2009 Ekim Anneleri

benimki benden önce yatar yere bayılır öle işi oldumu heralde benle doğuma gireceğini sölüyo ama bence doktorlar beni bırakır eşimle ilgilenir du bakalım doğumdan sonra anlatırım artık kaydirigubbakcemile3

Bunu akşam eşime sorayım bakalım ne diyecek.. delikafadulden delikafadulden
Mehay sendende ne hikayeler var alemsin hee

ya canim hikaye degil inan bu anlattigim 2 seyde cok yakindan tanidigim iki insanin basina gelen seyler...allahtan evde dogum yapan kadinin 4. cocuguydu demekki vajinasi genismis biraz ilk dogum olsa cok fena olurdu tahminimce....dayanmak mumkun olmazdi...

:roflol::roflol:valla benimkide bayilir gibime geldi bide onla ugras o halde ambulansa kapiyi acmasi icin uyandirmaya calissırnaşık şey

hmmmm çekmek gerektiğini bilmiyodum kuşum, o zaman çekeriz tabii napalım. allah cesaret verir o anda başa gelince.

MEHAYCM SENıN ıÇıN NORMAL 3 HAFTADA 2 KıLO AMA ABLAMIN AYDA 1 KıLO ALMASI LAZIMDI AMA ONA SORSAN NAPIM AÇMI KALIM UMRUMDA DEGıL DıO:bbo:

ama akşam sorcam bakalım ne dicek diyeceği aaaaa nolcek gizem yaa ben soğukkanlıyım oğlum çıkmaya çaba sarfederse bende çıkarırım der gibime geliyo ama yapamaz bayılmazsa eğer ben biliyom tittizlikten 5 saat gider elini dezenfekte etmeye zaten o arada benim meleğim kendi kendine çıkar kaydirigubbakcemile3

Valla mehaycım benim kociş biras paniktir. Ben daha soğukkanlıyım. Muhtemelen kitabımı al derim şu sayfayı aç. Orda yazıyo evde acil doğum diye. Yüksek sesle oku derim. Beraberce yaparıs. Bayılmassa tabiii kaydirigubbakcemile3 Bayılırsa da ben okumaya devam eder bi yandan da doğurrum. Napcaz yani bu kadar ay uğraşmışım oğlum için kociş doğurtamadı diye içerde mi kalsın kafamçokkarıştı

tatlım herhalde gerçek hikaye derken doğum öyküsü demek istemiştim yanlış anlama
4. olmasa zor olurdu zaten çünkü annemde beni sancı odasında sedyeye yatacakken ayakta doğurmuş (5.doğumu) elimle tuttum seni diyor tutmasa yere düşecekmişim doktoru bekleyemedin diyor annem delikafadulden delikafadulden

MEHAYCM SENİN İÇİN NORMAL 3 HAFTADA 2 KİLO AMA ABLAMIN AYDA 1 KİLO ALMASI LAZIMDI AMA ONA SORSAN NAPIM AÇMI KALIM UMRUMDA DEGİL DİO:bbo:

yazik yaa basta dikkat etseydi keske simdi bu kadar zorlanmazdi..onun acisindanda dusunmek lazim....acikiyor demekki zavalli ne yapsin...:çok üzgünüm:
bari sadece karnini doyuracak seyler yesin canim abur cubur yemesin....catlaklari oldumu hic???

hhahahahahahahahahahahahahahahaa ayy gizem ölme emi
zaten bu erkeklerin panik anındaki telaşları çok komik oluyor. şaşkın ördek gibi oluyorlar. hahahahaaa. iki kahkaha patlatırım çocuk da komple çıkar zaten, kocişi ordan oraya koşturur görürken. :))))

BıDE BANA GICIK OLUO SENDE ŞıŞTıN SENDE ŞıŞTıN DııP DURUO ANNEM BENı GÖRMÜODU BıKAÇ HAFTADIR ANNEME HANDANDA ÇOK ŞıŞTı DııP DURMUŞ KENDı ALDI YA BENıDE ALDI GÖSTERıO ANNEMDE BENı GÖRDÜ HANı AYNI BU KIZ DEDı MORS OLDU UYUS EDıO BENı YA SENDE ŞıŞTıN DEDıKCE BEN NORMALıM DıOM BENDE:roflol:

:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

anaaaa:1shok: sen daha bir aceleciymissin... sabirsiz seni:roflol:

Karnında Çatlak yok gÖrdÜgÜm kadarı ama dıger yerlerı bılmıom yanı , valla bende Önceden ÜzÜlÜodum ama artık ÜzÜlmÜyorum onun ıÇın kendı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…