2009 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ABBOWW SENİNKİDE ÖLE OMASIN KIS

amazoncum oğlum mikrop mu kapsın heralde adama ben amnio sentez olalı elini yıkamadan göbişimi bile sevmiyo deldilerde mikrop kapar diye öle bi durumdsa ayy ben doğuruyom dedikçe bi dakka gizemm dur bi yawww az kaldı geliyom şimdi diye diye benim oğlan atar kendini dışarı ondan sonrada neden beni beklemedin diye bide kızmaya kalkar heralde kaydirigubbakcemile3 hahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Sen onun yarısı kadar ancak almışındır yaa. Nasıl şişmek o öyle. Ablanı benim dr. la bi tanıştırmak lasım kaydirigubbakcemile3

hahahahadelikafadulden benim kardesimde cok almisti hamileyken....simdi gecen msn de beni gordu ayy karnin ne kadar buyumusss cok sismissin dedi....halbuki kucucuktu karnim.....annemde kendi aldiya simdi seni merak ediyor cok alicakmi acaba diye diyor....annama o dikkat ediyor kendine almaz benim kadar demis...halbuki hicde dikkat etmiyom:dilcikar::roflol:

Ayy bisim ailede ilk hamile benim. Demek ablamlar beni referans alcak. O zaman çok almıyım da onlara da örnek oluyum ben zemuszemus

ya kizlar gecen aksam cok yemek yemistim acayip rahatsiz oldum cunku ustune cok suda icmistim esim odadaydi bende yuruyeyim evin icinde dedim biraz yanina gittim ayy karnima biseyler oluyor nefes alamiyorum dedim..gozleri yuvalarindan cikacakti ne diyosun saka yapma korkutma beni dedi firladi ayaga :roflol: ya yok bisey cok yedim ondan dedim :roflol: doguruyorum sandi yazik :))))))))))))))

Anneme süreli anne bak ben doğum yaparken seni hiç yormamışım o yüzden ban dua et doğumum kolay geçmsin diyorum haksızmıyım yani keşke benim kızımda anası gibi fırlama olsaa.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ayy çok kötü bi an herhaldeee kocalrın eli mahkum yapcak mecburen
ellerinden geleni öyle bizi görüp bayımaya kalkarlarsa tüü onalra kaydirigubbakcemile3

bulcuk aradinmi canim ne dedi doktorun???
aradım aradımda ulaşmaıdmki biliyodum zaten ulaşamıcamı
iki ayrı hastanede çalışıo benim doktor :çok üzgünüm: napalım bi süre çekcez böyle anlaşılan

Neden kardeşler arasında böyle şeyler oluyor ablamda bana geçen gördüğünde bune ben 8 aylıkken bu kadar karnım yokki ne kadar büyük karnın dedi sinir oldum sanki pompayla ben şişiriyorum :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3
kocalar şu andan itiabren ne desk doğuruyoz sanıyolar zaten

BENCEDE SENıN DOKTORA GÖTÜRELıM GÜLıCAN HAHAHAHAH

YA MEHAY DEMEKKı KARDEŞLER BÖLE OLUO ÇAKTIM KÖFTEYı AYIP BıŞE AMA MORAL BOZMAYA ÇALIŞIOLAR RESMEN BEN 10 KıLO ALDIM TAMAM BENDE BıRAZ FAZLA ALDIM AMA ZAYIF OLDUGUM ıÇıN NORMAL KABUL EDıOM KENDıMı:dilcikar:

ÜSTELıK HAMıLE KALMASINA BıLE BEN YARDIM ETTıM NE ADET TARıHıNDEN NE YUMURTLAMADAN HABERı VARDI BEN ŞU TARıHLERDE YAAPCAKSINIZ DEDıM :dilcikar:

Neden kardeşler arasında böyle şeyler oluyor ablamda bana geçen gördüğünde bune ben 8 aylıkken bu kadar karnım yokki ne kadar büyük karnın dedi sinir oldum sanki pompayla ben şişiriyorum :umursamaz:

banada e hani hamilemisin sen şimdi hiç bişi yok diyolar
e napam yastıkmı koyam sizi inandrımak için dimi ama :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3
kocalar şu andan itiabren ne desk doğuruyoz sanıyolar zaten
sorma canim yaa birdaha gercek sancilar gelene kaar boyle bisey demem heralde sonra alisir saka yapiyorum sanar hastaneyede goturmez evde dogururum Allah korusun:roflol:

hehehehe evet canim aynenlülülülülülü

:roflol: o da iyiyimiş çok kilo almışın dese gene neyse. Karnına sen napcan ki hakkaten, bebeişin ne kadar yere ihtiyacı varsa o kadar şişcek işte kaydirigubbakcemile3

ÜSTELİK HAMİLE KALMASINA BİLE BEN YARDIM ETTİM NE ADET TARİHİNDEN NE YUMURTLAMADAN HABERİ VARDI BEN ŞU TARİHLERDE YAAPCAKSINIZ DEDİM :dilcikar:

Hahhhahaa Handan ilerde yeğenine anlatırsın, ben olmasam bunnar seni yapmayı beceremicekti diye kaydirigubbakcemile3

ÜSTELİK HAMİLE KALMASINA BİLE BEN YARDIM ETTİM NE ADET TARİHİNDEN NE YUMURTLAMADAN HABERİ VARDI BEN ŞU TARİHLERDE YAAPCAKSINIZ DEDİM :dilcikar:

hahahahdelikafadulden kiskanc seyler nolcek.....catlasinlar:dilcikar:

yaaa ben epeydir aynı kilodayım kocişte dio sen nie almıyon kilo:çok üzgünüm:

sorma canim yaa birdaha gercek sancilar gelene kaar boyle bisey demem heralde sonra alisir saka yapiyorum sanar hastaneyede goturmez evde dogururum Allah korusun:roflol:

evet kenimiz emin olana kadar bişi dememek lazım yoksa bizde evde doğurmak zorunda kalıcaz dediğin gibi
:umursamaz:böle bakcaklar bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…