kızlar bence çoğmuz 35 te falan doğruruz gibime geliyor ne dersiniz
yok dandan o kıslar kelimesini bize hitap ederken kullandıyerimseniben
yada ben öle anladımkaydirigubbakcemile3
kıslar aranızda ayakları sisen oluo mu? benim inanılmaz sisio ayaklarım.simdi davul gibi oldular:gitme: isteyimde bisey yapamıorum
maşallah cnm kızınaa
şeker sonucun nasıl çıktıCADIARZU
sağol canım :çok üzgünüm:evet dandanım yaa 30dan sonra tetikte olmak lazım
gözleri aydın olsun sağlıkla gelmişya dünyaya darısı bize inşallah:Saruboceq:
bende sokmam kocişi yanıma sonra onun psikolojisiyle uraşamam:1closedeyes:
oyyy cnm çok geçmiş olsun:teselli:
valla gidişat öyle gibi ama uamrım öyle olmazz 40. haftada doğururuz hepimizkızlar bence çoğmuz 35 te falan doğruruz gibime geliyor ne dersiniz
arıyorumcanim doktorunu ara ve agrinin dayanilmaz oldugunu soyle bunada normal diyecegini sanmiyorum...
ay ne bilim gülican heycanla nasılmış nasılmuş die sorunca oda korkmuş zaten biden anlatıverdi :roflol:zaten arkadaşı öle anlatınca bizimki şok olmuş ama arkadaşıda şoktaymış tüyleri diken dikenmiş:roflol:
kıslar ablam bugun doktora gittide bebişi 950 grmış benden bir hafta büyük yani 29 haftada az geldi bana sizcede azmı kilosu bebişin
benimkide öle dio bu olaydan sonra asla girmem dio sezeryan olursan belki girerim dio ama ben istemiom onuda bakalım kısmetimizde ne varkaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol: ayy benimkide çok tırsak yaw. Giremem ben diyo. Hatta sezeryan ol sen de görme diyo :roflol:
dandan sana bana göre gibi az gibi ama normal değerler arasında korkmasın bence...
kaan amcaa bizim haftalarda çok uzun aralıklarda referans değerleri vermiş...
ay ne bilim gülican heycanla nasılmış nasılmuş die sorunca oda korkmuş zaten biden anlatıverdi :roflol:zaten arkadaşı öle anlatınca bizimki şok olmuş ama arkadaşıda şoktaymış tüyleri diken dikenmiş:roflol:
ayyy abartmış arkadaş biraz bence. kolunu niye soksun doktor kadının rahmine töbe töbe..kıslar dün eşimin iş arkadaşının karısı dogurdu kızcagız normal doguma girmiş kocasıyla beraber kocası bayılıomuış eşime anlatmış sakınnnn girme demiş korkutmuş kocişimi ya kolunu soktu resmen doktor ben bayılacaktım demiş ayyyy bende korktum sonra kızıın suyu bitmiş bebek çıkmamış kan gelmeye başlamış mecbur sezeryana almışlar
:roflol: :roflol: :roflol: ayy benimkide çok tırsak yaw. Giremem ben diyo. Hatta sezeryan ol sen de görme diyo :roflol:
yok gülican ya 3 haftada 2 kilo daha almış azmı yani 20 kiloyu geçti şuan
benim burda bir tanidikda evde dogum yapti..kadincagizin daha bir haftasi vardi doguma camasir makinasinin kablosuna ayagi takilip karninin ustune dusmus...karninin asagi indigini gormus bir an ayaga kalkinca karninin yarisi bos gibiymis kocasi evdeymis Allahtan hemen ambulansi aramislar bu arada kanamasi baslamis bir bakmislar bebegin kafasi geliyor kadin yatmis caresiz kocasida tutup cekmis kafasindan bebegi ambulans gelip kadinla bebegi hastaneye goturmus:çok üzgünüm: korkunc dimi yaa...esime diyorum sende cekebilirmisin yok diyor kapi komsum var arkadasim onu cagirirmis:roflol::roflol:ne dersiniz sizinkiler cekebilirmi???sırnaşık şey
benim burda bir tanidikda evde dogum yapti..kadincagizin daha bir haftasi vardi doguma camasir makinasinin kablosuna ayagi takilip karninin ustune dusmus...karninin asagi indigini gormus bir an ayaga kalkinca karninin yarisi bos gibiymis kocasi evdeymis Allahtan hemen ambulansi aramislar bu arada kanamasi baslamis bir bakmislar bebegin kafasi geliyor kadin yatmis caresiz kocasida tutup cekmis kafasindan bebegi ambulans gelip kadinla bebegi hastaneye goturmus:çok üzgünüm: korkunc dimi yaa...esime diyorum sende cekebilirmisin yok diyor kapi komsum var arkadasim onu cagirirmis:roflol::roflol:ne dersiniz sizinkiler cekebilirmi???sırnaşık şey
valla ben de çektirmem birşey olur belki diye ,o da çekmez. bilinçsiz bişey yapmak istemeyiz. ambulansımızı beklerik paşa paşa. kendi çıkarsa çıkar bebiş.
üfff çok acayip bişey ya. tecrübesiz ve bilgisiz aciz olduğun anlardan biri işte.
benimkide öle dio bu olaydan sonra asla girmem dio sezeryan olursan belki girerim dio ama ben istemiom onuda bakalım kısmetimizde ne varkaydirigubbakcemile3
ablam öle bizim gibi takip etmio zaten az felan demio geçen gidişinde de bana az gelmişti bu sefer özellikle sordum o yüzden yine az gibi geldi ama dogru sölüosun geniş aralıklar vermiş kaan amca kilo için ,ya ablam çok kilo aldı ya o yüzden bebegi az kilolumu olcak die şey ediom ona bişi demiomda 20 kiloyu aşmışda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?