2009 Ekim Anneleri

ben 35 e kadar beklermiyim bilmiyom yawww 30 daha yakın sanki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kıslar ablam bugun doktora gittide bebişi 950 grmış benden bir hafta büyük yani 29 haftada az geldi bana sizcede azmı kilosu bebişin

kıslar aranızda ayakları sisen oluo mu? benim inanılmaz sisio ayaklarım.simdi davul gibi oldular:gitme: isteyimde bisey yapamıorum

evet cnmm beimde şişiyo masanın altına bişey koyup arada uzat ayaklarını ben öyle yapıyorum bir de akşam eve gidince kocişin kremle ovalasın. bana bunlar iyi geldi inanki. haa birde unutmadan bu arada tuzu da azaltmmalısın cnmm.

sağol canım :çok üzgünüm:

kızlar bence çoğmuz 35 te falan doğruruz gibime geliyor ne dersiniz
valla gidişat öyle gibi ama uamrım öyle olmazz 40. haftada doğururuz hepimiz
canim doktorunu ara ve agrinin dayanilmaz oldugunu soyle bunada normal diyecegini sanmiyorum...
arıyorum

:roflol: :roflol: :roflol: ayy benimkide çok tırsak yaw. Giremem ben diyo. Hatta sezeryan ol sen de görme diyo :roflol:

dandan sana bana göre gibi az gibi ama normal değerler arasında korkmasın bence...
kaan amcaa bizim haftalarda çok uzun aralıklarda referans değerleri vermiş...

kıslar ablam bugun doktora gittide bebişi 950 grmış benden bir hafta büyük yani 29 haftada az geldi bana sizcede azmı kilosu bebişin

Canım dr. lar iki değer veriyo ya. Bu değerler arasında olması normal diyo. Belki alt sınıra yakın. Çok az değil gibi. Ablanın kilosu nasıl oldu. Bu aylar dikkat ediyosa yemesine belki ondan mı oldu acaba

:roflol: :roflol: :roflol: ayy benimkide çok tırsak yaw. Giremem ben diyo. Hatta sezeryan ol sen de görme diyo :roflol:
benimkide öle dio bu olaydan sonra asla girmem dio sezeryan olursan belki girerim dio ama ben istemiom onuda bakalım kısmetimizde ne varkaydirigubbakcemile3
dandan sana bana göre gibi az gibi ama normal değerler arasında korkmasın bence...
kaan amcaa bizim haftalarda çok uzun aralıklarda referans değerleri vermiş...

ablam öle bizim gibi takip etmio zaten az felan demio geçen gidişinde de bana az gelmişti bu sefer özellikle sordum o yüzden yine az gibi geldi ama dogru sölüosun geniş aralıklar vermiş kaan amca kilo için ,ya ablam çok kilo aldı ya o yüzden bebegi az kilolumu olcak die şey ediom ona bişi demiomda 20 kiloyu aşmışda

benim burda bir tanidikda evde dogum yapti..kadincagizin daha bir haftasi vardi doguma camasir makinasinin kablosuna ayagi takilip karninin ustune dusmus...karninin asagi indigini gormus bir an ayaga kalkinca karninin yarisi bos gibiymis kocasi evdeymis Allahtan hemen ambulansi aramislar bu arada kanamasi baslamis bir bakmislar bebegin kafasi geliyor kadin yatmis caresiz kocasida tutup cekmis kafasindan bebegi ambulans gelip kadinla bebegi hastaneye goturmus:çok üzgünüm: korkunc dimi yaa...esime diyorum sende cekebilirmisin yok diyor kapi komsum var arkadasim onu cagirirmis:roflol::roflol:ne dersiniz sizinkiler cekebilirmi???sırnaşık şey

ayyy abartmış arkadaş biraz bence. kolunu niye soksun doktor kadının rahmine töbe töbe..
dinşeme kuşum sen böyle şeyleri. her doğum kendine özeldir. ben de istemem kocişi. gerer beni orda bi de onunla uğraşamam. rahat rahat bağırmak istiyorum çünkülüm. anca epudral sezaryen olursam isterim yanımda. zaten giremez benimki tırsarım ben diyo.

aynen kuşum. sezeryan ol uğraşma diyo bana hahahhhahaa..

valla ben de çektirmem birşey olur belki diye ,o da çekmez. bilinçsiz bişey yapmak istemeyiz. ambulansımızı beklerik paşa paşa. kendi çıkarsa çıkar bebiş.
üfff çok acayip bişey ya. tecrübesiz ve bilgisiz aciz olduğun anlardan biri işte.

Bunu akşam eşime sorayım bakalım ne diyecek.. delikafadulden delikafadulden
Mehay sendende ne hikayeler var alemsin hee

ya canim bebegin kafasi ciktigi an cekmek lazim yoksa bebek bogularak olur zaten bogazina kadar cikmis zaten ambulansi bekleselerdi bebekde olurdu belki kadinda kendini o sekilde bir hayal et istersen....rahiminden bir bebek kafasi cikmis bir sekilde ambulansi bekleyebilirmisin????

yaaa gülümm ablann harbiden çok almış yaaa:1shok:
biraz frenlese kendini, göründüğü üzrede bütün kiloyu kendine almış çok salmış kendini:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…