evet kenimiz emin olana kadar bişi dememek lazım yoksa bizde evde doğurmak zorunda kalıcaz dediğin gibi
:umursamaz:böle bakcaklar bize
banada e hani hamilemisin sen şimdi hiç bişi yok diyolar
e napam yastıkmı koyam sizi inandrımak için dimi ama :umursamaz:
EFET İİ FİKİR :jeyyar:Hahhhahaa Handan ilerde yeğenine anlatırsın, ben olmasam bunnar seni yapmayı beceremicekti diye kaydirigubbakcemile3
yaaa ben epeydir aynı kilodayım kocişte dio sen nie almıyon kilo:çok üzgünüm:
Her şekilde yaranamıyorsun büyük yada küçük illa diyecek lafları var.. :mymeka: çok bilmişler.
Hahhhahaa Handan ilerde yeğenine anlatırsın, ben olmasam bunnar seni yapmayı beceremicekti diye kaydirigubbakcemile3
elali kac kilo aldin toplam canim???kizlar bu haftaya kadar 7-10 kilo arasi almamiz normalmis gebelik haftamiza gore..
AY EFET YA SİNİR EDİOLAR İNSANI İLK BAŞLARDA AZ YİYİOSUN SENİN BEBEGİN ZAYIF OLACAK DİODU BANA ÇOK ZAYIFSIN SÜMSÜK DİODUmafoldumben
AY EFET YA SİNİR EDİOLAR İNSANI İLK BAŞLARDA AZ YİYİOSUN SENİN BEBEGİN ZAYIF OLACAK DİODU BANA ÇOK ZAYIFSIN SÜMSÜK DİODUmafoldumben
O SAMAN NORMAL ALMIŞIM BEN 10 KİLOkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: nann böyle şakalar yapmayın altıma kaçıracağım gülmekten
EFET İİ FİKİR :jeyyar:
SENDE DE BEN ZAMANINDA ALMIŞIM ALCAM KADAR:roflol:
elali kac kilo aldin toplam canim???kizlar bu haftaya kadar 7-10 kilo arasi almamiz normalmis gebelik haftamiza gore..
teşekkür ederim canım çok naziksin sende ölesin opuyorumnanaktanbosver canim yaa takma sen ben hic takimiyorum valla.;cok iyisin bence hosda bir goruntun var.....gerisi bossssa.s
ya ama şimdi ama şimdi sümsüklügümmü kaldı tosuncan oldum delikafadulden:teselli: :teselli: kıyamam canım
evet canim hatta seninki27 haftalik senin 11 kiloya kadar hakkin varmis
nette hesaplayicilar var ordan bakiyorum ben..
evet illa dicek bişi buluoalrrrHer şekilde yaranamıyorsun büyük yada küçük illa diyecek lafları var.. :mymeka: çok bilmişler.
:roflol: :roflol: :roflol: nann böyle şakalar yapmayın altıma kaçıracağım gülmekten
teşekkür ederim canım çok naziksin sende ölesin opuyorumnanaktan
a.s.
ya ama şimdi ama şimdi sümsüklügümmü kaldı tosuncan oldum delikafadulden
o zzman hemen o 1 kilomuda alımda eksik kalmımdelikafadulden
selam kızlar,muhabbete yetişemeyenlerdenim,hepinizi yavrularla beraber öpüyorumma.s...
Ben de şu zamana kadar 7 kilo aldım.Kendim de kiloluydum zaten:kedi:,
Dün renkli usg ye girdik,bebekler çok ilginçti yaa,yavru kuşlar gibi patlak gözler,buruşuk bir deri,çenesi menesi çok ilginçti,annem resimleri görünce bu ne biçin bebek dedi uyuz oldum:dilcikar:
Dikkat et pempem. Valla ben ne zaman gülsem aklıma sen geliyon, acaba bişey olur mu diye. Bi de akşama kadar işyerindeyiz, buralarda resil olurum vala. 3 tane adamla aynı odada oturuyom. Kocişe de anlatamadım daha hamilelikte altıma kaçırabilirmişim diye. Adam görse de inanmas suyum falan geldi sanar heralde kaydirigubbakcemile3
selam kızlar,muhabbete yetişemeyenlerdenim,hepinizi yavrularla beraber öpüyorumma.s...
Ben de şu zamana kadar 7 kilo aldım.Kendim de kiloluydum zaten:kedi:,
Dün renkli usg ye girdik,bebekler çok ilginçti yaa,yavru kuşlar gibi patlak gözler,buruşuk bir deri,çenesi menesi çok ilginçti,annem resimleri görünce bu ne biçin bebek dedi uyuz oldum:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?