kıslar dün eşimin iş arkadaşının karısı dogurdu kızcagız normal doguma girmiş kocasıyla beraber kocası bayılıomuış eşime anlatmış sakınnnn girme demiş korkutmuş kocişimi ya kolunu soktu resmen doktor ben bayılacaktım demiş ayyyy bende korktum sonra kızıın suyu bitmiş bebek çıkmamış kan gelmeye başlamış mecbur sezeryana almışlar
buketcim benim ayaklarım akşama doğru şişiyor, bütün gün baş aşağı durmaktan dolayı...
akşam eve gidince yükseğe dikiyom, iniyo...
haa bu arada bu ayak şişmesinde dolayı babet tarzı ayakkabılarımı giyemiyom((
ay kıslar hep erken dogmuş abbowwwwwwww
kıslar dün eşimin iş arkadaşının karısı dogurdu kızcagız normal doguma girmiş kocasıyla beraber kocası bayılıomuış eşime anlatmış sakınnnn girme demiş korkutmuş kocişimi ya kolunu soktu resmen doktor ben bayılacaktım demiş ayyyy bende korktum sonra kızıın suyu bitmiş bebek çıkmamış kan gelmeye başlamış mecbur sezeryana almışlar
ya kızlar benim hamileliğin ilk gününden beri sağ kalcam acır yürürken falan doktor normal demişti
ama bugun çok feci oldu işteyim oturdum ve kalkamıyorum basamıyorum bacağımın üstünee çok canım acıyorr doktoru arıcam şimdi bana çok normal dicek yine napcaçmı sapıttım
ay kıslar hep erken dogmuş abbowwwwwwww
selam kızlar.Hafta sonu kızımla doktora gittik.670 gr. olmuş tey.TAm idrar,kan tahlili ve şeker yüklemesi yaptı doktor.Hepsi çok iyi çıktı.Kızımda gayet iyiymiş teyzeleri.Şeker yüklemesinde abartılacak bişe yokmuş kızlar ben hiç bişe hisssetmedim.Bunuda atlattık çok şükür.Bundan sonra bi test kalmadı heralde.Aylık rutin kontroller.
benim 4-5 gundur aksamı beklemio.oglenden davul oluo sanki :sinifsinif:
bide yukarı dikmek icin sırt ustu yatmak gerekio dimi.yoksa yukarı kaldıramazsın ama dr sırtustu yatma dedi
ya kızlar benim hamileliğin ilk gününden beri sağ kalcam acır yürürken falan doktor normal demişti
ama bugun çok feci oldu işteyim oturdum ve kalkamıyorum basamıyorum bacağımın üstünee çok canım acıyorr doktoru arıcam şimdi bana çok normal dicek yine napcaçmı sapıttım
kızlar bence çoğmuz 35 te falan doğruruz gibime geliyor ne dersiniz
kız bebisler mi erken dogmus?:1shok:
burda esler karilariyla girmek zorunda doguma girmeyince doktor nerde bu bebegin babasi diyor??gelsin diyor....benim arkadasimin eside girmisti arkadasim dediki bir ara doktorlar beni birakip arkaya kostular bir baktim benimki yerde yatiyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?