tatlım herhalde gerçek hikaye derken doğum öyküsü demek istemiştim yanlış anlama
4. olmasa zor olurdu zaten çünkü annemde beni sancı odasında sedyeye yatacakken ayakta doğurmuş (5.doğumu) elimle tuttum seni diyor tutmasa yere düşecekmişim doktoru bekleyemedin diyor annem delikafadulden delikafadulden
BİDE BANA GICIK OLUO SENDE ŞİŞTİN SENDE ŞİŞTİN DİİP DURUO ANNEM BENİ GÖRMÜODU BİKAÇ HAFTADIR ANNEME HANDANDA ÇOK ŞİŞTİ DİİP DURMUŞ KENDİ ALDI YA BENİDE ALDI GÖSTERİO ANNEMDE BENİ GÖRDÜ HANİ AYNI BU KIZ DEDİ MORS OLDU UYUS EDİO BENİ YA SENDE ŞİŞTİN DEDİKCE BEN NORMALİM DİOM BENDE:roflol:
BİDE BANA GICIK OLUO SENDE ŞİŞTİN SENDE ŞİŞTİN DİİP DURUO ANNEM BENİ GÖRMÜODU BİKAÇ HAFTADIR ANNEME HANDANDA ÇOK ŞİŞTİ DİİP DURMUŞ KENDİ ALDI YA BENİDE ALDI GÖSTERİO ANNEMDE BENİ GÖRDÜ HANİ AYNI BU KIZ DEDİ MORS OLDU UYUS EDİO BENİ YA SENDE ŞİŞTİN DEDİKCE BEN NORMALİM DİOM BENDE:roflol:
benim burda bir tanidikda evde dogum yapti..kadincagizin daha bir haftasi vardi doguma camasir makinasinin kablosuna ayagi takilip karninin ustune dusmus...karninin asagi indigini gormus bir an ayaga kalkinca karninin yarisi bos gibiymis kocasi evdeymis Allahtan hemen ambulansi aramislar bu arada kanamasi baslamis bir bakmislar bebegin kafasi geliyor kadin yatmis caresiz kocasida tutup cekmis kafasindan bebegi ambulans gelip kadinla bebegi hastaneye goturmus:çok üzgünüm: korkunc dimi yaa...esime diyorum sende cekebilirmisin yok diyor kapi komsum var arkadasim onu cagirirmis:roflol::roflol:ne dersiniz sizinkiler cekebilirmi???sırnaşık şey
aradım aradımda ulaşmaıdmki biliyodum zaten ulaşamıcamıbulcuk aradinmi canim ne dedi doktorun???
ya kizlar gecen aksam cok yemek yemistim acayip rahatsiz oldum cunku ustune cok suda icmistim esim odadaydi bende yuruyeyim evin icinde dedim biraz yanina gittim ayy karnima biseyler oluyor nefes alamiyorum dedim..gozleri yuvalarindan cikacakti ne diyosun saka yapma korkutma beni dedi firladi ayaga :roflol: ya yok bisey cok yedim ondan dedim :roflol: doguruyorum sandi yazik :))))))))))))))
Neden kardeşler arasında böyle şeyler oluyor ablamda bana geçen gördüğünde bune ben 8 aylıkken bu kadar karnım yokki ne kadar büyük karnın dedi sinir oldum sanki pompayla ben şişiriyorum :umursamaz:
sorma canim yaa birdaha gercek sancilar gelene kaar boyle bisey demem heralde sonra alisir saka yapiyorum sanar hastaneyede goturmez evde dogururum Allah korusun:roflol:kaydirigubbakcemile3
kocalar şu andan itiabren ne desk doğuruyoz sanıyolar zaten
BENCEDE SENİN DOKTORA GÖTÜRELİM GÜLİCAN HAHAHAHAH
YA MEHAY DEMEKKİ KARDEŞLER BÖLE OLUO ÇAKTIM KÖFTEYİ AYIP BİŞE AMA MORAL BOZMAYA ÇALIŞIOLAR RESMEN BEN 10 KİLO ALDIM TAMAM BENDE BİRAZ FAZLA ALDIM AMA ZAYIF OLDUGUM İÇİN NORMAL KABUL EDİOM KENDİMİ:dilcikar:
Neden kardeşler arasında böyle şeyler oluyor ablamda bana geçen gördüğünde bune ben 8 aylıkken bu kadar karnım yokki ne kadar büyük karnın dedi sinir oldum sanki pompayla ben şişiriyorum :umursamaz:
ÜSTELİK HAMİLE KALMASINA BİLE BEN YARDIM ETTİM NE ADET TARİHİNDEN NE YUMURTLAMADAN HABERİ VARDI BEN ŞU TARİHLERDE YAAPCAKSINIZ DEDİM :dilcikar:
ÜSTELİK HAMİLE KALMASINA BİLE BEN YARDIM ETTİM NE ADET TARİHİNDEN NE YUMURTLAMADAN HABERİ VARDI BEN ŞU TARİHLERDE YAAPCAKSINIZ DEDİM :dilcikar:
BENCEDE SENİN DOKTORA GÖTÜRELİM GÜLİCAN HAHAHAHAH
YA MEHAY DEMEKKİ KARDEŞLER BÖLE OLUO ÇAKTIM KÖFTEYİ AYIP BİŞE AMA MORAL BOZMAYA ÇALIŞIOLAR RESMEN BEN 10 KİLO ALDIM TAMAM BENDE BİRAZ FAZLA ALDIM AMA ZAYIF OLDUGUM İÇİN NORMAL KABUL EDİOM KENDİMİ:dilcikar:
sorma canim yaa birdaha gercek sancilar gelene kaar boyle bisey demem heralde sonra alisir saka yapiyorum sanar hastaneyede goturmez evde dogururum Allah korusun:roflol:
Hahhhahaa Handan ilerde yeğenine anlatırsın, ben olmasam bunnar seni yapmayı beceremicekti diye kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?