2009 Ekim Anneleri

kıslar dün eşimin iş arkadaşının karısı dogurdu kızcagız normal doguma girmiş kocasıyla beraber kocası bayılıomuış eşime anlatmış sakınnnn girme demiş korkutmuş kocişimi ya kolunu soktu resmen doktor ben bayılacaktım demiş ayyyy bende korktum sonra kızıın suyu bitmiş bebek çıkmamış kan gelmeye başlamış mecbur sezeryana almışlar

ya kızlar benim hamileliğin ilk gününden beri sağ kalcam acır yürürken falan doktor normal demişti
ama bugun çok feci oldu işteyim oturdum ve kalkamıyorum basamıyorum bacağımın üstünee çok canım acıyorr doktoru arıcam şimdi bana çok normal dicek yine napcaçmı sapıttım

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

selam kızlar.Hafta sonu kızımla doktora gittik.670 gr. olmuş tey.TAm idrar,kan tahlili ve şeker yüklemesi yaptı doktor.Hepsi çok iyi çıktı.Kızımda gayet iyiymiş teyzeleri.Şeker yüklemesinde abartılacak bişe yokmuş kızlar ben hiç bişe hisssetmedim.Bunuda atlattık çok şükür.Bundan sonra bi test kalmadı heralde.Aylık rutin kontroller.

:gitme: allah bizede göstresin sağlıkla yaaa ne güzel bi duygu bu böyle :gitme:senağlama senağlama

benim 4-5 gundur aksamı beklemio.oglenden davul oluo sanki :sinifsinif:
bide yukarı dikmek icin sırt ustu yatmak gerekio dimi.yoksa yukarı kaldıramazsın ama dr sırtustu yatma dedi

ay kıslar hep erken dogmuş abbowwwwwwww

evet dandanım yaa 30dan sonra tetikte olmak lazım

gözleri aydın olsun sağlıkla gelmişya dünyaya darısı bize inşallah:Saruboceq:
bende sokmam kocişi yanıma sonra onun psikolojisiyle uraşamam:1closedeyes:

oyyy cnm çok geçmiş olsun:teselli:

:1shok: :1shok: :1shok: yaa adam niye kocişine annnatmış, hadi o annattı, kocişin niye sana söölüyo kıss. ben hiç dinlemyom ööle şeyleri ödüm kopuyo, rüyalarıma giriyo sonra. Ben çok temiz sorunsuz sakin bi doğum hayal ediyom. İnşallah da öyle olur :kedi:

maşallah cnm kızınaa
şeker sonucun nasıl çıktıCADIARZU

burda esler karilariyla girmek zorunda doguma girmeyince doktor nerde bu bebegin babasi diyor??gelsin diyor....benim arkadasimin eside girmisti arkadasim dediki bir ara doktorlar beni birakip arkaya kostular bir baktim benimki yerde yatiyorkaydirigubbakcemile3

benim 4-5 gundur aksamı beklemio.oglenden davul oluo sanki :sinifsinif:
bide yukarı dikmek icin sırt ustu yatmak gerekio dimi.yoksa yukarı kaldıramazsın ama dr sırtustu yatma dedi

cnm yarım saat sırtüstü yatıp ayak dikmekten bişey olmazyerimseniben arada öle yapmak gerekiyo ben bazen sırtımı dinlendirmek için yatıyom sırtüstü herzaman yan mümkün olmuyoyerimseniben

canim doktorunu ara ve agrinin dayanilmaz oldugunu soyle bunada normal diyecegini sanmiyorum...

:roflol::roflol::roflol:

ay ne bilim gülican heycanla nasılmış nasılmuş die sorunca oda korkmuş zaten biden anlatıverdi :roflol:zaten arkadaşı öle anlatınca bizimki şok olmuş ama arkadaşıda şoktaymış tüyleri diken dikenmiş:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…