyemiyom ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…