benim burda bir tanidikda evde dogum yapti..kadincagizin daha bir haftasi vardi doguma camasir makinasinin kablosuna ayagi takilip karninin ustune dusmus...karninin asagi indigini gormus bir an ayaga kalkinca karninin yarisi bos gibiymis kocasi evdeymis Allahtan hemen ambulansi aramislar bu arada kanamasi baslamis bir bakmislar bebegin kafasi geliyor kadin yatmis caresiz kocasida tutup cekmis kafasindan bebegi ambulans gelip kadinla bebegi hastaneye goturmus:çok üzgünüm: korkunc dimi yaa...esime diyorum sende cekebilirmisin yok diyor kapi komsum var arkadasim onu cagirirmis:roflol::roflol:ne dersiniz sizinkiler cekebilirmi???sırnaşık şey
Bunu akşam eşime sorayım bakalım ne diyecek.. delikafadulden delikafadulden
Mehay sendende ne hikayeler var alemsin hee
benimki benden önce yatar yere bayılır öle işi oldumu heralde benle doğuma gireceğini sölüyo ama bence doktorlar beni bırakır eşimle ilgilenir du bakalım doğumdan sonra anlatırım artık kaydirigubbakcemile3
yok gülican ya 3 haftada 2 kilo daha almış azmı yani 20 kiloyu geçti şuan
ya canim bebegin kafasi ciktigi an cekmek lazim yoksa bebek bogularak olur zaten bogazina kadar cikmis zaten ambulansi bekleselerdi bebekde olurdu belki kadinda kendini o sekilde bir hayal et istersen....rahiminden bir bebek kafasi cikmis bir sekilde ambulansi bekleyebilirmisin????
ayyy mehayyyyyyy şok oldum allah korusun ya bilmiom valla o an çekebilir kociş mecburiyetten çok fena yaaaa ıyyyy
ay dikişsiz kesisiz dogum aslında ne güselkaydirigubbakcemile3
hmmmm çekmek gerektiğini bilmiyodum kuşum, o zaman çekeriz tabii napalım. allah cesaret verir o anda başa gelince.
ya canim hikaye degil inan bu anlattigim 2 seyde cok yakindan tanidigim iki insanin basina gelen seyler...allahtan evde dogum yapan kadinin 4. cocuguydu demekki vajinasi genismis biraz ilk dogum olsa cok fena olurdu tahminimce....dayanmak mumkun olmazdi...
MEHAYCM SENİN İÇİN NORMAL 3 HAFTADA 2 KİLO AMA ABLAMIN AYDA 1 KİLO ALMASI LAZIMDI AMA ONA SORSAN NAPIM AÇMI KALIM UMRUMDA DEGİL DİO:bbo:
ama akşam sorcam bakalım ne dicek diyeceği aaaaa nolcek gizem yaa ben soğukkanlıyım oğlum çıkmaya çaba sarfederse bende çıkarırım der gibime geliyo ama yapamaz ben biliyom tittizlikten 5 saat gider elini dezenfekte etmeye zaten o arada benim meleğim kendi kendine çıkar kaydirigubbakcemile3
ama akşam sorcam bakalım ne dicek diyeceği aaaaa nolcek gizem yaa ben soğukkanlıyım oğlum çıkmaya çaba sarfederse bende çıkarırım der gibime geliyo ama yapamaz bayılmazsa eğer ben biliyom tittizlikten 5 saat gider elini dezenfekte etmeye zaten o arada benim meleğim kendi kendine çıkar kaydirigubbakcemile3
tatlım herhalde gerçek hikaye derken doğum öyküsü demek istemiştim yanlış anlama
4. olmasa zor olurdu zaten çünkü annemde beni sancı odasında sedyeye yatacakken ayakta doğurmuş (5.doğumu) elimle tuttum seni diyor tutmasa yere düşecekmişim doktoru bekleyemedin diyor annem delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?